- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
bu durumu yasayan tek ben değilmişim demek ki. bizde aynı durumdayız. devamlı emmek istiyor. emerkende gazı var kıvranıyor. gazını çıkarıyor ama cok gazlı demek ki.Kızlar delirmek üzereyim akıl verin bana. Akşam dokuzdan beri bebeğim emiyor. Memeden ayrıldıgı zaman acı acı bagırıyor. Acaba doymuyor mu. Çişini ve kakasını sık sık yapıyor. Kafayı yemek üzereyim şu an hala emiyor.(
Dili kalkıyor ama ağzını açarak ağlarken o kadar yukarıya çıkmıyor. Dil bağını ben de okudum ama bazen düzgün emiyor, bilemedim şimdi canımMerhaba aglarken dili damagina deyiyor mu acaba. Dil bağı olunca öyle ses cikarmis. Benim kız da da var ama dilini tam göremedim hiç
Biz o kadarken kullaniyoduk. Kimseye sormamistim amaarkadaslar kiraz cekirdekli gaz giderici kemer kullanan var mi ? kaç günlükten kullanabiliriz ? biz 20 günlüyüz daha
ben tedirgin oluyorum o yüzden soruyorum :-(Biz o kadarken kullaniyoduk. Kimseye sormamistim ama
Bizde de durumlar aynı 25 günlüğüz sab kullanıyoruz ama faydasını gördüm diyemem bugün huzurlu yarım saat uykusu yoktu mesela. Dediğiniz gibi tek teselli bulduğu yer meme hep emsin istiyor o da sancı gelince kıvranarak devam ediyor. Tam dalıyor kaka yapıyor temizlerken uyanıyor hopp bu sefer hışkırık tutuyor tekrar emzir uyusun gaz sancısı ve kıvranmaca bütün gün böyle geçiyorGaz sancısı varken sürekli emmek istiyor emerken sancı geldikçe kendini kasıp hava yutup gazına gaz ekleyip ağlıyordu. Emzik verince hava yutmadan ağlamadan kızartıp bozarmayla daha rahat atlatıyor sanki
ya bizde genelse dedigin gibiyiz bikac gundur. Bende doymuyormu diye endişeleniyorum.ama nedense her bebek boylebu durumu yasayan tek ben değilmişim demek ki. bizde aynı durumdayız. devamlı emmek istiyor. emerkende gazı var kıvranıyor. gazını çıkarıyor ama cok gazlı demek ki.
biz mamayı artırdık ama gene aynı. dün öğlen oniki bucukta uyandı. akşam onbire kadar uyumadi. göğsümde 2 dk dalıyor. sonra uyanıyor. tekrar emiyor. uyudu diyorum. yerine koyuyorum. tekrar uyanıyor. hiç uykusu yok.
doymuyor mu ? gazı mı var ? yada başka bir sıkıntısı mı var bilemedim.
haftaya tekrar doktora gideceğiz bu durumu soracağız ?
Ya ben cok agzina sokarsa cikartiyorum cunku kusturuyor kendiniBi arada kizlar bebekler elini agzina goturdugunde cekmiyormusuz beyin gelisimi icin iyi birseymis koordinasyon beceri kazaniyormus
ya bizde genelse dedigin gibiyiz bikac gundur. Bende doymuyormu diye endişeleniyorum.ama nedense her bebek boyle
Ya ben cok agzina sokarsa cikartiyorum cunku kusturuyor kendini
Sütüme baktım var canım. Hatta fazlasını Cıkarıyor. Gazı cok sanırım benimkinin.,ama yarın yine de bi doktora götüreceğim.bu durumu yasayan tek ben değilmişim demek ki. bizde aynı durumdayız. devamlı emmek istiyor. emerkende gazı var kıvranıyor. gazını çıkarıyor ama cok gazlı demek ki.
biz mamayı artırdık ama gene aynı. dün öğlen oniki bucukta uyandı. akşam onbire kadar uyumadi. göğsümde 2 dk dalıyor. sonra uyanıyor. tekrar emiyor. uyudu diyorum. yerine koyuyorum. tekrar uyanıyor. hiç uykusu yok.
doymuyor mu ? gazı mı var ? yada başka bir sıkıntısı mı var bilemedim.
haftaya tekrar doktora gideceğiz bu durumu soracağız ?
Merhaba kalp atışı 148 demişsiniz bebeğiniz şimdi çoktan doğmuştur cinsiyeti nedir pekiEvet öyleymiş ama hayırlısı olsun da önemli değil yinede gönlümde erkek bebek var hep böyle hayal ettim ilk bebegim biraz heyecan biraz merak var kesede sağda kalıyo kız gibi görünüyor şimdilik doktora kalp atışını sorduğumda 8 e 9 atıyo diye takıldı bananapıcaksın kız dedi merak ediyorum dedim cinsiyet tahminlerine girip bakma dedi hemen ultrason kağıdında hr de 153 yazıyo bana 148 dedi ama onuda anlamadım
ben hiç çekmeyi düşünmedim hiç bir zamanda anlamadım parmak el emen cocukların nıye elleri çekilir diye daha sonra biryerde okumuştım çekilmemesi gerek dıye yanı çevreden onca olumsuz seyler bebeğe giderken el parmak ağızda olması en masum şey çokta severm parmak emen bebekBi arada kizlar bebekler elini agzina goturdugunde cekmiyormusuz beyin gelisimi icin iyi birseymis koordinasyon beceri kazaniyormus
ben hiç çekmeyi düşünmedim hiç bir zamanda anlamadım parmak el emen cocukların nıye elleri çekilir diye daha sonra biryerde okumuştım çekilmemesi gerek dıye yanı çevreden onca olumsuz seyler bebeğe giderken el parmak ağızda olması en masum şey çokta severm parmak emen bebek
Benim ki Girtlagina kadsr sokuyor beyni cok gelissin diye demekkiBilemiycem. Cok salyasi oluyo dedim. Elini agzina sokmaya basladi mi dedi evet diyince cekme bu iyi bisey beyinsel gelisimi icin dedi iste
yerim o minnak elleri bızımkıde acıkınca yumruk yapıp elini emiyorSadece parmak emse komple el agizda
Evet 28 gün oldu doğum yapalı kızım olduMerhaba kalp atışı 148 demişsiniz bebeğiniz şimdi çoktan doğmuştur cinsiyeti nedir peki
Bide gögsünün ucunu alttan sok üstüSaolasin canim denicem hepsini.
Lansinoh 2li elektrikli kullanıyorum ben memnunum ama elle sağım bana daha cok süt getirtti eğer elle sağma mümkünse yap derim. Gene okulunda da göstermişlerdi en cok emzirme eğitimine dikkat et gögüs yarası çoğumuz yaşadıkKızlar merhaba. İnşallah 3 hafta sonra doğumum var benimde mart annesiyim ama size bişe danışmak istedim. Göğüs pompası olarak memnun kaldığınız ürün markası nedir? Henüz almadım. Siz kullanıyosunuzdur sonuçta
Pompa bi şekilde hallolur da sen göğüsucu kremine başlamayı saakın atlama. Doğumdan daha zor olan göğüsucu yaraları. Bana bunu kimse söylemediKızlar merhaba. İnşallah 3 hafta sonra doğumum var benimde mart annesiyim ama size bişe danışmak istedim. Göğüs pompası olarak memnun kaldığınız ürün markası nedir? Henüz almadım. Siz kullanıyosunuzdur sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?