2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

1 ay sonra cok erken degil mi ya ? .

K kimsebilmesindiye allahtan haliya gitmis

Ya doktorunuz ne dedi haber verir misiniz? Bizde de durumlar öyle. Yanaklar kabarık kabarık. Sarı sarı oluyor uçları da.

Ya benim kilo sorunum hamileliğin yarısı boyunca kusup kilo verdiğim için yoktu. Doğumdan 15 gün sonra vermem gereken kilo kalmamıştı. O yüzden Kilo verdirir mi bilemeyeceğim. Ama o yumuş yumuş sezeryan göbeğini net toparladı, götürdü yamuna. 300 değer mi bilmem ama ben indirimde 220 civarına almıştım diye hatırlıyorum. 220 değebilir

Ay edebiliyorsanız siparişi iptal edin bugün indirime giriyordu yamuna, bugün bir daha alın

Peki kullanim zorlugu var mi sert mi nasil hangi cesidini almak lazim. Bende dekolte korse olarak gecen var blackspade..

Peki kullanim zorlugu var mi sert mi nasil hangi cesidini almak lazim. Bende dekolte korse olarak gecen var blackspade..
Askılı premium var bende. Duruşumu da desteklesin istediğim için onu almıştım. Dekolte korse bu da. Zor değil, yatar pozisyonda tek başıma takabildim ilk takışta daha. Ama ayakta mümkün değil. Günde 6-8 saat kullanımı öneriliyor. Fazlası zorlar zaten. İçindeyken yemek yersem fenalık basıyor yarısında. Kilo vermeye de yarayabilir o sebeple Sert değil, kumaşı hiç rahatsız etmiyor. Giyer giymez inceltiyor bayağı bir. Katlanma yapmadı bende hiç. Başka markaların bu model korselerini denemedim. Doğumdan sonra ilk 15-20 gün şu cırtlı babaanne korselerinden kullanmıştım sadece. Kıyaslama yapamayacağım o yüzden. Ama son derece memnunum.

Yok canım mama vermiyorum şimdilik emiyor bakalım.Ben M beden sipariş verdim bak bugün indirime girmiş şanslısın Ben şuan kendimi kazıklamış hissettim Belki 300 e aldım diye içimin yağları daha çok erir puhaha

Ay edebiliyorsanız siparişi iptal edin bugün indirime giriyordu yamuna, bugün bir daha alın
Piiiiii şansıma bak sanırım iptal edemiyorum yine de bir bakayım.Zaten benim ucuza bir şey aldığım görülmemiştir Saat farkı ile kaçırdım indirimi ki uzun zamandır sürekli bakıyorum hiç indirim görmemiştim.

Gunaydn arkadaslar sadece mama ile beslenen bebeklerde hangi mamayi kullaniyorsunuz bizim bebis bi kac gundur surekli kusuyo mamayi sizdede oluyomu endise ediyorum artik

Günaydın Kızlar korse konuşmuşsunuz ben korse alsammı fln diye konuşuyordum eşim saçma sapan bi markadan -elite life - doğum sonrası korse diye birşey almış n11den fiyatı ucuz 37 fln ama inanın takınca işkence gibi alt tarafı katlanıyor ki zaten orası önemli karın toparlaması için bu korseyi çöpe atmam lazım.
İlk doğumumda karnım dümdüz belim incecik olmuştu yani tamamen eski haline döndü hiç korse kullanmadım sanırım yine korsesiz deneyeceğim şansımı

2 ayı devirelim spor yaparım artık o şekilde hallolur inşallah

Biz dün 1 aylık olduk çok şükür bu da minişim

Bu uykusuz geceler ne zaman bitecek sinirlerim çok yıprandı. Gaz sancısına bir türlü çare bulamadım. 3 farklı ilaç denedim olmuyor. Ağlama sesi kulaklarımda çınlıyor. Ya uyuyor ya ağlıyor. Uyurkende sürekli ıkınıyor sizde durumlar nasıl

Geçen hafta ben de çok çektim.Faydası oldu mu bilmiyorum ama ayağına 2 çorap bir patik giydirdim o günden beri sancılarımız daha bir rahatladı gibi geldi bana en azından uyuduğu zamanlar oluyor şimdi.

Müşteri hizmetlerini arayın 14 gün içinde iade hakkı da vardı zaten. Az atar yapın hallolur bence

İndirim var sanırım 179 gibi gördüm sanki

Anamm ilk defa bir şeyi ucuz alicam sanırım ama çok telâşlandım eve gidene kadar indirim bitmez inşallah

Ya doktorunuz ne dedi haber verir misiniz? Bizde de durumlar öyle. Yanaklar kabarık kabarık. Sarı sarı oluyor uçları da.

Şimdi sıra bekliyorum. Çıkınca haber veririm. Resimli de gösteririm

Bilgiler şahane. Alicam bugün indirimi de bulmuşken

O Otimoti 2 2kedi_1deli indirime girmiş kız bir bakın ama ben 300 e aldım diye daha çok zayıflayacağim siz alırsanız indirimden daha az zayıflayacaksınız ona göre

Bence sen bi ölç kendini. Şimdiden zayıflamış olabilirsin

Ilaç denerken birkaç gün sans vermen gerekiyor. Öyle hemen etkisi anlaşılmıyor. Denemediysen jbu sekilde dene.

Benimkinde bariz bir rahatlama var öyle çok çığlık çığlığa kalmıyor artık. Bio gaia kullanıyorum. Aktardan anne sütü vlcati aldım. Ona biraz daha da rezene ekliyorum içiyorum. Humana çayını da gün içinde içiyorum. Akşamları 2 çay kaşığı rezene de oğluma veriyorum. Ayaklarını sıcak tut. Uyurken su tulumunu ayak tarafına koy gece boyunca sıcak kalsın. her emzirmeden sonra gazini cikar. Çıkmıyorsa da 20dk dik tutmak gerek diyorlar.

Benimki Ikınmaya başladığında altını açıyorum. Poposuna yağ suruyorum. Bacaklarını bisiklet şeklinde oynatıyorum. Karnına masaj yapıyorum. Igrasa ugrssa haz ve ardindan kakaya ulasiyoruz. Yoksa hrp huxursuz ikiniyor ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…