2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Spa suan icin bence cok uygun degil bebek icin 3 4 aylik olsa en azindan. Emzirirken pozisyon sirt agrisi yapiyor malesef

Kitapta yazıyor harika haftalarda 8. Hafta atagı kucak istemesi ama uyuklama sakin bebeğin demekki masallah

Rica ederim bebek kilo kaybederse yada alması gereken kiloyu alamazsa genelde doktorlar mama takviyesi öneriyo.ben 1 kez akşamları vermiştim aynı şekilde devam ediyorum.ev sıcak ama şu an eli soğuk.üşüyüp üşümediğini enseden ve sırtından takip edebilirmişiz

Kızlar benim yavrum da emerken saçmalamaya başladı. Şuan memenin sadece uçlarını emmeye çalışıyor, ağzını açmaya üşeniyor beyim. Canımı yakıyor. Öneriniz var mı? Bir de dünden beri hem emzirmeden sonra ağı dolusu iki üç kez kusuyor? Kusması normal ama biraz fazlaca diğer zamanlada göre. Üşüttü mü acaba ya :/

Elini c seklinde tut emerken ağzı doluyor bnmki de bazen yapıyo emzik ten olabilir cnm

Evet, hafif bir şey. Ben yazın daha sık kullanırım kışın üstüne bi battaniye gibi bir şey geçiririm demiştim ama LCWaikiki’den aldığım yumuş tulumla bir şey örtmeme gerek kalmadı. Uzun süre kullanınca kollarını biraz gevşiyordu, bi düğüm attım askı yerine, gevşeme bitti. Hava güzel olursa Tosunumla 2 veya 3 km yürüyorum her gün. Baharda eve girmem sling kullanmadım, şimdi gereksiz geliyor ama kanguru da gereksiz gelmişti. Hiç sevmiyorum para harcamayı, şimdi bu korseciler kanıma giriyor gene bana masraf çıkaracaklar.
Bi de inceldim yazınca şişko bir insan olarak dayanamam alırım

Iste normalde sakin degildi bugun tuhaf. 8. Hafta atagini gécirdik gecen hafta kabustu
Neler yaptı bnmki de bugun cok uyudu dün ilk defa 5 saat aralıksız uyudu ama öncesinde 15 saat ağlama krizi deydi yorgun düştü dedim. Bugun sakin gibi ama 2. Atak zorlu diyolar

Kızlar çocukların ellerini çok kapatmayın. Ben daha 2 haftadır çorap takmıyorum ellerine. Elleri soğuk diye çıkaramamıştım. Çıkardığımda da
Biliyorsunuz, elleri buz gibi, çocuğu üşütüyorsun ne biçim annesin gibi laflar yemiştim Hata etmişim, el gelişimi, motor fonksiyonları geri kalmış. Deniz 3 aylık elleri çoktan keşfetmeliymiş ama çocuğum daha yeni yeni öğreniyor dokunmayı. Babasının sakallarına dokunup duruyor. Hızlı bir şekilde öğrenir inş. Bi hafta bile ne kadar etkiliyor gelişimlerini.

K kimsebilmesindiye bence kaç kat giydirdiğimiz evin ısısına bağlı. 24-25 derece benim evim. senin gibi giydirsem Deniz aşırı terler. Dışarı çıkarken ve evi güzel ısıtmamışsam banyodan hemen sonra içine uzun kollu zıbın giydiriyorum. Yoksa hep kısa kollu zıbın üstüne tulum. İşte bu yüzden laflar yedim ya sadece patikli tulum altına ekstra çorap giydiriyorum sürekli, giydirmeyince daha çok gazı oluyordu, öyle alıştık.

Benimkide emerken sol tarafı tutuyo sağı almıyo sıpa dün geceden beri..sağ ve sol memeyi nasıl fark ediyo anlamadım sağa yatırınca ağzını açmıyo.emmesi için bekliyorum öğürüyo her zaman emdiği memeyi.kusmasıda daha sıklaştı miktarıda arttı

Yepyeni bi damlayla geldim ve mucize yarattı aguline kızlar çat çıt gaz yapıyor bnmki cocugum aslında gülebiliyormuş dedim bugun 50tl ye almıs eşim eczaneden nurse den daha iyi bunu denesin eşin demiş eczacı
Başından beri Aguline şurup kullanıyorduk. Çok da memnundum, hem gazını rahat çıkarıyor, hem içinde rezene, anason falan var rahat uyuyordu. Başka bir doktor biogaia önerdi üç gündür onu kullanıyorum ama hiçbir işe yaramadı çok sancı çekti çocuk.
Aguline in içinde çok katkı maddesi var ama. Bir de boğazına kaçabiliyor bazen. Sizce ne yapayım ya biogaia kullandınız mı hiç

Benimki de solu oyle almiyordu emdigi memeyi verdiğiniz pozisyonda yatirarak verin digerini de o zaman anlamiyor emiyor

Bence luxumsuz ticari bir şey bu Bebek spalari. Sen bebegi birine birak kendin git bence. Pira gidiyo piraa piraaa

Vay arkadaş kendi 3km yapiyo hemi de bizim korselere göz dikmiş. Hayır inceldimi de ben yazdım. 5dk yürüme yolunu arabayla gidiyorum da alıyorum çocukları okuldan. Bu gidisle ben yuvarlanarak giderim okula sem de fittiri fittiri gezersin

Emmedigi meme için bebeği çevirme, kaydır. Yanı sagi alıyor da solu almıyorsa bebeği aynı pozisyonda diğer memeye kaydır. Bacaklari kucagindan disarida kalacak. Bilmem anlatabildim mi

Gumus kapagi gec bosver. 50 tl ye balmamu aldim o iyi geldi. Ama en iyi gelen acik birakmak
Aa balmumu nedir nasıl kullanılıyor? Bende işe yaramaz bi sürü para vermek istemiyorum. Balmumu olabilir bak. Acık bırakmaya çalısıyorum ya ama ben kendi evimde değilim emzirmek bile zulüm ya oda değiştiriyorum sinir oluyorum zaten. Bazen inat edip tam kavramıyor su an baya acıyo

Biz kullaniyoruz bio gaia. Dunden beri yazdim bi kac kere hatta. Bio gaia probiyotik diger gaz damlalari gibi degil. Doktoruma birakayim mi dedim. Sen alerjiksin devam etmen lazim onun oyle bi etkiside var korur dedi

Biogaia hiç etki etmedi bize ama sağlık bakanlığı onaylı ve üzerinde bitkisel yazıyor bnmki De boğaza kaçırıyor 1 çay kasıgı veriyorum ben 2 kere

50 tl falan memelyn diye arat. Banada hastanede hemsire soylemisti Oyle aventler gibi degil kase gibi degil yani duz bisey ama. Ben hic yara olmadim ondan mi yoksa lansinohu boca ettigimden mi bilemem

Kucağımda dalana kadar bekliyorum daldıktan sonra yatağına yatırıp pış pışlıyorum dalıyor biraz ama 3 dk sonra kımıldamaya başlıyor tekrar hiç kaldırmadan anında pış pışlıyorum bu işlem 1 saat sürüyor derken uykuya zorla dalıyor geceleri işe yarıyor 1 saat başında bekleyip her kımıldadığında pış pışlamak.

Neler yaptı bnmki de bugun cok uyudu dün ilk defa 5 saat aralıksız uyudu ama öncesinde 15 saat ağlama krizi deydi yorgun düştü dedim. Bugun sakin gibi ama 2. Atak zorlu diyolar
Ayy benimki de bugün ilk kez 5 saat kesintisiz uyudu bana da öyle iyi geldi ki o 5 saat dinlenmişim çok güzel nasıl mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…