2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doktor 2 saatte 1 , 60 cc ded i fazla değil mi... kusuyor bebek. Bir de uyuduğu zaman ne yapsak uyanmıyor dediğiniz her tekniği denedim uyanmadı kızlar uyuduğu zaman kesinlikle mama yemiyor veya meme almıyor
Bizde yattık kan uyuşmazlığından canım kilosu 3300dü o zaman ordaki hemşireler mamayı 60ccye kadar alıyo dedi sok olmuştum bende o kadar tolere edemiyor. Ama doydugu zaman zorlama belli ediyo kendini yoksa kusuyodu benim de daha kötü oluyo öyle biliyorum bazen uyanmıyor ben de yasadım biz uzun süre yatmadık ama tam çıktık ikinci kontrolde bi daha yattı besleyemiyorum diye iyice ben kendimi suclu hissettim. Eşim izne geldi doğmak bilmedi sıpa sonra da hastaneye yattık adamcagız doyamadan gitti ben ağlamaktan tabi süt az gelmiyo fazla. Sen uyandırmanın yolunu bulmaya çalıs tamamen soyuyoduk yine uyanmıyodu bazen annem ellerini falan ıslattı biraz yüzüne su sürdü belki işe yarar. Üşütme de tabi de.
simdi bi emziriyorum bi mama bazen emzirmenin üstüne 30cc veriyorum sacma sapan bi düzene koyamadım ben de anlayamıyorum.Keske sütümüz bol bol olsaydı.

Artırıyorum 10kg verdirecekse ben 500tl veririm!

doktor 2saatte bir 60 cc ver dedi doktor niye yüksek gramaj söylüyor anlamadım

Canım banada hastaneden çıkardığımızda 60 cc demişti.kuvözde kaldığında kaç cc içtiğini sormuştum bebeğin 30 cc demişlerdi+serumla besleniyodu.çıktığımız gün sık sık emzir 2 saatte bir 60 cc mama ver demişti.uyanmıyosa hafiften topuktan canını yakmayı denedin mi sarılık olunca çok ağır oluyo uykuları ama sık beslenmesi lazım.hastanede hemşire benim kuzunun topuktan canını acıtmıştı öyle uyanmıştı.
Bebeğin kusmaması için az az sık sık beslesen faydası olur belki.2 saatlik 60 ccyi yarım saate bölerek şırıngayla sıksan ağzına.
Ben benim bebişin ilaçlarını uyurken veriyorum sevmedi tatlarını.şırıngayla sıktığımda var uyurken yutuyo

Kanguru kullanan analar hangi marka kullanıyosunuz?
Yavrumun adını ağlayan bebek koydum sürekli kucağımda yada ayağımda.hamileyken alıştırmam dediğim 2 şey kucak ve ayakta sallama en azından evde,dışarda kanguru kullanırsam rahat ederiz ikimizde.o ağlamaz bende rahatlıkla işlerimi yaparım.
Bende bel fıtığı var gerçi bi süredir ağrısı yok eşim kanguru belini ağrıtmasın dedi.ağrıtır mı acaba evde kucak yerine ayağını tercih et diyo ama demesi kolay.bi de ben pek evde durmayı sevmem dışarda arabadada ağlama krizi tutunca zor oluyo.
Kullanan arkadaşlar bel ağrısı yapıyo mu?yapmıyosa kanguru şart

Bende evde ölçecek metre bulamadım basen bel kaç diye yarın bende veriyim dedim bide tayt da varmıs zayıflatan eşim bugun cocugu tarttı 5kg olmus kollarım cok ağrıyo dedim seyit onbası gibi oldun diyo kol kasları yaptım tosuncuk yüzünden mama veriyo musun cnm sen

Bel destekli alabilirsin ben sling ve kanguru aldm bel destekli chicco aldım ama daha kullanmadık yorumları okuyup aldm soft dream baby carrier

12 de küvoze almazlar merak etme. Şu an sana her sey çok zor geliyor gecmiyecek gibi geliyor ama hepsi geçecek insallah. Sen beslemeye devam et. Zaten mama ve meme veriyorsun az da olsa alıyorsa sarılığı artmaz emin ol senin verdiğin ölçü mama yenidoğan için çok yeterli kesinlikle sarılık değeri düşmüştür. Ayrıcı sütün 35 cc den fazladır sagdigin için öyle. Bebek her emdiginde gelir. Ben ilk çocuğumda süt fazlalığı problemi yaşadığım halde sagdigimda 60 70 cc ancak geliyordu. Sagdigin ölçü değil canım.

Yamuna korseyi trendyoldan 200 aldım ama bedeni bir türlü tutturamadım. 59 kilo ile s ve m olmadı bana . Sonra iade edip blackSpade nin bir ürününü aldım gayette memnunum

doktor 2 saatte 1 , 60 cc ded i fazla değil mi... kusuyor bebek. Bir de uyuduğu zaman ne yapsak uyanmıyor dediğiniz her tekniği denedim uyanmadı kızlar uyuduğu zaman kesinlikle mama yemiyor veya meme almıyor
kusuyirsa azalt miktarini dr dedi diye illa 60 verecek diilsin seni emince diyiyordur mamayi ondan az iciyordur
9 günlük olduk bugün, sütüm 35 cc geliyor az mı acaba . Mama takviyesi yapıyorum bebek doysun diye
bende sagdigimda 25 zor geliyirdu ama bebek emiyirdu.uzme sikma canini emin ol daha fazla vardir sutun. Biraz rahatla cok evham yapiyorsun.
O Otimoti altin vurus yazinca aklima geldi.ben dereceli lens kullaniyorum.gözümde gozluk lenslerimi takayim dedim. aldim lens kutusunu elime dedim solusyonunu degisyireyim lavoboya dokmek yerine solusyonu halinin ustune doktuum.yeni solusyonu kutuya siktim gozlugu cikardim lensleri takicam güya. ariyorum kutida lensler yok.seffaf oldugu icin goremiyorum herhalde deyip ariyorum yok. Sonra ben nirvanaya ulastim lensleri halida aradim kendi yaptigim salakliga da oturup güldüm.

Uykular haram oldu gençliğim talan oldu cok sevdim yalan oldu zalım bebeler ben uykusuzluktan artık delirdim sanırım 1 ay sonra işe başlama stresi de eklendi eşim çalışma diye baskı yapıyor 2 ay part time çalısma hakkımız varmış hanımlar bu arada haberiniz olsun

Kızlar uyanalı tam 2 saat oldu. Karnı doydu altı temiz ama gözler fıldır fıldır. Ne yapıcamı şaşırdım uyumuyo ((

Ooo o baya kiskanc cikmis. Benim buyuk olan biz bebegi kucagimiza alinca kucagimiza geliyor hemen ama bebegin ustune cikmiyor yanyana duruyolar. Ama benimde ufaklik fena iste. Dun gece koltuga bi atladi bebekte ordaydi kafasina geliyodu nerdeyse..

Ama alisacaklar oyle boyle buda bi surec .. 3 cocuklu oldum diyorum

Valla mutlaka yapiyor ama bel degil sirt agrisi yapti bende.. yavas yavas alisiyorum. Ben arkadasimin kangurusunu aldim boba marka. Biraz pahali. Ama kardesim e bebekten 175 tl ye alip kullanmisti bisey cok memnundu. Daha yeni R refikaaydin aldi son arastirmaci o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…