2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiyorum ki canım. İlk emdiğinde tazyikli geliyor sanırım. Genzine kaçırıyor çünkü. Biraz emdikten sonra yer değiştirmek istiyor.

Bilmiyorum ki canım. İlk emdiğinde tazyikli geliyor sanırım. Genzine kaçırıyor çünkü. Biraz emdikten sonra yer değiştirmek istiyor.
Ilk 1-2 dk elle sagim yapip tazyigi bitirmek gerekiyormus. Basta hizli geldigi icin sonradan yavaşlayınca sinirleniyor. Benimki de ayni. Bir dene istersen

R refikaaydin çocuklar söz konusu olunca her ihtimal akla geliyor malesef ama inşallah korktuğun gibi olmayacak. Dediğin gibi ihtimaller olsaydı doktorlar söylerdi bence. En azından daha fazla tetkik isterlerdi. İçini ferah tut. Hem sen çok güçlüsün neler atlattın. İnşallah bu da geçecek.

Bizim de öyle 28 gunluk oldu hala sari...
Bi suru kan idrar falan verdik gecen cuma sonuc bekliyorum bakalim ne diycek
Sizin mama aliyo mu
Uzaysn sarilik genelde anne sutu sariligi oluyomus ama bizimki yari mama yari süt aliyo
Merhaba canım bizde 24 günlük olduk hala gözlerimizin içi sarı hiç tetkik yaptırmadık 5.ve 10. Gününde doktor gördü çok mühim değil dedi

Sonunda teşhis kondu. Hemanjiom diye bir şey. Doğuştan geliyor. Eski fotoğrafların hepsinde o bölgede hafif bi şişlik varmış, şimdi fark ediyorum. 2 yaşına kadar 15 günde bir ultrason, kalp damar ve Çapa’da çocuk Hematoloji takip edecek. Göze baskı yapmadıkça sorun yok, göze baskı yaparsa müdahele edilecek. Kendiliğinden geçme ihtimali de varmış. Çarpmayla hiç ilgisi yokmuş. Hematoloji ilaçlarla kremlerle küçültebiliyormuş. Kaşlarının arasında boynuz gibi çıktı iyice. Kızım iyice çirkin oldu
Çocuk kalpçi çokmuş, çocuk damarcı hiç yokmuş, var olan da hiç bebeklere bakmamış. Kime gittiysek ben bilmem dedi, başkasını çağırdı. Tam çıkıyorduk, o an oraya gelen bir kadın doktora sordular. Arkamızdan bağırdılar gelin bi de bu doktor baksın diye. O doktor eskiden sadece bu vakalara bakıyormuş hemen teşhis etti.
Doktorun koyduğu teşhisi dün akşam araştırıp arkadaşıma göndermiştim bence bu diye kızmasınlar diye söyleyemedim. Çok kızıyor doktorlar. Doktor hema dediği anda hemanjiom di mi evet ben de öyle düşündüm diye atladım çok bilmiş anne.

Herkese benden çay!

ne guzel sonunda teshıs konuldu tedavisi yapılacak denız kıız cook cok guzel bır kız annesi gececek şişliği

Cayda pek güzelmiş. Gozun aydin canim allah beterinden saklasin

O iş öyle olmuyor ölçün kaçtı ve kaç beden aldın Ben değişim yapacağım da ondan soruyorum işin şakası

ya ben ciddi olduğunuzu düşünmedim benim geniş beden olduğu için. Benim 108 di,3xl yazıyordu ben 2xl aldım. Ha hala tam giyip dolaşmaya başlamadm orası ayrı :/

Gözünüz aydın inşallah kendiliğinden geçer

[
Kilo alımı iyi bizde de. Doktor bir şey önermedi, zamana bıraktık. Kaç günlük şimdi bebiş canım. Geçmiş olsun size de.

27 günlük oldu. Değerimiz 12 ydi en son. Tahlillerde bir şey çıkmadı şükür. Biz de zaman bırakıyoruz bakalm. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci

Ben de süt sıkıntısı yaşıyorum. Muhtemelen hep mama destekli gideceğiz gibime geliyor. Ben dikişlerime gayet iyi de baktım ama neden böyle oldu bilmiyorum

geçmiş olsun çok sevindim canım inşallah tedavisi en kısa sürede sonuç verir sana laf ettiklerine utanmaları lazım cidden

Hanımlar bu arada size bir tavsiyem olacak. Kakasını yapamayan bebeklerin makatını harekete geçirmek için bir şeyler yapıyoruz ama bunh çok sık ve çok sert yapmamak lazım. Kulak çöpü falan mantıklı değil. Nasıl ki kız çocuklarının vajinasına bir şeyler sokmak mantıklı değilse cinsiyet fark etmeksizin makata bir şeyler sokmak da mantıklı değil. Bu konuda fitil kullanımına bile sıkıntılı bakanlar var. Çocuk yaşta mastürbasyon gerçeği var. Özellikle kız çocuklarının temizliğini yaparken ön bölgeyi mümkün mertebe yumuşak temizleyin. Sert temizleme ve içine kadar illa temizleme yapmayın. Bu sebeple gelen mastürbasyon vakası duydum. Erkek çocuklarının da makatlarknı daha yumuşak uyaralm. belki bir peçete ucu kıvrılarak da olur ama Kulak çöpü çok mantıklı değil. Makata masaj yapmaya, ayaklarını oynatmaya çalışalım. Bağırsağı harekete geçiren masajlar yapalım. Gaz damlaları da düzenli kullanımda etkisini genellikle gösteriyor. Sevgiler

benimde sütüm az sanırım. faydası olur mu ki ?

Ohh bee şükürler olsun. Çok sevindim. İnşallah hiç bişey yapmadan geçip gider.

Kızlar iki üç çocuklu olanlara bir sorum var. Siz bebekle diğer kardesler yan yanayken nasıl idare ediyorsunuz? Birlikte vakit geçirebiliyor musunuz? Benim büyük 3 yaşında erkek. Kardeşiyle yan yana gelince kucağına almak istiyor, yüzüne kafasına dokunuyor haliyle tam bilemeyip sert dokunabiliyor. Devamlı ne yapıyor diye kontrol etmek gerekiyor. O yüzden akşam abi kresten gelince bebekle ben hep odadayım abiyle de baba ilgileniyor. Ailecek bir arada pek vakit geçiremiyoruz. Siz nasıl yapıyorsunuz? Biz mi beceriksiziz.

Hayir beceriksiz degilsiniz biz de ayniyiz 1 saniye bile bas basa birakamadik yanimizdayken bile neler yapiyo bebege. Aslinda cok da seviup ama bazen nasil sevecegini bilmediginden bazen kıskançlıktan zarar veriyo. Biz dd sürekli tetikte durmaktan yorulduk şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…