2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün bebek mağazasında kangurulu bi anne gördüm çok memnun olduğunu söyledi mamadus baby dedi markasına yanlış yazmış olabilirim.3 ay öncesi yeni doğan aparatı varmış kendisi aparat almadan kullanmış sorun yaşamamış.bi bakıcam alırsam aparatınıda alırım.bugün yine bi kaç gündür iyi dediğim uykusu gitti ayağımda sallanmakta küçük bey etrafı izlemekte.
Bu ocak bebeleri hem aceleci hemde uykuya direnen bebişler oldular
2 2kedi_1deli emziği al jüliet tutarsa bende alıcam benimki bipsi almadı her emziğe yaptığı gibi suratını ekişitip öğürdü.arada bi tekrar şansımı deniyorum ama

S Seda987 valla ben de çok rahat ettim. Hatta yarın sabah kanguruya koyup florence Nightingale’deki hocaya götürmeyi planlıyorum. Hoca yarın ordaysa randevu alamasam bile yalvar yakar bir şekilde gösteririm. Kanguru olmasa “önemli bir şeyi Yok” diyen eşimi ikna etmek durumunda kalırdım.
Süt de umrumda değil şu an. Gelir gelmez bilemem. Allah bilir. Kızım iyi olsun da mama veririm nolacak. Çok da dert değil.

Detaylı ultrasonda çıkacak bir şey mi ki? Hiç bilemiyorum.

Refiisss
Bi siyami ersek pediatrik kvc de yap icin rahat etmiyorsa.. siyamide anlamazlarda hic biyerde anlamazlar zaten. Normal devlet hastanesi ile olmaz brans hastanesi lazim. Ya kosuyolu ya siyami.. kosuyolu kalp sana cok uzak o zaman siyami. Karsida da mehmet akif var ama yinede siyami. Gececek uzme kendini harap etme

onceden ne kadar geliyordu peki?

Eds yöntemi ile verip aralarda da sagim yapmayi dene en azindan azalmasin
Mama uzun sure tok tutuyor haliyle emzirme sikligin azalir zamanla sut de azalir

mrb ne zaman yapılması lazım. benim bebeğim 18 günlük daha. doktor böyle birseyden bahsetti. şimdilik gerek yok falan dedi ama

Bir zaman zorunluluğu yok. Bizim dr küçükken olması daha iyi doku kalınlaşarak demisti. Öyle yaptirdim

Yüzlerinde sivilce çıksa dert ediyoruz. O yüzden bir şey diyemiyorum sana ama bu her ne ise yüzeysel bir şey. Emin ol tedavisi var. Teşhis sürecinin uzaması yordu seni tabi. Ne olduğuna emin olduğun zaman rahatlayacaksın inşallah. Pozitif olmaya çalış duamız seninle

Merhaba arkadaşlar mesajları okuyamadım umarım herkes iyidir. Biz daha iyiyiz şükür. Daha önce bahsetmedim sanırım. Ben doğum yaptığımda dr bana i mom diye bir vitamin yazdı. Süt kalitesini arttıran bir özelliği var sütü değil. İsterseniz bir inceleyin ben bayağı bir faydasını gördüm sütü yağlı yapıyor buda besleyiciliğini atttırıyor. Paylaşmak istedim.

tsk ederim.

Benim bebeğim de öyle canım. Memeyi ağzına alınca heyecanlanıyor kafasını sallıyor sonra başlıyor bir ağıt. Uykusundan ve gazdan dolayı oluyo genelde

Büyüyor evet önceki fotoğraflarda bu kadar değildi. Sen üzülüyorsun annesin evet ama kendine gelmen şart sağlıklı düşünmek ve hareket etmek için böyle düşün. Kendini suçlama lütfen herkesin hepimizin başına gelebilir

Benim bebeğim de öyle canım. Memeyi ağzına alınca heyecanlanıyor kafasını sallıyor sonra başlıyor bir ağıt. Uykusundan ve gazdan dolayı oluyo genelde
Bizde de öyle 2 gündür sağıp biberonla veriyorum başta yine aynısını yapıyor ama içiyor sonra kısa aralıklarla da olsa önceden sağ göğsüme yapıyordu şimdi ikisine de hiç anlamıyorum neden gaz sorunu olmadığına emin olduğumds da yapıyor uykusu varsa zaten memede uyuyor bu bebeler bu ne huzursuzluk yaaa
Sadece gece uyurken emiyor alıp alıp bırakmıyor

Tersten emzirince de rahat emiyor bazen. Valla ben de ne yapacagımı şaşırdım çok yoruldum

Tersten emzirince de rahat emiyor bazen. Valla ben de ne yapacagımı şaşırdım çok yoruldum
Sütünüz tazyikli mi geliyoronunla alakalı da yapıyorlar. Biberon ve emzik kullaniminda da yapiyorlar. Emzigi boş cektikleri icin memeden sut gelince rahatsiz oluyorlarmis. Biberonunda akisi daha hizli oldugu icin memeden yavas gelince rahatsiz oluyorlarmis. Tazyikliyse de 1-2 dakika elle sagim yapip sonra memeyi vermek gerek. Emzirme danismanı söylemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…