2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar kizlar. Bir haftadır grubu okumaya çalışıyorum bir sürü alıntı ekliyorum derken cevap yazamadan kalıyor. Son birkaç günü de okuyamadim zaten. iyisinizdir inşallah.

Bizim de bugün 40imiz doldu. Benim mezar kapandı darısı açık olanlara
40 adeti yok bizde. Klasik pazar kahvaltısina çıktık maaile. Bebeğim için ilk oldu.

Nonikimin yanakları çok kötü oldu. Isilikten farklı bir şeye dönüştü. Randevu da almadım ama yarın doktora gidicem artık. Hastalık korkusundan aylık kontrolüne de götürmemiştim. Kalça ultrasonu da yapılmadı hala. Randevu da almadım da ya herro ya merro artık

38 günlük olduk bizde kan uyuşmazlığı da yok bende tedirgin olmaya başladım aslında ablası da aynıydı diye kendimi rahatlatiyorum

Bizde de 40 adeti yok. Zaten oncesinde de cikarim duruyodum. O gunde oylesine ciktik.. bizimde yanaklar cok kotu olmustu ilacla kremle gecti ama yiné minik minik olmaya basliycak gibi. Sicak etkiliyor sanirim..
300 tl neymis oyle ya.. 10 kilo verdirecekse alayim 300 tl ye

Merhaba canım bizim kız tam 23 günlük. Benimki de tam 45 dakika emiyor ama süt geliyor da mı emiyor yoksa keyfinden mi emiyor anlayamıyorum bende çekmeye çalıştıkça daha da asiliyor. Kendi bırakana kadar tutuyorum memede 10 dk emmeleri yeterli diyor doktorlar.

Bu arada korse alan varmı yamuna dan bakayım diyorum
Benim fiyattan dolayı elim yamunaya gitti geldi başka markaların sitelerine girip girip çıktım derken aradan baya zaman geçti paraya kıyamadığımdan En sonunda gözümü karartıp paraya kıyıp bugün yamunadan sipariş verdim.Bir yakınım kullandı etkisini gözümle görünce paraya kıydım valla umarım ben de etkisini görürüm.

3 saatte bir 30cc mama mamadan önce 40 dk emzir emzirme aralığın 2 saat olsun bizim bu şekilde
doktor 2 saatte 1 , 60 cc ded i fazla değil mi... kusuyor bebek. Bir de uyuduğu zaman ne yapsak uyanmıyor dediğiniz her tekniği denedim uyanmadı kızlar uyuduğu zaman kesinlikle mama yemiyor veya meme almıyor

9 günlük olduk bugün, sütüm 35 cc geliyor az mı acaba . Mama takviyesi yapıyorum bebek doysun diye

Bugün bizim de 40ımız çıktı çok şükür Biz bir yere çıkmadık banyolarımızı yaptık evde oturduk Yarın komşuya giderim eğer illa bir yere gitmek gerekiyorsa O halde ikimize de hayırlı olsun çok şükür bunu da atlattık

doktor 2 saatte 1 , 60 cc ded i fazla değil mi... kusuyor bebek. Bir de uyuduğu zaman ne yapsak uyanmıyor dediğiniz her tekniği denedim uyanmadı kızlar uyuduğu zaman kesinlikle mama yemiyor veya meme almıyor
Canım sonraları uyuduğunda mama da alır meme de. Ama şu an sarılığın etkisinden fazla derin uyuyor bebekler. Mecburen uyandiracaksin biliyorum çok zor ama mecburen. Ilk kızımda bu uyandirmalar bana bebek bakmaktan zor gelmişti. O yüzden bu kızımda sarılık olmamasi için çok direndim. Hastane de hemşire bile ne zaman gelsem ya emziriyorsun ya mama veriyorsun dedi. Çok şükür sarılık olmadan atlattım. Ama geçecek inan . Bi hafta sonra sarılığı tamamen atlatmış olursun.

sarılık bizde de var 12 çıktı sarılık evvelki gün. . Zaten biliyosunz küvözde yattı 7 gün kızım sarılıktan + enfeksiyondan

doktor 2saatte bir 60 cc ver dedi doktor niye yüksek gramaj söylüyor anlamadım

inşaAllah bebeğimi tekrar küvöze kaptırmak istemiyorum . yenidoğanları havada yakalayıp küvöze atıyorlar, hastanede nerdeyse her doğanı aldılar, gözlerime inanamadım. Hepsini de mavi ışığa soktular, bazı aileler ertesi güne imza atıp bebeklerini tedavisiz aldılar.
Benim şanssızlıpım bebeğimle alt kan grubu uyuşmazlığımız oldu. Ben 0 pozitif bebe b pozitif. Ondan olmuş doğar doğmaz sarılığı. Bebeği doğurdum 5. Saate gelip küvöze aldılar aniden 6 ya çıkmıştı sarılığı 4. Saatte

Ancak yazabiliyorum, cadı durmadı 2 gündür. Bir şey olduğunu düşünmüyorum, Deniz’in kakası da bazen öyle oluyor, bazen günlerce kaka yapmıyor. Gaz çıkarıyor ama kaka olmuyor Veya azıcık. Anlarsın ters bir şey olsa. Gayet normal.

Bi gelsinde bizide bilgilendir

M MMihrimahh kusuyorsa azalt biraz 40 ver biraz bekle kalan 20 yi icir. Sarilik icin 6 falan yazmissin 6 cok dusuk bi rakkam bizim takibi 10 da biraktilar artik sarilik yok diye. Ama uyandirman sart. Yukselmemesi lazim bizimkide uyanmiyodu. Olmazsa saglik ocagina git hemsireler yapman gerekenleri gostersin. Belki sen kiyamiyosundur. Gercekten zor geliyor cunku canini acitmak ama mecburun yaptik hep.

Bir iran bir tekir var ben de. İran çok uyumlu ama tekir olan cadı bizi çok yordu. Bebeğimi kucağıma alır almaz çocuğun üzerine oturmaya çalışıyor. Uyurken aramıza giriyor. Çocuktan önce hep kolumda yatardı. Şimdi ilgilenemiyorum tabii kıskanıyor. Pudrasını kremlerini çamaşırlarını yere atıyor. Çocuğun azından yüzünden kıl toplayıp duruyorum. Yordu beni cadı kız

Al benden de o kadar. Kimisi etkisini gördüm diyor da bu sefer acaba zaten gidecek bir karindi da denk mı geldi diyorum. Bi de hırslı bi insan değilim ki aman ille de takayım demem yani. Inşallah 8se yarar da paran yanmaz

Oğlumu yıkadım da bugün ben yikayamiycam valla yorgunluktan ölüyorum. 2 de okul çocuğu yıkadım. Ev batıyor. dun aksam yikandim islak sacla yatmisim sabaha kadar kurunadi aman of

Teşekkür ederim, aldım. Meğer ebebek sisteminde de sorun yokmuş, ben kartımı internet alışverişine kapatmışım, bugün almaya çalışırken fark ettim.

Gündüz kuşağına alışmaya basladin tabi beyin küçülüyor bacım

Gecen alinti yaptim da cevao veremedim. Ev hanimliginda merhale atlamışsın tebrik ediyorum . Yalniz ben kıdemliyim daha sedaya baslamadim. Agirdan al biraz. Altin vurus bu senin yaptigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…