Bizde yattık kan uyuşmazlığından canım kilosu 3300dü o zaman ordaki hemşireler mamayı 60ccye kadar alıyo dedi sok olmuştum bende o kadar tolere edemiyor. Ama doydugu zaman zorlama belli ediyo kendini yoksa kusuyodu benim de daha kötü oluyo öyledoktor 2 saatte 1 , 60 cc ded i fazla değil mi... kusuyor bebek. Bir de uyuduğu zaman ne yapsak uyanmıyor dediğiniz her tekniği denedim uyanmadı kızlar uyuduğu zaman kesinlikle mama yemiyor veya meme almıyor
doktor 2 saatte 1 , 60 cc ded i fazla değil mi... kusuyor bebek. Bir de uyuduğu zaman ne yapsak uyanmıyor dediğiniz her tekniği denedim uyanmadı kızlar uyuduğu zaman kesinlikle mama yemiyor veya meme almıyor
[/QUOT
Genelde ayaklardan uyanırlar amaBiz yeni 45 cc ye geçtik bence 60 çok her öğün için bebeğin en iyi doktoru annedir canım.sen ayarla mesela yarın 30 cc ver baktın daha versem alacak 45cc yap bir sonrakine baktın onu da güzel alıyor ve kusmuyorsa bir hafta git o şekilde.Ben arada 30 da hala yapıyorum bakıyorum iyi emdi fazlasını alabilecek durumda değil.Yani diyeceğim şu ki tecrübesizlik var ilk bebekler olduğu için ama yavaş yavaş kavrıyoruz bu işi deneme yanılma kuzum boşuna eğitim bilimleri çalışmadık
Bizde de 40 adeti yok. Zaten oncesinde de cikarim duruyodum. O gunde oylesine ciktik.. bizimde yanaklar cok kotu olmustu ilacla kremle gecti ama yiné minik minik olmaya basliycak gibi. Sicak etkiliyor sanirim..
300 tl neymis oyle ya.. 10 kilo verdirecekse alayim 300 tl ye
doktor 2saatte bir 60 cc ver dedi doktor niye yüksek gramaj söylüyor anlamadım
Bende evde ölçecek metre bulamadım basen bel kaç diye yarın bende veriyim dedim bide tayt da varmıs zayıflatanBenim fiyattan dolayı elim yamunaya gitti geldi başka markaların sitelerine girip girip çıktım derken aradan baya zaman geçti paraya kıyamadığımdanEn sonunda gözümü karartıp paraya kıyıp bugün yamunadan sipariş verdim.Bir yakınım kullandı etkisini gözümle görünce paraya kıydım valla umarım ben de etkisini görürüm.
İndirim var sanırım 179 gibi gördüm sankiBen baktım da 300tl olduğunu görünce almadımdeneyerek almak istiyorum da öyle bir dolaşma fırsatım da olmadi. Karnım ise gittikçe büyüyor
Bel destekli alabilirsin ben sling ve kanguru aldm bel destekli chicco aldım ama daha kullanmadık yorumları okuyup aldm soft dream baby carrierKanguru kullanan analar hangi marka kullanıyosunuz?
Yavrumun adını ağlayan bebek koydumsürekli kucağımda yada ayağımda.hamileyken alıştırmam dediğim 2 şey kucak ve ayakta sallama en azından evde,dışarda kanguru kullanırsam rahat ederiz ikimizde.o ağlamaz bende rahatlıkla işlerimi yaparım.
Bende bel fıtığı var gerçi bi süredir ağrısı yok eşim kanguru belini ağrıtmasın dedi.ağrıtır mı acabaevde kucak yerine ayağını tercih et diyo ama demesi kolay.bi de ben pek evde durmayı sevmem dışarda arabadada ağlama krizi tutunca zor oluyo.
Kullanan arkadaşlar bel ağrısı yapıyo mu?yapmıyosa kanguru şart
12 de küvoze almazlar merak etme. Şu an sana her sey çok zor geliyor gecmiyecek gibi geliyor ama hepsi geçecek insallah. Sen beslemeye devam et. Zaten mama ve meme veriyorsun az da olsa alıyorsa sarılığı artmaz emin ol senin verdiğin ölçü mama yenidoğan için çok yeterli kesinlikle sarılık değeri düşmüştür. Ayrıcı sütün 35 cc den fazladır sagdigin için öyle. Bebek her emdiginde gelir. Ben ilk çocuğumda süt fazlalığı problemi yaşadığım halde sagdigimda 60 70 cc ancak geliyordu. Sagdigin ölçü değil canım.inşaAllah bebeğimi tekrar küvöze kaptırmak istemiyorum . yenidoğanları havada yakalayıp küvöze atıyorlar, hastanede nerdeyse her doğanı aldılar, gözlerime inanamadım. Hepsini de mavi ışığa soktular, bazı aileler ertesi güne imza atıp bebeklerini tedavisiz aldılar.
Benim şanssızlıpım bebeğimle alt kan grubu uyuşmazlığımız oldu. Ben 0 pozitif bebe b pozitif. Ondan olmuş doğar doğmaz sarılığı. Bebeği doğurdum 5. Saate gelip küvöze aldılar aniden 6 ya çıkmıştı sarılığı 4. Saatte
Artırıyorum 10kg verdirecekse ben 500tl veririm!
Yamuna korseyi trendyoldan 200 aldım ama bedeni bir türlü tutturamadım . 59 kilo ile s ve m neden olmadı bana
kusuyirsa azalt miktarini dr dedi diye illa 60 verecek diilsin seni emince diyiyordur mamayi ondan az iciyordurdoktor 2 saatte 1 , 60 cc ded i fazla değil mi... kusuyor bebek. Bir de uyuduğu zaman ne yapsak uyanmıyor dediğiniz her tekniği denedim uyanmadı kızlar uyuduğu zaman kesinlikle mama yemiyor veya meme almıyor
bende sagdigimda 25 zor geliyirdu ama bebek emiyirdu.uzme sikma canini emin ol daha fazla vardir sutun. Biraz rahatla cok evham yapiyorsun.9 günlük olduk bugün, sütüm 35 cc geliyor az mı acaba . Mama takviyesi yapıyorum bebek doysun diye
Bir iran bir tekir var ben de. İran çok uyumlu ama tekir olan cadı bizi çok yordu. Bebeğimi kucağıma alır almaz çocuğun üzerine oturmaya çalışıyor. Uyurken aramıza giriyor. Çocuktan önce hep kolumda yatardı. Şimdi ilgilenemiyorum tabii kıskanıyor. Pudrasını kremlerini çamaşırlarını yere atıyor. Çocuğun azından yüzünden kıl toplayıp duruyorum. Yordu beni cadı kız
Kanguru kullanan analar hangi marka kullanıyosunuz?
Yavrumun adını ağlayan bebek koydumsürekli kucağımda yada ayağımda.hamileyken alıştırmam dediğim 2 şey kucak ve ayakta sallama en azından evde,dışarda kanguru kullanırsam rahat ederiz ikimizde.o ağlamaz bende rahatlıkla işlerimi yaparım.
Bende bel fıtığı var gerçi bi süredir ağrısı yok eşim kanguru belini ağrıtmasın dedi.ağrıtır mı acabaevde kucak yerine ayağını tercih et diyo ama demesi kolay.bi de ben pek evde durmayı sevmem dışarda arabadada ağlama krizi tutunca zor oluyo.
Kullanan arkadaşlar bel ağrısı yapıyo mu?yapmıyosa kanguru şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?