2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu durumu yasayan tek ben değilmişim demek ki. bizde aynı durumdayız. devamlı emmek istiyor. emerkende gazı var kıvranıyor. gazını çıkarıyor ama cok gazlı demek ki.
biz mamayı artırdık ama gene aynı. dün öğlen oniki bucukta uyandı. akşam onbire kadar uyumadi. göğsümde 2 dk dalıyor. sonra uyanıyor. tekrar emiyor. uyudu diyorum. yerine koyuyorum. tekrar uyanıyor. hiç uykusu yok.
doymuyor mu ? gazı mı var ? yada başka bir sıkıntısı mı var bilemedim.
haftaya tekrar doktora gideceğiz bu durumu soracağız ?

Merhaba aglarken dili damagina deyiyor mu acaba. Dil bağı olunca öyle ses cikarmis. Benim kız da da var ama dilini tam göremedim hiç
Dili kalkıyor ama ağzını açarak ağlarken o kadar yukarıya çıkmıyor. Dil bağını ben de okudum ama bazen düzgün emiyor, bilemedim şimdi canım

Gaz sancısı varken sürekli emmek istiyor emerken sancı geldikçe kendini kasıp hava yutup gazına gaz ekleyip ağlıyordu. Emzik verince hava yutmadan ağlamadan kızartıp bozarmayla daha rahat atlatıyor sanki
Bizde de durumlar aynı 25 günlüğüz sab kullanıyoruz ama faydasını gördüm diyemem bugün huzurlu yarım saat uykusu yoktu mesela. Dediğiniz gibi tek teselli bulduğu yer meme hep emsin istiyor o da sancı gelince kıvranarak devam ediyor. Tam dalıyor kaka yapıyor temizlerken uyanıyor hopp bu sefer hışkırık tutuyor tekrar emzir uyusun gaz sancısı ve kıvranmaca bütün gün böyle geçiyor

ya bizde genelse dedigin gibiyiz bikac gundur. Bende doymuyormu diye endişeleniyorum.ama nedense her bebek boyle
Bi arada kizlar bebekler elini agzina goturdugunde cekmiyormusuz beyin gelisimi icin iyi birseymis koordinasyon beceri kazaniyormus
Ya ben cok agzina sokarsa cikartiyorum cunku kusturuyor kendini

ya bizde genelse dedigin gibiyiz bikac gundur. Bende doymuyormu diye endişeleniyorum.ama nedense her bebek boyle

Ya ben cok agzina sokarsa cikartiyorum cunku kusturuyor kendini

Bilemiycem. Cok salyasi oluyo dedim. Elini agzina sokmaya basladi mi dedi evet diyince cekme bu iyi bisey beyinsel gelisimi icin dedi iste

Sütüme baktım var canım. Hatta fazlasını Cıkarıyor. Gazı cok sanırım benimkinin.,ama yarın yine de bi doktora götüreceğim.

Merhaba kalp atışı 148 demişsiniz bebeğiniz şimdi çoktan doğmuştur cinsiyeti nedir peki

Bi arada kizlar bebekler elini agzina goturdugunde cekmiyormusuz beyin gelisimi icin iyi birseymis koordinasyon beceri kazaniyormus
ben hiç çekmeyi düşünmedim hiç bir zamanda anlamadım parmak el emen cocukların nıye elleri çekilir diye daha sonra biryerde okumuştım çekilmemesi gerek dıye yanı çevreden onca olumsuz seyler bebeğe giderken el parmak ağızda olması en masum şey çokta severm parmak emen bebek

Sadece parmak emse komple el agizda

Sadece parmak emse komple el agizda
yerim o minnak elleri bızımkıde acıkınca yumruk yapıp elini emiyorgeçenlerde emziriyorum nasıl acıkmış ama o kadar hırslı emmekten ağzı memeden çıktı baktım süt eline akmış orayı emmeye devam ediyor yavrum

Kızlar merhaba. İnşallah 3 hafta sonra doğumum var benimde mart annesiyim ama size bişe danışmak istedim. Göğüs pompası olarak memnun kaldığınız ürün markası nedir? Henüz almadım. Siz kullanıyosunuzdur sonuçta

Saolasin canim denicem hepsini.
Bide gögsünün ucunu alttan sok üstü Lansinoh 2li elektrikli kullanıyorum ben memnunum ama elle sağım bana daha cok süt getirtti eğer elle sağma mümkünse yap derim. Gene okulunda da göstermişlerdi en cok emzirme eğitimine dikkat et gögüs yarası çoğumuz yaşadık

Pompa bi şekilde hallolur da sen göğüsucu kremine başlamayı saakın atlama. Doğumdan daha zor olan göğüsucu yaraları. Bana bunu kimse söylemedi Ben şimdi yakaladığıma söylüyorum

Kızlar bugün kulak testimizi başarıyla geçtik ya rabbi şükür Doktora da gazı için daha etkili bişey yazın dedim bio gia en iyisi dedi düzenli kullan en geç bir haftaya etkisini mutlaka görürsün dedi.Ben pek düzenli kullanmadım bir gün öğlen verdim bir gün sabah Birgün unuttum akşam verdim şimdi akşam dan akşama vereceğim bakalım sonuç ne olacak.Ulennn şu gaz sancısı ne zor işmiş duyunca hep gülerdim hasta değilse sorun olmaz iki vurdum üç sıvazladın bitti valla şimdi kolumdan indirdim bir saate doyuyoruz bir buçuk saate gaz çıkıyor zaten diğer öğün vakti geliyor bu nedir ya hayırlısı ile bi gaz dönemini atlatsak Kızlar bu arada bir aylık aşısı pazartesi olacak ben çarşamba doğum yaptığım hastaneden aşı ayırttım orada yaptıracağım.Özel aşılar var onlar için be düşünüyorsunuz biz yaptıracağız ocakta falan yaptırmaya korkuyorum da yine hastanede yaptırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…