2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

R refikaaydin onlar sen ne yaparsan yap eleştirirler çünkü onlar en mükemmeller hayatlarını dört dörtlük yaşarlar her şeyin en iyisini bilirler en güzeline sahiptirler hayatlarında hiç hata yapmazlar kusursuz varlıklardır kendileri dışındakiler pis kakadır kendileri dışında kimse hiçbir şeyi bilmez kimsenin yaptığını beğenmezler falan filan yani bu durum seninle alakalı değil.Ben öyle insanların mutsuz olduğunu düşürüm hep çünkü kendileri mutsuz olduğu için çevresindekileri huzursuz etmeye çalışırlar onları da mutsuz görmek isterler senin modunu düşürmeye çalışırlar.Hepimizin etrafında böyle insanlar var.Seni etkilemelerine izin verme.Asıl mutsuz olanlar onlar asıl hayatlarından memnun olmayanlar onlar bunu unutma.Güzel Denizi benim için öp en kokulusundan

2 2kedi_1deli bilgilendirme yaptığın için teşekkür ederim.Kendiliğinden geçer inşallah.

M MMihrimahh nerelerdesin her şey yolunda mı?

Medela kiralamıştım, şimdi avent aldım. İkisi de süper. Avent çok şaşırttı doğrusu, bu kadar iyi beklemiyordum.

Sosyal çevremde ilk kez karşılaştığım bir durum olduğu için şok oldum ve üzüldüm. Ama şu an kimseye üzülemiyorum. Denizim unicorn oldu teyzesi. Çirkin oldu kızım, artık nazar değmez, bi foto paylaşayım bari

Eklentiler

• 222E092F-2285-4416-AD9D-E17ABA705BA7.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 114
Ayyyy çokkkk dadluyuzzzz bende paylaşacağım fakat Ilgaz çok çirkin çıkıyor ya şişe mişe gerek yok doğal çirkinlik

Bencede pompa kolau butcenede gore sec al.. madela , avent , lansinoh, mamajo diye gidiyor senin butcene ne uygunsa al...

Ama kreme hemen basla ben 32. Haftada haftada basladim gunde 1 kere suruyordum. Birazda sans meselesi ama benim yaram olmadi sadece aciyarak gecirdim hala hafif acisa krem suruyorum. Tabi dogumdan sonra her emzirmede hatta aralarda bile krem kullandim baya bol bol tuttum

Normal asilarini saglik ocaginda yaptiriyorum doktorum oyle onerdi taze olur dedi. Ucretli olanlarida tabiki yaptiricam ama onlar zaten saglik ocaginda yok. ... saglik ocaginda yaptirmaya korkma asilar icin cok guvenilir ve cok becerikliler. Ben bugun 2 asi yaptirdim saglik ocaginda. Ozelde de rotanin 1. Dozuni yaptirdim

Asilar onemli coook onemli

Kızlar selam nasılsınız bebişler nasıl?
Bayadır giremiyorum, girince de yazamadım evde hep bir hareket, bir aksiyon var,
Bacağım hala aynı değnekle yürüyorum, ne zaman iyileşecek bilmiyorum
Benimki neredeyse 40 günlük olacak, gaz sancılarımız başladı, 25 günlükken sünnet olduk iyileşti bile:)
Artık daha fazla girip, daha fazla yazayım :)

Oooo nerelerdesin hakketten yaa. Bu arada gecmis olsun olduda bitti masallah damat olur insallah

Kızlar buluşma super olur. Ben anadolu yakasindayim. Ayarlarız inşallah.

Nezle olduk ailecek. Tosbiğimde de hafif geniz akıntısı gibi var da bilmem ki yine de dr girmeli mı?

Aa hadi damatligini da gör inşallah. Ben de haftaya yaptırmak istiyorum. Nerede yaptıracağıma bakmadım daha da. 2-3 haftaya taşınma durumumuz var. Biir araya sıkıştırmam lazım

Dün mevludunu okuttuk evde. Güzel oldu. Narları böyle hazırlayıp dağıttım. Çok beğendi herkes

Teyzesi yer onu oyy maşallah pek tatlıymış Deniz Hanım Defne'ye gösterdim fotoğrafı bak bu Deniz diye agu agu yaptı herhalde bebekce selamı var Deniz 'e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…