Uykular haram oldu gençliğim talan oldu cok sevdim yalan oldu zalım bebelerben uykusuzluktan artık delirdim sanırım 1 ay sonra işe başlama stresi de eklendi eşim çalışma diye baskı yapıyor 2 ay part time çalısma hakkımız varmış hanımlar bu arada haberiniz olsun
Malesefki dogumdan sonra 8 hafta
Malesefki dogumdan sonra 8 hafta
Malesef özel 6ay ücretsiz almak istedim kabul etmedi çok sıkıntı yaptıCalistigin kurumun tavrini bilemem tabi ama rapor alabiliyosan bi dene sansini
Ya doktorunuz ne dedi haber verir misiniz? Bizde de durumlar öyle. Yanaklar kabarık kabarık. Sarı sarı oluyor uçları da.Iyi aksamlar kizlar. Bir haftadır grubu okumaya çalışıyorum bir sürü alıntı ekliyorum derken cevap yazamadan kalıyor. Son birkaç günü de okuyamadim zaten. iyisinizdir inşallah.
Bizim de bugün 40imiz doldu. Benim mezar kapandı darısı açık olanlara
40 adeti yok bizde. Klasik pazar kahvaltısina çıktık maaile. Bebeğim için ilk oldu.
Nonikimin yanakları çok kötü oldu. Isilikten farklı bir şeye dönüştü. Randevu da almadım ama yarın doktora gidicem artık. Hastalık korkusundan aylık kontrolüne de götürmemiştim. Kalça ultrasonu da yapılmadı hala. Randevu da almadım da ya herro ya merro artık
Ya benim kilo sorunum hamileliğin yarısı boyunca kusup kilo verdiğim için yoktu. Doğumdan 15 gün sonra vermem gereken kilo kalmamıştı. O yüzden Kilo verdirir mi bilemeyeceğim. Ama o yumuş yumuş sezeryan göbeğini net toparladı, götürdü yamuna. 300 değer mi bilmem ama ben indirimde 220 civarına almıştım diye hatırlıyorum. 220 değebilirBizde de 40 adeti yok. Zaten oncesinde de cikarim duruyodum. O gunde oylesine ciktik.. bizimde yanaklar cok kotu olmustu ilacla kremle gecti ama yiné minik minik olmaya basliycak gibi. Sicak etkiliyor sanirim..
300 tl neymis oyle ya.. 10 kilo verdirecekse alayim 300 tl ye
Ay edebiliyorsanız siparişi iptal edin bugün indirime giriyordu yamuna, bugün bir daha alınBenim fiyattan dolayı elim yamunaya gitti geldi başka markaların sitelerine girip girip çıktım derken aradan baya zaman geçti paraya kıyamadığımdanEn sonunda gözümü karartıp paraya kıyıp bugün yamunadan sipariş verdim.Bir yakınım kullandı etkisini gözümle görünce paraya kıydım valla umarım ben de etkisini görürüm.
Ya benim kilo sorunum hamileliğin yarısı boyunca kusup kilo verdiğim için yoktu. Doğumdan 15 gün sonra vermem gereken kilo kalmamıştı. O yüzden Kilo verdirir mi bilemeyeceğim. Ama o yumuş yumuş sezeryan göbeğini net toparladı, götürdü yamuna. 300 değer mi bilmem ama ben indirimde 220 civarına almıştım diye hatırlıyorum. 220 değebilir
Askılı premium var bende. Duruşumu da desteklesin istediğim için onu almıştım. Dekolte korse bu da. Zor değil, yatar pozisyonda tek başıma takabildim ilk takışta daha. Ama ayakta mümkün değil. Günde 6-8 saat kullanımı öneriliyor. Fazlası zorlar zaten. İçindeyken yemek yersem fenalık basıyor yarısında. Kilo vermeye de yarayabilir o sebeplePeki kullanim zorlugu var mi sert mi nasil hangi cesidini almak lazim. Bende dekolte korse olarak gecen var blackspade..
Yok canım mama vermiyorum şimdilik emiyor bakalım.Ben M beden sipariş verdim bak bugün indirime girmiş şanslısınBende evde ölçecek metre bulamadım basen bel kaç diye yarın bende veriyim dedim bide tayt da varmıs zayıflataneşim bugun cocugu tarttı 5kg olmus kollarım cok ağrıyo dedim seyit onbası gibi oldun diyo kol kasları yaptım tosuncuk yüzünden mama veriyo musun cnm sen
Piiiiii şansıma bak sanırım iptal edemiyorum yine de bir bakayım.Zaten benim ucuza bir şey aldığım görülmemiştirAy edebiliyorsanız siparişi iptal edin bugün indirime giriyordu yamuna, bugün bir daha alın
Geçen hafta ben de çok çektim.Faydası oldu mu bilmiyorum ama ayağına 2 çorap bir patik giydirdim o günden beri sancılarımız daha bir rahatladı gibi geldi bana en azından uyuduğu zamanlar oluyor şimdi.Bu uykusuz geceler ne zaman bitecek sinirlerim çok yıprandı. Gaz sancısına bir türlü çare bulamadım. 3 farklı ilaç denedim olmuyor. Ağlama sesi kulaklarımda çınlıyor. Ya uyuyor ya ağlıyor. Uyurkende sürekli ıkınıyorsizde durumlar nasıl
Müşteri hizmetlerini arayın 14 gün içinde iade hakkı da vardı zaten. Az atar yapın hallolur bencePiiiiii şansıma bak sanırım iptal edemiyorum yine de bir bakayım.Zaten benim ucuza bir şey aldığım görülmemiştirSaat farkı ile kaçırdım indirimi ki uzun zamandır sürekli bakıyorum hiç indirim görmemiştim.
İndirim var sanırım 179 gibi gördüm sanki
Ya doktorunuz ne dedi haber verir misiniz? Bizde de durumlar öyle. Yanaklar kabarık kabarık. Sarı sarı oluyor uçları da.
Askılı premium var bende. Duruşumu da desteklesin istediğim için onu almıştım. Dekolte korse bu da. Zor değil, yatar pozisyonda tek başıma takabildim ilk takışta daha. Ama ayakta mümkün değil. Günde 6-8 saat kullanımı öneriliyor. Fazlası zorlar zaten. İçindeyken yemek yersem fenalık basıyor yarısında. Kilo vermeye de yarayabilir o sebepleSert değil, kumaşı hiç rahatsız etmiyor. Giyer giymez inceltiyor bayağı bir. Katlanma yapmadı bende hiç. Başka markaların bu model korselerini denemedim. Doğumdan sonra ilk 15-20 gün şu cırtlı babaanne korselerinden kullanmıştım sadece. Kıyaslama yapamayacağım o yüzden. Ama son derece memnunum.
O Otimoti 2 2kedi_1deli indirime girmiş kız bir bakın ama ben 300 e aldım diye daha çok zayıflayacağim siz alırsanız indirimden daha az zayıflayacaksınız ona göre
Bu uykusuz geceler ne zaman bitecek sinirlerim çok yıprandı. Gaz sancısına bir türlü çare bulamadım. 3 farklı ilaç denedim olmuyor. Ağlama sesi kulaklarımda çınlıyor. Ya uyuyor ya ağlıyor. Uyurkende sürekli ıkınıyorsizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?