Bilmiyorum ki canım. İlk emdiğinde tazyikli geliyor sanırım. Genzine kaçırıyor çünkü. Biraz emdikten sonra yer değiştirmek istiyor.Sütünüz tazyikli mi geliyoronunla alakalı da yapıyorlar. Biberon ve emzik kullaniminda da yapiyorlar. Emzigi boş cektikleri icin memeden sut gelince rahatsiz oluyorlarmis. Biberonunda akisi daha hizli oldugu icin memeden yavas gelince rahatsiz oluyorlarmis. Tazyikliyse de 1-2 dakika elle sagim yapip sonra memeyi vermek gerek. Emzirme danismanı söylemisti
Ilk 1-2 dk elle sagim yapip tazyigi bitirmek gerekiyormus. Basta hizli geldigi icin sonradan yavaşlayınca sinirleniyor. Benimki de ayni. Bir dene istersenBilmiyorum ki canım. İlk emdiğinde tazyikli geliyor sanırım. Genzine kaçırıyor çünkü. Biraz emdikten sonra yer değiştirmek istiyor.
Merhaba canım bizde 24 günlük olduk hala gözlerimizin içi sarı hiç tetkik yaptırmadık 5.ve 10. Gününde doktor gördü çok mühim değil dediBizim de öyle 28 gunluk oldu hala sari...
Bi suru kan idrar falan verdik gecen cuma sonuc bekliyorum bakalim ne diycek
Sizin mama aliyo mu
Uzaysn sarilik genelde anne sutu sariligi oluyomus ama bizimki yari mama yari süt aliyo
ne guzel sonunda teshıs konuldu tedavisi yapılacak denız kıız cook cok guzel bır kız annesi gececek şişliğiSonunda teşhis kondu. Hemanjiom diye bir şey. Doğuştan geliyor. Eski fotoğrafların hepsinde o bölgede hafif bi şişlik varmış, şimdi fark ediyorum. 2 yaşına kadar 15 günde bir ultrason, kalp damar ve Çapa’da çocuk Hematoloji takip edecek. Göze baskı yapmadıkça sorun yok, göze baskı yaparsa müdahele edilecek. Kendiliğinden geçme ihtimali de varmış. Çarpmayla hiç ilgisi yokmuş. Hematoloji ilaçlarla kremlerle küçültebiliyormuş. Kaşlarının arasında boynuz gibi çıktı iyice. Kızım iyice çirkin oldu
Çocuk kalpçi çokmuş, çocuk damarcı hiç yokmuş, var olan da hiç bebeklere bakmamış. Kime gittiysek ben bilmem dedi, başkasını çağırdı. Tam çıkıyorduk, o an oraya gelen bir kadın doktora sordular. Arkamızdan bağırdılar gelin bi de bu doktor baksın diye. O doktor eskiden sadece bu vakalara bakıyormuş hemen teşhis etti.
Doktorun koyduğu teşhisi dün akşam araştırıp arkadaşıma göndermiştim bence bu diyekızmasınlar diye söyleyemedim. Çok kızıyor doktorlar. Doktor hema dediği anda hemanjiom di mi evet ben de öyle düşündüm diye atladım çok bilmiş anne.
Herkese benden çay!
Cayda pek güzelmiş. Gozun aydin canim allah beterinden saklasinSonunda teşhis kondu. Hemanjiom diye bir şey. Doğuştan geliyor. Eski fotoğrafların hepsinde o bölgede hafif bi şişlik varmış, şimdi fark ediyorum. 2 yaşına kadar 15 günde bir ultrason, kalp damar ve Çapa’da çocuk Hematoloji takip edecek. Göze baskı yapmadıkça sorun yok, göze baskı yaparsa müdahele edilecek. Kendiliğinden geçme ihtimali de varmış. Çarpmayla hiç ilgisi yokmuş. Hematoloji ilaçlarla kremlerle küçültebiliyormuş. Kaşlarının arasında boynuz gibi çıktı iyice. Kızım iyice çirkin oldu
Çocuk kalpçi çokmuş, çocuk damarcı hiç yokmuş, var olan da hiç bebeklere bakmamış. Kime gittiysek ben bilmem dedi, başkasını çağırdı. Tam çıkıyorduk, o an oraya gelen bir kadın doktora sordular. Arkamızdan bağırdılar gelin bi de bu doktor baksın diye. O doktor eskiden sadece bu vakalara bakıyormuş hemen teşhis etti.
Doktorun koyduğu teşhisi dün akşam araştırıp arkadaşıma göndermiştim bence bu diyekızmasınlar diye söyleyemedim. Çok kızıyor doktorlar. Doktor hema dediği anda hemanjiom di mi evet ben de öyle düşündüm diye atladım çok bilmiş anne.
Herkese benden çay!
O iş öyle olmuyorölçün kaçtı ve kaç beden aldın Ben değişim yapacağım da ondan soruyorum işin şakası
Gözünüz aydın inşallah kendiliğinden geçerSonunda teşhis kondu. Hemanjiom diye bir şey. Doğuştan geliyor. Eski fotoğrafların hepsinde o bölgede hafif bi şişlik varmış, şimdi fark ediyorum. 2 yaşına kadar 15 günde bir ultrason, kalp damar ve Çapa’da çocuk Hematoloji takip edecek. Göze baskı yapmadıkça sorun yok, göze baskı yaparsa müdahele edilecek. Kendiliğinden geçme ihtimali de varmış. Çarpmayla hiç ilgisi yokmuş. Hematoloji ilaçlarla kremlerle küçültebiliyormuş. Kaşlarının arasında boynuz gibi çıktı iyice. Kızım iyice çirkin oldu
Herkese benden çay!
Kilo alımı iyi bizde de. Doktor bir şey önermedi, zamana bıraktık. Kaç günlük şimdi bebiş canım. Geçmiş olsun size de.
Ben de süt sıkıntısı yaşıyorum. Muhtemelen hep mama destekli gideceğiz gibime geliyor. Ben dikişlerime gayet iyi de baktım ama neden böyle oldu bilmiyorumAyy sorma ya valla aynıyız benim de kanala inmedi her sancıda kanalı açmak için ugrastı doktor o fenaydı ondan dikiş cok sarılıktan yatınca bi de ev hep doluydu ben ayakta kaldım actım dikişlericok üzgünüm yani gebelik cok rahat geçti dogum ve sonrası feci valla bak kremin fotosunu atayım. Baya toparladı pazartesi gidicem yine. Sarılık kontrolleri baya bi sürcek galiba ya en son 10du. Sütüm yok demek istemiyorum ama hep olumlu düşüneyim diyorum ama yok cocukcagız doymuyor umarım artar.
Sonunda teşhis kondu. Hemanjiom diye bir şey. Doğuştan geliyor. Eski fotoğrafların hepsinde o bölgede hafif bi şişlik varmış, şimdi fark ediyorum. 2 yaşına kadar 15 günde bir ultrason, kalp damar ve Çapa’da çocuk Hematoloji takip edecek. Göze baskı yapmadıkça sorun yok, göze baskı yaparsa müdahele edilecek. Kendiliğinden geçme ihtimali de varmış. Çarpmayla hiç ilgisi yokmuş. Hematoloji ilaçlarla kremlerle küçültebiliyormuş. Kaşlarının arasında boynuz gibi çıktı iyice. Kızım iyice çirkin oldu
Herkese benden çay!
benimde sütüm az sanırım. faydası olur mu ki ?Merhaba arkadaşlar mesajları okuyamadım umarım herkes iyidir. Biz daha iyiyiz şükür. Daha önce bahsetmedim sanırım. Ben doğum yaptığımda dr bana i mom diye bir vitamin yazdı. Süt kalitesini arttıran bir özelliği var sütü değil. İsterseniz bir inceleyin ben bayağı bir faydasını gördüm sütü yağlı yapıyor buda besleyiciliğini atttırıyor. Paylaşmak istedim.
Ohh bee şükürler olsun. Çok sevindim. İnşallah hiç bişey yapmadan geçip gider.Sonunda teşhis kondu. Hemanjiom diye bir şey. Doğuştan geliyor. Eski fotoğrafların hepsinde o bölgede hafif bi şişlik varmış, şimdi fark ediyorum. 2 yaşına kadar 15 günde bir ultrason, kalp damar ve Çapa’da çocuk Hematoloji takip edecek. Göze baskı yapmadıkça sorun yok, göze baskı yaparsa müdahele edilecek. Kendiliğinden geçme ihtimali de varmış. Çarpmayla hiç ilgisi yokmuş. Hematoloji ilaçlarla kremlerle küçültebiliyormuş. Kaşlarının arasında boynuz gibi çıktı iyice. Kızım iyice çirkin oldu
Herkese benden çay!
Hayir beceriksiz degilsiniz biz de ayniyiz 1 saniye bile bas basa birakamadik yanimizdayken bile neler yapiyo bebege. Aslinda cok da seviup ama bazen nasil sevecegini bilmediginden bazen kıskançlıktan zarar veriyo. Biz dd sürekli tetikte durmaktan yorulduk şimdidenKızlar iki üç çocuklu olanlara bir sorum var. Siz bebekle diğer kardesler yan yanayken nasıl idare ediyorsunuz? Birlikte vakit geçirebiliyor musunuz? Benim büyük 3 yaşında erkek. Kardeşiyle yan yana gelince kucağına almak istiyor, yüzüne kafasına dokunuyor haliyle tam bilemeyip sert dokunabiliyor. Devamlı ne yapıyor diye kontrol etmek gerekiyor. O yüzden akşam abi kresten gelince bebekle ben hep odadayım abiyle de baba ilgileniyor. Ailecek bir arada pek vakit geçiremiyoruz. Siz nasıl yapıyorsunuz? Biz mi beceriksiziz.
Sonunda teşhis kondu. Hemanjiom diye bir şey. Doğuştan geliyor. Eski fotoğrafların hepsinde o bölgede hafif bi şişlik varmış, şimdi fark ediyorum. 2 yaşına kadar 15 günde bir ultrason, kalp damar ve Çapa’da çocuk Hematoloji takip edecek. Göze baskı yapmadıkça sorun yok, göze baskı yaparsa müdahele edilecek. Kendiliğinden geçme ihtimali de varmış. Çarpmayla hiç ilgisi yokmuş. Hematoloji ilaçlarla kremlerle küçültebiliyormuş. Kaşlarının arasında boynuz gibi çıktı iyice. Kızım iyice çirkin oldu
Doktorun koyduğu teşhisi dün akşam araştırıp arkadaşıma göndermiştim bence bu diyekızmasınlar diye söyleyemedim. Çok kızıyor doktorlar. Doktor hema dediği anda hemanjiom di mi evet ben de
Vallahi büyük şansmış öyle bir dra denk gelmeniz. Ciddi bir şey olmamasına çok sevindim. Kısa sürede de geçer inşallah. Nazar boncuğu olsun kuzucuğun
Sütü artırmıyor sanırım. Kalitesi artıyorbenimde sütüm az sanırım. faydası olur mu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?