Gayet somurulmeye acigim hakketten ya hic bencil olamiyorum. Koc burcuna niye benziyorum. Ben kovaligimdan cok memnundum. Simdi bu tam olarak hayatimizin neyini etkiliyo cunku bunlarin herbiri bisey etkiliyo
Ben bunu ruhsal astroloji diye bir kitapta görmüştüm. Güneş burcu kişiliğinle ilgili, ay düğümleri ruh halin, alman gereken derslerle falan ilgili galiba. Attığım link de o kitabın bir kısmı. Güneş burcum yüzde yetmiş bana uyuyor, ay düğümüm tamamen beni anlatıyor. Vaktin olursa bir göz at sen de
Ben bunu ruhsal astroloji diye bir kitapta görmüştüm. Güneş burcu kişiliğinle ilgili, ay düğümleri ruh halin, alman gereken derslerle falan ilgili galiba. Attığım link de o kitabın bir kısmı. Güneş burcum yüzde yetmiş bana uyuyor, ay düğümüm tamamen beni anlatıyor. Vaktin olursa bir göz at sen de
Sizin bebeğiniz de uykusu gelince hem meme isteyip hem de memede ağlıyor mu. Aşırı uykusu gelince hem memeyi istiyor benimki memeyi verince de basbas bağırıyor . Gaz sancısı da geliyor . Sonra kucağıma alıp gezdirerek uyutuyorum belim kopuyor
Bana da bebek magazasinda bibs onermislerdi. Hatta kasada bir musteri hicbiri almayan bile bu emzigi aliyor dedi. Ama bizimki inatla almiyor. Cok fena midesi bulanip zorlarsam da kusuyor. Baska marka da denemedim acikcasi elimde patlar diye:/ Ama buyuk rahatlik olurdu gibi alsaydı.
bizim kilomuz 3300 doğru. 4 günde 2900 olmuş. kilo kaybı çok olmuş. mamaya başladık. geçen hafta 3200 olmuştu. 1 hafta boyunca gece verdik sadece mama..1 haftada kilosu değişmemiş.
günde 3 defa 60 cc verin dedi. kilo almamış. demek ki doymuyor. sütün az dedi
Mamaya devam onu en iyi sen anlarsın bebek zaten belli ediyor benim mama yediğinde uyuyor ya da sessiz duruyor aksi halde hep aranma ya da mızırdanma halinde
Yatağa takılan var ama daha yatakta yatmıyor. Beşik veya ana kucağı için basit bir şey aldım. 100 lira, çok pahalı bir şeymiş çok şaşırdım. Eki Görüntüle 2588368
Kızlar nedense bu işin basit bir damar yırtılması olmadığını düşünüyorum. Damar tümörü Veya damarlarda yapısal bir bozukluk çıkacak sonunda. İnternetten araştırmadım, sezgilerim bu olayın çarpmayla yüzünden olmadığını ama çarpmayla ortaya çıktığını söylüyor. Çok üzgünüm, uyuyamıyorum.
Kızlar nedense bu işin basit bir damar yırtılması olmadığını düşünüyorum. Damar tümörü Veya damarlarda yapısal bir bozukluk çıkacak sonunda. İnternetten araştırmadım, sezgilerim bu olayın çarpmayla yüzünden olmadığını ama çarpmayla ortaya çıktığını söylüyor. Çok üzgünüm, uyuyamıyorum.
Detaylı ultrason yaptırmış mıydın ve kafa çevresi haftasıyla uyumlu gidiyo muydu sıkma artık canını çünkü çözüm var ama bence de bi kaç doktor görüşü al ama devlet e de götür derim bazı özeller ticari kaynaklı hareket ediyor üniversite hastanesine yada bnm düşüncem. Bnm bebekte gögüs çevresi geriden dendi başında kist var dendi sadece alnında kırmızı dogum lekesi var geçer zamanla dedi gögüs çevresi de normal doğdu. Uyumuyorsun dinlenmiyorsun ondan sende ki stresi deniz de alacak onun için güçlü dur sen annesin süper kahramansın herşeyin altından kalkarsın
canım iyi düşün kendini üzme doktora söyle tabii düşüncelerini değerlendirsinler ama kendini uykusuz bırakacak kadar kafaya takma, dua edelim birbirimize
Güzel söylüyorsunuz da her geçen dakika kafasındaki şişlik artıyor. Sabahkinden çok daha şiş şimdi. Nasıl çarptığımı biliyorum, o anı tekrar tekrar yaşadım. Gerçekten çok hafifti, sürtmeyle çarpma arası bir şeydi. Şimdi de böyle;
Güzel söylüyorsunuz da her geçen dakika kafasındaki şişlik artıyor. Sabahkinden çok daha şiş şimdi. Nasıl çarptığımı biliyorum, o anı tekrar tekrar yaşadım. Gerçekten çok hafifti, sürtmeyle çarpma arası bir şeydi. Şimdi de böyle;Eki Görüntüle 2588405
Ah kuzum Allah şifa versin.inşallah düşündüğün gibi olmaz çabucak eski sağlığına kavuşsun güçlü bebişimiz ❤
Deniz düzelince sütün tekrar gelir canım.sağlık sıhhat yerinde olsunda süt yada mama fark etmez.tedavisi kolay olurda inşallah kuzucuğun için ferahlar