Detaylı ultrasonda çıkacak bir şey mi ki? Hiç bilemiyorum.Detaylı ultrason yaptırmış mıydın ve kafa çevresi haftasıyla uyumlu gidiyo muydu sıkma artık canını çünkü çözüm var ama bence de bi kaç doktor görüşü al ama devlet e de götür derim bazı özeller ticari kaynaklı hareket ediyor üniversite hastanesine yada bnm düşüncem. Bnm bebekte gögüs çevresi geriden dendi başında kist var dendi sadece alnında kırmızı dogum lekesi var geçer zamanla dedi gögüs çevresi de normal doğdu. Uyumuyorsun dinlenmiyorsun ondan sende ki stresi deniz de alacak onun için güçlü dur sen annesin süper kahramansın herşeyin altından kalkarsın
Yaa bende emzirme koltugu istiyordum eşim sevgililer günü hediyesi almış bakalım nası bişey çıkcakKızlar ikea poang koltuk da hafif yaylanıyorum yürüyorum diye kabul ediyor bizim kız pilates topu da aynı şekilde. Tabi her zaman değil maalesef
Bende beyin cerrahı doğar doğmaz görsün dediler hamileliği mahvettiler kırmızı gülle doğdu hemde bunu diyen prof Du damarlara beyin gelişimine bakıyorlar ya detaylı da ondan söyledim cnm raporların varsa kontrol etDetaylı ultrasonda çıkacak bir şey mi ki? Hiç bilemiyorum.
2 2kedi_1deli avent air yetecek bence.
Ben de dönence aldım, ana kucağına bebek arabasına takmak için. Ucuz aldım, 100 tl. Hep masraf. Doktor dönence al zihinsel gelişimi için önemli dedi.
Kızlar nedense bu işin basit bir damar yırtılması olmadığını düşünüyorum. Damar tümörü Veya damarlarda yapısal bir bozukluk çıkacak sonunda. İnternetten araştırmadım, sezgilerim bu olayın çarpmayla yüzünden olmadığını ama çarpmayla ortaya çıktığını söylüyor. Çok üzgünüm, uyuyamıyorum.
onceden ne kadar geliyordu peki?Kızlar süt artırmak İcin akapunktur araştırın hem zayıflama hem süt için bana çok yaradı şimdi elle sağdım 60 cc daha bacagıma göbeğine dökülenler oldu İnş etkisini görürsünüz
Eds yöntemi ile verip aralarda da sagim yapmayi dene en azindan azalmasindurumumuz aynıymış. bende bilemedim iste aç mı yoksa gazı mı var. niye böyle oluyor. ? artık 1 hafta sonra başka doktora gidecem. bakalım kilo artışı olacak mi ? o doktor ne diyecek ?
bir yandan da korkuyorum mamaya alışır emmeyi bırakır mı diye
mrb ne zaman yapılması lazım. benim bebeğim 18 günlük daha. doktor böyle birseyden bahsetti. şimdilik gerek yok falan dedi ama
Kızlar nedense bu işin basit bir damar yırtılması olmadığını düşünüyorum. Damar tümörü Veya damarlarda yapısal bir bozukluk çıkacak sonunda. İnternetten araştırmadım, sezgilerim bu olayın çarpmayla yüzünden olmadığını ama çarpmayla ortaya çıktığını söylüyor. Çok üzgünüm, uyuyamıyorum.
Hiç sahaxak kdr dolmuyordu emdikce pişmaniye gibi kalıyorduonceden ne kadar geliyordu peki?
Eds yöntemi ile verip aralarda da sagim yapmayi dene en azindan azalmasin
Mama uzun sure tok tutuyor haliyle emzirme sikligin azalir zamanla sut de azalir
tsk ederim.Bir zaman zorunluluğu yok. Bizim dr küçükken olması daha iyi doku kalınlaşarak demisti. Öyle yaptirdim
Yüzlerinde sivilce çıksa dert ediyoruz. O yüzden bir şey diyemiyorum sana ama bu her ne ise yüzeysel bir şey. Emin ol tedavisi var. Teşhis sürecinin uzaması yordu seni tabi. Ne olduğuna emin olduğun zaman rahatlayacaksın inşallah. Pozitif olmaya çalış duamız seninle
Benim bebeğim de öyle canım. Memeyi ağzına alınca heyecanlanıyor kafasını sallıyor sonra başlıyor bir ağıt. Uykusundan ve gazdan dolayı oluyo geneldeSizin bebeğiniz de uykusu gelince hem meme isteyip hem de memede ağlıyor mu. Aşırı uykusu gelince hem memeyi istiyor benimki memeyi verince de basbas bağırıyor . Gaz sancısı da geliyor . Sonra kucağıma alıp gezdirerek uyutuyorum belim kopuyor
Hiç sahaxak kdr dolmuyordu emdikce pişmaniye gibi kalıyordu
Büyüyor evet önceki fotoğraflarda bu kadar değildi. Sen üzülüyorsun annesin evet ama kendine gelmen şart sağlıklı düşünmek ve hareket etmek için böyle düşün. Kendini suçlama lütfen herkesin hepimizin başına gelebilirGüzel söylüyorsunuz da her geçen dakika kafasındaki şişlik artıyor. Sabahkinden çok daha şiş şimdi. Nasıl çarptığımı biliyorum, o anı tekrar tekrar yaşadım. Gerçekten çok hafifti, sürtmeyle çarpma arası bir şeydi. Şimdi de böyle;Eki Görüntüle 2588405
Bir yeri mi ağrıyor diye tedirgin oluyorum sonra da. Demek ki normal bir durumBenim bebeğim de öyle canım. Memeyi ağzına alınca heyecanlanıyor kafasını sallıyor sonra başlıyor bir ağıt. Uykusundan ve gazdan dolayı oluyo genelde
Bizde de öyle 2 gündür sağıp biberonla veriyorum başta yine aynısını yapıyor ama içiyor sonra kısa aralıklarla da olsa önceden sağ göğsüme yapıyordu şimdi ikisine de hiç anlamıyorum neden gaz sorunu olmadığına emin olduğumds da yapıyor uykusu varsa zaten memede uyuyor bu bebeler bu ne huzursuzluk yaaaBenim bebeğim de öyle canım. Memeyi ağzına alınca heyecanlanıyor kafasını sallıyor sonra başlıyor bir ağıt. Uykusundan ve gazdan dolayı oluyo genelde
Ben baya memnun kaldım en azından ilk seans denersinpişmaniye gibi
Akapuntur hic duymamistim ama heralde bi o kaldi denemedigim
Tersten emzirince de rahat emiyor bazen. Valla ben de ne yapacagımı şaşırdım çok yoruldumBizde de öyle 2 gündür sağıp biberonla veriyorum başta yine aynısını yapıyor ama içiyor sonra kısa aralıklarla da olsa önceden sağ göğsüme yapıyordu şimdi ikisine de hiç anlamıyorum neden gaz sorunu olmadığına emin olduğumds da yapıyor uykusu varsa zaten memede uyuyor bu bebeler bu ne huzursuzluk yaaa
Sadece gece uyurken emiyor alıp alıp bırakmıyor
Sütünüz tazyikli mi geliyoronunla alakalı da yapıyorlar. Biberon ve emzik kullaniminda da yapiyorlar. Emzigi boş cektikleri icin memeden sut gelince rahatsiz oluyorlarmis. Biberonunda akisi daha hizli oldugu icin memeden yavas gelince rahatsiz oluyorlarmis. Tazyikliyse de 1-2 dakika elle sagim yapip sonra memeyi vermek gerek. Emzirme danismanı söylemistiTersten emzirince de rahat emiyor bazen. Valla ben de ne yapacagımı şaşırdım çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?