2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın göğüslerim çok fena Bi yardım edin bana. Emzirmek işkence oldu artık. 4 5 gündür meme uçları acayip hassaslasti emzirirken çok canım yanıyor emziremiyorim artık göğüs ucu koruyucu ile emziriyorum onda bile hala canım çok yanıyor. Doğumdan sonra böyle Bi şeyim yoktu. Dün makinayla sagayim dedim canım çok yandı yapamadım. Lansinoh krem de fayda etmiyor göğüs kalkanı aldık o da olmadı. Napacagimi şaşırdım göğüslerim de çok fazla doluyor elle çıkartıyorum Bi kısmını. Başka ne yapabilirim?

Canım duşa gir masaj yap ya da cok sıcak olmayan bir havluyu koy göğsüne anında süt akmaya başlıyor.

Ben bal mumu kapaktan memnun kalmistim hala lansinoh uzerine balmumu kapak koyuyorum

Bulusma ayarlamak lazin bencede guzel olur.
Instagramdan takip edenler ogrendi adimi benim erba....ama tokat erbaa ile alakam yok simdiden soyliyim arapca erbaa da degil

Erba. Italyancada ot anlamina geliyor ama medical herbal yada mariuana gibi ) bide biz abhaziz orda baska bi isimden devsirme demisti babanem ama kendisi vefat etti ogrenemiyorum. O koymus ismimide.

Elle sağ cnm 3 4 saat emzirme dinlensin hatta banyo sonrası lansinoh üstüne gümüş kapak takıyorum öyle diniyo bnm acı
Gümüş kapakta aldım canım almadığım şey kalmadı gümüş kapağı 1 gün taktım baktım Bi değişiklik yok onu da attım Bi kenara.

Ekleyi
Gümüş kapakta aldım canım almadığım şey kalmadı gümüş kapağı 1 gün taktım baktım Bi değişiklik yok onu da attım Bi kenara.
YouTube futbol topu emzirme tekniği yaz cnm benimde cok ağrımıştı emzirme danısmanı çağırmıştık en acısız yöntem bende o oldu. Lahana yapragı koy soguk olsun. Emzirme tekniğinde hata var sanırım acı olması bunu diyo İnş çabucak geçer

Ekleyim bende kullanıcı adın nedir :) Nisan gibi İstanbul a gelcez bende eski istanbulluyum 6 sene çengelköy sahilde yaşadım oradaki yapı kredi de çalıstım :) siz karşıdasınız sanırım refika yla :)

Saolasin canim denicem hepsini.

hanımlar bende birşey danışmak istiyorm mert gece 2 saatte bir kalkıyordu 2 gündür 3 saate bir uyanıyor iyi güzel burda bir sıkıntı yok saat 22.00 da uyudu 1 ve 4 te kalktı cok emmedi 6.30 da kalktı düzen güzel üç aşağı beş yukarı böyle gidiyoruz ammaa velakiinnn gündüzleri hiç düzeni yok sabah artık diyelim 7 de uyandı emdi uyku yok 10 11 e kadar em ağla azıcık uyu ağlayarak uyan em ağla bu şekildeyiz 3 dk emıyor 30 dk mızırdanıyor uyanıkken hep kucak hıc yatıp öyle durmuyor 11 gıbı uyuyor uzun bırde akşamüstü sonra 7 8 arası bıraz en son gece uykusuna geciş ama bu sure aralığında dedığım gibi em ağla ağlamaktan gözlerı kapanıyor tekrar ağla fln ne yapcaz böyle önerisi olan var mı. hep kucakta rahatlıyor kendı yatmıyor babynestte fln

ya bizimde öyle ya hatta kucaktada durmuyor gezdireceksin Sürekli acayip yorucu oluyor gecede çokuyanıyor bizim daha minik olduğundan

Ben fikriye instagram kullanıcı adımı beğenenlere mesaj atıyım siz de atın takipleşelim ( bu forumun kurallarına aykırı değil dimi ban yemiyelim ) ben de sizi tanımak görüşmek istiyorum mart nisan çok uygun istanbula geleceğim allah kısmet ederse
Kangru olayını tekrar pörtletmek istemiyorum geriyede dönemiyorum sling kangrular hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Selam kızlar,
Şu göbekte ki siyah çizgi ne zaman tamamen kayboluyor? Daha önce doğum yapmış arkadaşlar bilirler. Çok sinir bozucu
Kilo verdikçe daha çok siyahlaşıyor sanki

N narantikibi Kaizen S
Deniz de öyle. Galiba büyüyorlar. Görmeye başladıkça iyice sıkılmaya başladı. Sadece son gündür gariban gibi sakin sakin duruyor hiç sesi çıkmıyor.
ay Demir de aynı. küstün mü anana diyorum çocuğuma bizimki emzik alıştırma aşamalarında küstü sanki bana. ööyle bakınıyo etrafa yavrum

Hanımlar hepiniz bebeğinizi sağlıklı sıhatli büyütün.
Oğlum 35+2de de doğdu. Bugun 12 günlük. Her bezi kakalı. Prematüre olduğu için yaşıtlarını yakalaması lazım ama çok az alıyor gram. Sizdede her bez kakalı mı. Normal bir durum mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…