Medela kiralamıştım, şimdi avent aldım. İkisi de süper. Avent çok şaşırttı doğrusu, bu kadar iyi beklemiyordum.Kızlar merhaba. İnşallah 3 hafta sonra doğumum var benimde mart annesiyim ama size bişe danışmak istedim. Göğüs pompası olarak memnun kaldığınız ürün markası nedir? Henüz almadım. Siz kullanıyosunuzdur sonuçta
Sosyal çevremde ilk kez karşılaştığım bir durum olduğu için şok oldum ve üzüldüm. Ama şu an kimseye üzülemiyorum. Denizim unicorn oldu teyzesi. Çirkin oldu kızım, artık nazar değmez, bi foto paylaşayım bariR refikaaydin onlar sen ne yaparsan yap eleştirirler çünkü onlar en mükemmeller hayatlarını dört dörtlük yaşarlar her şeyin en iyisini bilirler en güzeline sahiptirler hayatlarında hiç hata yapmazlar kusursuz varlıklardır kendileri dışındakiler pis kakadır kendileri dışında kimse hiçbir şeyi bilmez kimsenin yaptığını beğenmezler falan filan yani bu durum seninle alakalı değil.Ben öyle insanların mutsuz olduğunu düşürüm hep çünkü kendileri mutsuz olduğu için çevresindekileri huzursuz etmeye çalışırlar onları da mutsuz görmek isterler senin modunu düşürmeye çalışırlar.Hepimizin etrafında böyle insanlar var.Seni etkilemelerine izin verme.Asıl mutsuz olanlar onlar asıl hayatlarından memnun olmayanlar onlar bunu unutma.Güzel Denizi benim için öp en kokulusundan
2 2kedi_1deli bilgilendirme yaptığın için teşekkür ederim.Kendiliğinden geçer inşallah.
M MMihrimahh nerelerdesin her şey yolunda mı?
Ayyyy çokkkk dadluyuzzzzSosyal çevremde ilk kez karşılaştığım bir durum olduğu için şok oldum ve üzüldüm. Ama şu an kimseye üzülemiyorum. Denizim unicorn oldu teyzesi. Çirkin oldu kızım, artık nazar değmez, bi foto paylaşayım bari
Kızlar bende avrupadayım ArnavutköyP pelinsamet06 ben avrupa yakasındayım. Buluşma ayarlamak güzel fikir. İstanbul’a gelen ses versin.
2 2kedi_1deli biz önden bi buluşalım. Kontrole geldiğimde bulurum seni
Kızlar merhaba. İnşallah 3 hafta sonra doğumum var benimde mart annesiyim ama size bişe danışmak istedim. Göğüs pompası olarak memnun kaldığınız ürün markası nedir? Henüz almadım. Siz kullanıyosunuzdur sonuçta
Kızlar bugün kulak testimizi başarıyla geçtik ya rabbi şükürDoktora da gazı için daha etkili bişey yazın dedim bio gia en iyisi dedi düzenli kullan en geç bir haftaya etkisini mutlaka görürsün dedi.Ben pek düzenli kullanmadım bir gün öğlen verdim bir gün sabah Birgün unuttum akşam verdim şimdi akşam dan akşama vereceğim bakalım sonuç ne olacak.Ulennn şu gaz sancısı ne zor işmiş duyunca hep gülerdim hasta değilse sorun olmaz iki vurdum üç sıvazladın bitti valla şimdi kolumdan indirdim bir saate doyuyoruz bir buçuk saate gaz çıkıyor zaten diğer öğün vakti geliyor bu nedir ya hayırlısı ile bi gaz dönemini atlatsak Kızlar bu arada bir aylık aşısı pazartesi olacak ben çarşamba doğum yaptığım hastaneden aşı ayırttım orada yaptıracağım.Özel aşılar var onlar için be düşünüyorsunuz biz yaptıracağız ocakta falan yaptırmaya korkuyorum da yine hastanede yaptırırız
P pelinsamet06 ben avrupa yakasındayım. Buluşma ayarlamak güzel fikir. İstanbul’a gelen ses versin.
2 2kedi_1deli biz önden bi buluşalım. Kontrole geldiğimde bulurum seni
Güzelim benim ne demek çirkinSosyal çevremde ilk kez karşılaştığım bir durum olduğu için şok oldum ve üzüldüm. Ama şu an kimseye üzülemiyorum. Denizim unicorn oldu teyzesi. Çirkin oldu kızım, artık nazar değmez, bi foto paylaşayım bari
Kızlar selam nasılsınız bebişler nasıl?
Bayadır giremiyorum, girince de yazamadım evde hep bir hareket, bir aksiyon var,
Bacağım hala aynı değnekle yürüyorum, ne zaman iyileşecek bilmiyorum
Benimki neredeyse 40 günlük olacak, gaz sancılarımız başladı, 25 günlükken sünnet olduk iyileşti bile:)
Artık daha fazla girip, daha fazla yazayım :)
Kızlar selam nasılsınız bebişler nasıl?
Bayadır giremiyorum, girince de yazamadım evde hep bir hareket, bir aksiyon var,
Bacağım hala aynı değnekle yürüyorum, ne zaman iyileşecek bilmiyorum
Benimki neredeyse 40 günlük olacak, gaz sancılarımız başladı, 25 günlükken sünnet olduk iyileşti bile:)
Artık daha fazla girip, daha fazla yazayım :)
Hadi inşallahKizlar galiba avent air oldu.. 5 dakikadir atmadi agzindanbakalim neler olacak
Kizlar galiba avent air oldu.. 5 dakikadir atmadi agzindanbakalim neler olacak
Mutluluktan agliyoruz kadunlar kulubu olarakKizlar galiba avent air oldu.. 5 dakikadir atmadi agzindanbakalim neler olacak
Teyzesi yer onu oyy maşallah pek tatlıymış Deniz HanımSosyal çevremde ilk kez karşılaştığım bir durum olduğu için şok oldum ve üzüldüm. Ama şu an kimseye üzülemiyorum. Denizim unicorn oldu teyzesi. Çirkin oldu kızım, artık nazar değmez, bi foto paylaşayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?