2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

En az ilk 25 gün öyleydi benimde. Şimdi 35 günlük biraz daha azaldı. Ama benim oğlum 42. Hafta dolunca doğdu. Yani geç doğan ve prematüre karşılaştıralabilir mi bilemedim

En az ilk 25 gün öyleydi benimde. Şimdi 35 günlük biraz daha azaldı. Ama benim oğlum 42. Hafta dolunca doğdu. Yani geç doğan ve prematüre karşılaştıralabilir mi bilemedim
Peki o 25 günde nasıldı kilo alımı yavaş mı normal mi. Anne sütü veriyorum sadece.

İşin kötü tarafı emzik tutmuyo hemen atıyo. Aventin emziğini sipariş verdik. İnş onu tutar. Yoksa halimiz harap
Gaz sancısı varken sürekli emmek istiyor emerken sancı geldikçe kendini kasıp hava yutup gazına gaz ekleyip ağlıyordu. Emzik verince hava yutmadan ağlamadan kızartıp bozarmayla daha rahat atlatıyor sanki

Ay o imtihanın içinde bir de insanların kötülüğüyle uğraşmak çok zor ya Allah yardımcın olsun. İnşaallah bir an önce iyileşir evladın

Sancı saati mi acaba o aralık,emzikle durur mu acaba

Bebeğim emerken ses çıkarıyor dil damağa şaklıyor gibi sanırım, hava yutuyor hepGazın vücudunda ilerleme sesini duyuyorum. Sessiz emdiği çok nadir. Video izledim yazı okudum memeyi yanlış veriyorum herhalde diye ama yok olmuyor beceremiyorum. İlk çocuğumda böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Var mı önerisi olan

Bendr de oluyor o bazen. İnternette doğru pozisyonlara bakıyorum hep ama bir yerde yanlış yapıyoruz.
Pazar günü ilk defa 4 saat ayrı kaldık babasına bıraktım geldiğimde memeyi tuttu sonra hep alıp alıp bıraktı. Acaba biberona mı alıştı dedim ama 4 saat sadece sonra neyseki aldı memeyi ama kokumdan ayrı kaldı üzüldü mü acaba ya

Merhaba aglarken dili damagina deyiyor mu acaba. Dil bağı olunca öyle ses cikarmis. Benim kız da da var ama dilini tam göremedim hiç

kenvotir burdaki arkadaslarin cogu erken dogum yapti benim bebegimde de ilk donem nerdeyse her bez kakaliydi ve cok cok az kilo aldi ama dogum kilosunu gecti. Sonra 1. Ay kontrolunde gerektigi kadar olmadigini gorduk mama takviyesine basladik.

Allah hepsine sağlık versin. Bizim de haftaya kontrolümüz var o zmna kadar sadece anne sütü ver dedi dr. İnşallah yakalar yaşıtlarını. Çok küçükler çok zor oluyor. Daha doğum kilomuzu yakalayamadık

37+4de doğdu kızım. Uzun süre bizim de her bez kakalıydı. Normal, merak etmeyin. Sağlıkla büyüsün

Biz bugun 3 asi olduk karma zature ve rota nin 1. Dozu kilomuz 4600 boyumuz 56cm olmus bascevresi biraz kucuk kalmis ama asil baktigimiz buyuyup buyumemesi ve buyumus yeter dedi. Reflu olayini sordum surekli agzina geliyo gibi dedim X xemax sen mi merak ediyodun. 3. Aya kadar normal devam eder boyle 3. Aydan once bi tedavi onermiyorum dedi.
Kakasinin yesil olmasina takilma senin yediklerin onun kaka rengini degistirebilir kakasinda cok fazla sumuk ve kan yoksa takilma biseye dedi.. 3 gune kadar kaka yapmamasi normal 4. Gun yapmazsa konusuruz dedi.

Normalde gaz damlalarini artik sadece rahatsiz oldugunda ver istersen diycem ama sen alerjik bir anne oldugun icin biogaia ya 3. Aya kadar devam dedim bende alerjen geciyormus biogaia alerji icin onemliymis.

En onemlisi uyku duzeni icin uyku egitimi vermeye kalkmayin uyumak istemeyen cocugu zorla sallayarak falan uyutmaya calismayin uykusu geliyorsa bunu hissediyorsaniz yardimci olun dedi.. bi hormon varmis uykuda gece gunduz ayrimi icin o hormonun depolari 4. Aydan itibaren dolmaya baslarmis o zamana kadar yapacak bisey yok zaten dedi. Karanlik odada kaliteli zaman gecirmeye calisabilirsiniz ama zorlayici olmayin rutinini kendisi belirliycek dedi. Uyku egitimine zorlayan hastalarimin cocuklari uyumsuz ve anne babaya kuskun oluyolar kilo alimlari bile duruyor istahlari degisiyor dedi.

Ne güzel anlatmışsın. Yol gösterici oldu bize de

Benim oğlumda 35.haftada doğdu ama kilosu boyu iyiydi.bizdede her bez kakalıydı az az sık sık yapmaları normal.benim oğlumda ilk hafta kilo kaybı olunca mama takviyesi başladı.aptamilin prematüre bebekler için olan mamasını kullandık 1 kutu.kilo alımı arttı.
2.kutuda prematüre değilde normal mamasına geçtik

Öyle denk gelmiştir canım, o kadar sürede sorun olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…