Lanet olsun ki ben iciyorum ictikce kendime kiziyorum ama gel gor ki her fırsatta b.k gibi yapışıyorum. Su gunler gecsin duzene girelim nikotin banti kullanip bırakıcam.Kızlar aranızda sigara kullanan var mı birşey soracağım
Kızlar süt artırmak İcin akapunktur araştırın hem zayıflama hem süt için bana çok yaradı şimdi elle sağdım 60 cc daha bacagıma göbeğine dökülenler oldu İnş etkisini görürsünüz
21 günde 650 gram gayet güzel değil mi ayda 500 gram ile 1 kg alması lazım demişti bnm doktor. Uyku düzeni olsun bırakırım diyorum bendeSayfalari hepsini okuyamadim ama bizim bugun aylik kontrol vardi kuzum 21 gunde 650 gr almiskalca ultrasonunda cift bez takilsin dedi dr. Oda ayri bi gicik etti.
Ayrica kusmasini soyledim gaviscon verdi sabah aksam içilecek.
Duzelecek insallah dimi bu kuzu
Lanet olsun ki ben iciyorum ictikce kendime kiziyorum ama gel gor ki her fırsatta b.k gibi yapışıyorum. Su gunler gecsin duzene girelim nikotin banti kullanip bırakıcam.
Kızlar bnm cocugun yüzü sert srkilde soyulur gibi atopik dermatit mi kaş bölgesi ne kullandınız alerji mi çözemedim
Atar damarla toplar damar arasındaki damar çatlamış, kanamaya devam ediyormuş. Kılcal damar değilmiş. Artık kalp damar cerrahına gideceğiz, haber bekliyoruz şimdi. Operasyon yapılacak. Nörolog, çocuk doktorları ve plastik cerrah gördü bugün. Yorulduk. Sütüm gelmiyor artık, mamayla devam edeceğiz.
Doktora gittiğinde buraya da yazar mısın doktorun ne diyecek,bir de soracaklarını telefona not et insan unutuyor gittiğinde soracaklarını.Ben reflu yatagi kullaniyirum.. baya dik konumda tutuyorum falan yinede geliyor agzina.. bu hafta doktora gidicem sorucam.
Geçmiş olsun canım bunu da atlatır minik çok şükür ki çözümü var. P pelinsamet06 in dediği akapunturdan yaptır süt için. Stresten kesilmiştir geri gelir inşallah.Atar damarla toplar damar arasındaki damar çatlamış, kanamaya devam ediyormuş. Kılcal damar değilmiş. Artık kalp damar cerrahına gideceğiz, haber bekliyoruz şimdi. Operasyon yapılacak. Nörolog, çocuk doktorları ve plastik cerrah gördü bugün. Yorulduk. Sütüm gelmiyor artık, mamayla devam edeceğiz.
Oooo maşallah maşallah iştah durumun nasıl ? Kaç seans gideceksin?Kızlar süt artırmak İcin akapunktur araştırın hem zayıflama hem süt için bana çok yaradı şimdi elle sağdım 60 cc daha bacagıma göbeğine dökülenler oldu İnş etkisini görürsünüz
60 kiloya inene kdr gideyim diyorum iştahım baya azaldı sürekli elim kulagımda arada cikolata kaçamağı yapıyorum 3kg oldu 3 günde İnş kaostan gitmemiştir cuma ölçüm var bakalımOooo maşallah maşallah iştah durumun nasıl ? Kaç seans gideceksin?
Hadi canım 3 günde 3 kilo süper bir şey kız aklımı çeliyorsun benim hem de süt arttırıyor yani seansları da çok pahalı değil.Tek seanla mı oldu bu?60 kiloya inene kdr gideyim diyorum iştahım baya azaldı sürekli elim kulagımda arada cikolata kaçamağı yapıyorum 3kg oldu 3 günde İnş kaostan gitmemiştir cuma ölçüm var bakalım
Cuma gittim bugun ptesi şekeri ve unu bıraktım deli gibi kahvaltı yaptm tam bugday ekmeğiyle 3gündür cumadan cumaya gidicem 2 3 aya 60 olurum bu hızla giderseHadi canım 3 günde 3 kilo süper bir şey kız aklımı çeliyorsun benim hem de süt arttırıyor yani seansları da çok pahalı değil.Tek seanla mı oldu bu?
Çok iyiymiş peki verdiği diyet ağır mı ? Yani hamilelikte gebelik şekeri çıkmıştı diyet listelerinden gına geldiCuma gittim bugun ptesi şekeri ve unu bıraktım deli gibi kahvaltı yaptm tam bugday ekmeğiyle 3gündür cumadan cumaya gidicem 2 3 aya 60 olurum bu hızla giderse
Çok degil aslında kuruyemiş kızartma şeker yasak sebze agırlıklı beslen diyo ama sebze pişircek vakit olmadığı İcin ben bulgur pilavı cacık falan yiyorum 7 gibiÇok iyiymiş peki verdiği diyet ağır mı ? Yani hamilelikte gebelik şekeri çıkmıştı diyet listelerinden gına geldi
mrb ne zaman yapılması lazım. benim bebeğim 18 günlük daha. doktor böyle birseyden bahsetti. şimdilik gerek yok falan dedi amaDilbagi kestirmeyi dusunenler anestezi filan düsünmeyin. Kbb makasla citlatiyor hemen. BAşka bir şeye gerek yok. Bir arkadaşım beni dinlemedi gitmiş 3000 tl vermiş hastaneye. Ben 165tlye hallettim
Canım strese girme sen ve Güçlü kızımız Denizimiz neleri atlattınız dermansız dert vermesin Allah bu da geçer sonra büyüdüğünde bakar gülersiniz.Dualarımız sizinle iyi düşünAtar damarla toplar damar arasındaki damar çatlamış, kanamaya devam ediyormuş. Kılcal damar değilmiş. Artık kalp damar cerrahına gideceğiz, haber bekliyoruz şimdi. Operasyon yapılacak. Nörolog, çocuk doktorları ve plastik cerrah gördü bugün. Yorulduk. Sütüm gelmiyor artık, mamayla devam edeceğiz.
Bendensin bacımarkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. 18 günlük bebeğim. sezeryan genel anesteziyle ameliyat oldum. 5 gün falan sütüm gelmedi. mama takviyesi yaptık. geçen hafta mama kesebilirsiniz dediler. biz gene gece bir öğün verdik. 30 cc. bugün kontrol vardı 1 haftada hiç kilo almamış. doktor 60 cc 3 öğün verin kilo alması lazım dedi. tekrar mamayı artıracağız.
biz gaz sıkıntısı için gitmiştik doktora. bazen iyi oluyor. uyuyor emiyor. bu döngü devam ediyor.huzursuz olmuyor.
bazende 6 saat falan hic uyumuyor. devamlı kucağımda emiyor. uyumuyorda.gaz sıkıntısıda oluyor..
bilemedim bebeğim doymuyor mu ? gaz sıkıntısı mı var ??
Biraz sırt üstü yatır altı kirli ise altını aç iki üç dakika sonra tekrar dene benim bu şekilde işe yarıyor.Ama bazende çıkmayacaksa çıkmıyorArkadaslar ben bebeğimi emzirdikten sonra ağzından gazını cikartamiyorum çok ağlıyor cikartmaya çalışınca . Vuruyorum sıvazliyorum yok çıkmıyor . Bacak hareketleriyle alttan çıkarabiliyor ama bir türlü gegirmiyor o da midesini rahatsız ediyor yavrumun. Yok mu bir yolu
Ne güzel maşallahKızlar süt artırmak İcin akapunktur araştırın hem zayıflama hem süt için bana çok yaradı şimdi elle sağdım 60 cc daha bacagıma göbeğine dökülenler oldu İnş etkisini görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?