- 21 Nisan 2019
- 755
- 2.084
- 33
- 41
Oooo kimler gelmiş! Hoşgeldin.Benimki de solu oyle almiyordu emdigi memeyi verdiğiniz pozisyonda yatirarak verin digerini de o zaman anlamiyor emiyor
Hamd olsun iyiyiz canım bebeğimle cebelleşiyorumnapiyim sürekli bir uyandırma çalışmaları içerisindeyim bebek bakmaya alışmaya çalışıyorum. Ev işlerini falan herşeyi boşladım psikolojik bunalımda gibiyim sanki bebeğime yetersiz kalıyorum gibi bir his var bazen bebeğimi 5-6 saat uyandıramadığımız oluyordu , toparlanmaya çalışıyoruz.annemler bugün gitti. Bi kız Kardeşim kaldı yanımda. Evdeki kalabalık azaldı annemin gitmesine üzülüyorum o yardım ediyodu çok. Sen nasılsın nasıl gidiyor kaç günlük oldu bebeğinR refikaaydin onlar sen ne yaparsan yap eleştirirler çünkü onlar en mükemmeller hayatlarını dört dörtlük yaşarlar her şeyin en iyisini bilirler en güzeline sahiptirler hayatlarında hiç hata yapmazlar kusursuz varlıklardır kendileri dışındakiler pis kakadır kendileri dışında kimse hiçbir şeyi bilmez kimsenin yaptığını beğenmezler falan filan yani bu durum seninle alakalı değil.Ben öyle insanların mutsuz olduğunu düşürüm hep çünkü kendileri mutsuz olduğu için çevresindekileri huzursuz etmeye çalışırlar onları da mutsuz görmek isterler senin modunu düşürmeye çalışırlar.Hepimizin etrafında böyle insanlar var.Seni etkilemelerine izin verme.Asıl mutsuz olanlar onlar asıl hayatlarından memnun olmayanlar onlar bunu unutma.Güzel Denizi benim için öp en kokulusundan
2 2kedi_1deli bilgilendirme yaptığın için teşekkür ederim.Kendiliğinden geçer inşallah.
M MMihrimahh nerelerdesin her şey yolunda mı?
Vay arkadaş kendi 3km yapiyo hemi de bizim korselere göz dikmiş. Hayır inceldimi de ben yazdım. 5dk yürüme yolunu arabayla gidiyorum da alıyorum çocukları okuldan. Bu gidisle ben yuvarlanarak giderim okula sem de fittiri fittiri gezersin
Hosbulduk :) zombi gibiyim kucuk bir koala doğurmusum da :) 5 haftalık olduk ama 2 3 gundur kucaktan indiremiyoruz aninda uyaniyor buralara da giremiyorum cok sıkOooo kimler gelmiş! Hoşgeldin.
biliyorum senin söylediğini, isim verip de hedef göstermek istemedim Benim arabam yok, fakir olmasam ben de arabasız adım atmazdım dün dışarda fotoğraf çekinelim dedik, demez olaydım! O an gerçekleri gördüm. Gıdım 2. Bir yüz gibi sarkıyordu 90 kilo olmşumdur. Bugün gene 1 kilo baklava sipariş ettim. Yarın akşama biter herhalde. Yürümezsem vinçle taşıyacaklar.
Ama ama baharda... her şey değişebiliryarınlardan umutluyum. Korseli veya korsesiz..
Geçiş günleri sanki aynı gün dogurduk ya :)Ayy benimki de bugün ilk kez 5 saat kesintisiz uyudu bana da öyle iyi geldi ki o 5 saat dinlenmişim çok güzel nasıl mutlu oldum
Kuzenim eczacı yurt dısında simdi onu aradım içime sinmedi üzerin de bebekler için kullanım dozu belirtilen ve Türkiye için sağlık bakanlığı onaylı ilaçsa doktor kontrolünde sıkıntı olmaz ama tarım bakanlığı ibaresi geçerde sıkıntı. Verebilirsin dedi bende vicdan yaptım cocugu uyusturduyor muyum acaba diye. Şu 1 ayı da atlatırsak artık benimki döndü diye konuşcaz galiba :)P pelinsamet06 2 2kedi_1deli Bitkisel de işte faydası olmuyorsa kullanmanın da bir anlamı yok ki2 gün daha deneyeyim madem etki etmezse mecburen şurupla devam edeceğiz o zaman
5 hafta atağı var, ondan olabilir mi?Hosbulduk :) zombi gibiyim kucuk bir koala doğurmusum da :) 5 haftalık olduk ama 2 3 gundur kucaktan indiremiyoruz aninda uyaniyor buralara da giremiyorum cok sık
ben bayadır takmıyorum ilk zamanlar üşüyor diye takıyordm sonra sadece geceleri taktım en son ne zaman taktığımı hatırlamıyorm tamamen cıkardım bizimkide hem kendini hem bizim boyunları yırta yırta harita yaptı neyseki onunki 1 gün sürmüyor geçiyoe bızımkıde azıcık kızarıp geçiyorKızlar çocukların ellerini çok kapatmayın. Ben daha 2 haftadır çorap takmıyorum ellerine. Elleri soğuk diye çıkaramamıştım. Çıkardığımda da
Biliyorsunuz, elleri buz gibi, çocuğu üşütüyorsun ne biçim annesin gibi laflar yemiştimHata etmişim, el gelişimi, motor fonksiyonları geri kalmış. Deniz 3 aylık elleri çoktan keşfetmeliymiş ama çocuğum daha yeni yeni öğreniyor dokunmayı. Babasının sakallarına dokunup duruyor. Hızlı bir şekilde öğrenir inş. Bi hafta bile ne kadar etkiliyor gelişimlerini.
@kimsebilmesindiye bence kaç kat giydirdiğimiz evin ısısına bağlı. 24-25 derece benim evim. senin gibi giydirsem Deniz aşırı terler. Dışarı çıkarken ve evi güzel ısıtmamışsam banyodan hemen sonra içine uzun kollu zıbın giydiriyorum. Yoksa hep kısa kollu zıbın üstüne tulum. İşte bu yüzden laflar yedim yasadece patikli tulum altına ekstra çorap giydiriyorum sürekli, giydirmeyince daha çok gazı oluyordu, öyle alıştık.
tırnak makasıyla rahat kesiyorum biranda değilde tırnak makasını tırnağın bir ucundan yavasça sokuyorm ne cok dipten ne uzun gibi ayarlayıp bir tık yapıp sonra kalanı devam 2 seferdeTırnakları nası kesiyorsunuz ya ben cok korkuyorum makas da aldım tırnak makası da ikisinden de korkuyorum bugun gaza geldim kuaföre gittim saçlarımı yoluyo yüzümü dehşet çiziyo spa ya götüren var mı bebişlerin haftasonu götüreyim diyorum da
Gözü karartıp uyurken kescem bu gece :) cok hareketli elleri korkuyorumtırnak makasıyla rahat kesiyorum biranda değilde tırnak makasını tırnağın bir ucundan yavasça sokuyorm ne cok dipten ne uzun gibi ayarlayıp bir tık yapıp sonra kalanı devam 2 seferde
hoşgeldin yoktun ne zamandır ilkler zor tabı uyandırmak yavas yavas duzelecek inşallah kendını kötü hissetme bosver ev işlerini dört dörtlük olmsn bebişi sev kokla ohhHamd olsun iyiyiz canım bebeğimle cebelleşiyorumnapiyim sürekli bir uyandırma çalışmaları içerisindeyim bebek bakmaya alışmaya çalışıyorum. Ev işlerini falan herşeyi boşladım psikolojik bunalımda gibiyim sanki bebeğime yetersiz kalıyorum gibi bir his var bazen bebeğimi 5-6 saat uyandıramadığımız oluyordu , toparlanmaya çalışıyoruz.annemler bugün gitti. Bi kız Kardeşim kaldı yanımda. Evdeki kalabalık azaldı annemin gitmesine üzülüyorum o yardım ediyodu çok. Sen nasılsın nasıl gidiyor kaç günlük oldu bebeğinBi de ilk ay bebeğiniz kaç kilo aldı? Benim bebiş kal almalı
Bilemiyorum asla doymuyor surekli mama istiyor5 hafta atağı var, ondan olabilir mi?
Ben de lansinoh sürüyorum bi de onu alayım o zaman hadi inşallah geçer benim de. Teşekkür ederim çok50 tl falan memelyn diye arat. Banada hastanede hemsire soylemisti Oyle aventler gibi degil kase gibi degil yani duz bisey ama. Ben hic yara olmadim ondan mi yoksa lansinohu boca ettigimden mi bilemem
zaten uyanıkken değil uyurken kes uyanıkken mumkun değil durmuyor bırde banyo sonrası kesersen daha yumuşak olur kolay olur deneGözü karartıp uyurken kescem bu gece :) cok hareketli elleri korkuyorum
Benimki suan 5 haftalik surekli mama istiyor kucakta duruyor koyar koymaz uyaniyor gaz sancisi var gibi agliyor ama zart zart osuruyorBende eldiven takmayi 1. Ay dolmadan biraktim.. 5. Ay atagi oyle surekli meme istemeydi bizde de.. 8 haftada durup dururken ciglik atarak aglama. Sonra yine aglama sonra yine.. ama gaz falan yok surekli huysuzlanma...
Aynı benimki ve bizde 5. HaftadayızBenimki suan 5 haftalik surekli mama istiyor kucakta duruyor koyar koymaz uyaniyor gaz sancisi var gibi agliyor ama zart zart osuruyor
Surekli evin icinde gezdirmekten belim agridi gezince susuyorAynı benimki ve bizde 5. Haftadayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?