Ya 1 saat suda kalsın diye evde cok panikliyoeum suyu da aşırı seviyo üşütceksin falan diyo eşim sürekli orda karışamaz nasılsa cocuk da az dinlensin anneye de el masajı varmış hafif sırta da yapsa fena olmazdıemzirirken sırt açık sanırım aşırı sırt ağrısı oldu yada şişkoluktan emin olamadım :)
Kitapta yazıyor harika haftalarda 8. Hafta atagı kucak istemesi ama uyuklama sakin bebeğin demekki masallahBiz damlalari yavas yavas birakiyoruz doktor artik yavasca birakmak lazim dedi takviye sonucta dogal florayi yakalamasi lazim dedi. Bio gaia disinda ama onu bir ay daha kullanicaz alerjik olmasin diyeymis..
Ya bugun tuhaf bi sekilde surekli uyukluyor dunku asilardan mi oldu acaba. Kucagimda olmak istiyor ama surekli uyku hali. Gece nobetciyiz anlasilan.
Rica ederimÇok teşekkürler cevap verdiğin için dr sütüm geldiği için mama verdirmiyor şuan. Pztsi kontrol var hala eksik çıkarsa bende başlıcam mama desteğine dr a bakmıcam. Aptamil prematüre mama aldım bende 1 kutu. Bir de elleri ve ayakları çoğu zaman soğuk oluyor ısıtamıyor kendini hiç. Sizinde öylemiydi.
Elini c seklinde tut emerken ağzı doluyor bnmki de bazen yapıyo emzik ten olabilir cnmKızlar benim yavrum da emerken saçmalamaya başladı. Şuan memenin sadece uçlarını emmeye çalışıyor, ağzını açmaya üşeniyor beyim. Canımı yakıyor. Öneriniz var mı? Bir de dünden beri hem emzirmeden sonra ağı dolusu iki üç kez kusuyor? Kusması normal ama biraz fazlaca diğer zamanlada göre. Üşüttü mü acaba ya :/
Evet, hafif bir şey. Ben yazın daha sık kullanırım kışın üstüne bi battaniye gibi bir şey geçiririm demiştim ama LCWaikiki’den aldığım yumuş tulumla bir şey örtmeme gerek kalmadı. Uzun süre kullanınca kollarını biraz gevşiyordu, bi düğüm attım askı yerine, gevşeme bitti. Hava güzel olursa Tosunumla 2 veya 3 km yürüyorum her gün. Baharda eve girmemaa kaçırmışım indirimi demek sen iyi yakalamışsın hoş bi görüntüsü var kaba değil bu air içime siniyor aslında, sling de bizim kız zayıf ya kullanırım baya diye düşündüğümden alternatif olarak aklımda ama tabi kanguru kadar uzun süre kullanamam nihayetinde
Kitapta yazıyor harika haftalarda 8. Hafta atagı kucak istemesi ama uyuklama sakin bebeğin demekki masallah
Ben devlette dogum yaptım hocaya ayrıca ücret verdik ama cok cuzi bş tutardı ondan dogum parasını harcıyorum eşim 10.000 ayırmıştı dogum için 450tl lik korse almısım kapakları 200 e almıstım simdi kilo aldım hala hamile kıyafetş
Neler yaptı bnmki de bugun cok uyudu dün ilk defa 5 saat aralıksız uyudu ama öncesinde 15 saat ağlama krizi deydi yorgun düştü dedim. Bugun sakin gibi ama 2. Atak zorlu diyolarIste normalde sakin degildi bugun tuhaf. 8. Hafta atagini gécirdik gecen hafta kabustu
Ocak annesi olacakken Kasım annesi oldum. Hem de öyle Kasım’ın sonu filan değil, ilk haftasında doğurdumMart annesi olmayı beklerken ocak annesi oldum nasip işte.
Benimkide emerken sol tarafı tutuyo sağı almıyo sıpa dün geceden beri..sağ ve sol memeyi nasıl fark ediyo anlamadım sağa yatırınca ağzını açmıyo.emmesi için bekliyorum öğürüyo her zaman emdiği memeyi.kusmasıda daha sıklaştı miktarıda arttıKızlar benim yavrum da emerken saçmalamaya başladı. Şuan memenin sadece uçlarını emmeye çalışıyor, ağzını açmaya üşeniyor beyim. Canımı yakıyor. Öneriniz var mı? Bir de dünden beri hem emzirmeden sonra ağı dolusu iki üç kez kusuyor? Kusması normal ama biraz fazlaca diğer zamanlada göre. Üşüttü mü acaba ya :/
Başından beri Aguline şurup kullanıyorduk. Çok da memnundum, hem gazını rahat çıkarıyor, hem içinde rezene, anason falan var rahat uyuyordu. Başka bir doktor biogaia önerdi üç gündür onu kullanıyorum ama hiçbir işe yaramadı çok sancı çekti çocuk.Yepyeni bi damlayla geldim ve mucize yarattı aguline kızlar çat çıt gaz yapıyor bnmki cocugum aslında gülebiliyormuş dedim bugun 50tl ye almıs eşim eczaneden nurse den daha iyi bunu denesin eşin demiş eczacı
Benimki de solu oyle almiyordu emdigi memeyi verdiğiniz pozisyonda yatirarak verin digerini de o zaman anlamiyor emiyorBenimkide emerken sol tarafı tutuyo sağı almıyo sıpa dün geceden beri..sağ ve sol memeyi nasıl fark ediyo anlamadım sağa yatırınca ağzını açmıyo.emmesi için bekliyorum öğürüyo her zaman emdiği memeyi.kusmasıda daha sıklaştı miktarıda arttı
Tırnakları nası kesiyorsunuz ya ben cok korkuyorum makas da aldım tırnak makası da ikisinden de korkuyorum bugun gaza geldim kuaföre gittim saçlarımı yoluyo yüzümü dehşet çiziyo spa ya götüren var mı bebişlerin haftasonu götüreyim diyorum da
Evet, hafif bir şey. Ben yazın daha sık kullanırım kışın üstüne bi battaniye gibi bir şey geçiririm demiştim ama LCWaikiki’den aldığım yumuş tulumla bir şey örtmeme gerek kalmadı. Uzun süre kullanınca kollarını biraz gevşiyordu, bi düğüm attım askı yerine, gevşeme bitti. Hava güzel olursa Tosunumla 2 veya 3 km yürüyorum her gün. Baharda eve girmemsling kullanmadım, şimdi gereksiz geliyor ama kanguru da gereksiz gelmişti. Hiç sevmiyorum para harcamayı, şimdi bu korseciler kanıma giriyor gene bana masraf çıkaracaklar.
Bi de inceldim yazınca şişko bir insan olarak dayanamam alırım
Benimkide emerken sol tarafı tutuyo sağı almıyo sıpa dün geceden beri..sağ ve sol memeyi nasıl fark ediyo anlamadım sağa yatırınca ağzını açmıyo.emmesi için bekliyorum öğürüyo her zaman emdiği memeyi.kusmasıda daha sıklaştı miktarıda arttı
Aa balmumu nedir nasıl kullanılıyor? Bende işe yaramaz bi sürü para vermek istemiyorum. Balmumu olabilir bak. Acık bırakmaya çalısıyorum ya ama ben kendi evimde değilim emzirmek bile zulüm ya oda değiştiriyorum sinir oluyorum zaten. Bazen inat edip tam kavramıyor su an baya acıyoGumus kapagi gec bosver. 50 tl ye balmamu aldim o iyi geldi. Ama en iyi gelen acik birakmak
Başından beri Aguline şurup kullanıyorduk. Çok da memnundum, hem gazını rahat çıkarıyor, hem içinde rezene, anason falan var rahat uyuyordu. Başka bir doktor biogaia önerdi üç gündür onu kullanıyorum ama hiçbir işe yaramadı çok sancı çekti çocuk.
Aguline in içinde çok katkı maddesi var ama. Bir de boğazına kaçabiliyor bazen. Sizce ne yapayım ya biogaia kullandınız mı hiç
Biogaia hiç etki etmedi bize ama sağlık bakanlığı onaylı ve üzerinde bitkisel yazıyor bnmki De boğaza kaçırıyor 1 çay kasıgı veriyorum ben 2 kereBaşından beri Aguline şurup kullanıyorduk. Çok da memnundum, hem gazını rahat çıkarıyor, hem içinde rezene, anason falan var rahat uyuyordu. Başka bir doktor biogaia önerdi üç gündür onu kullanıyorum ama hiçbir işe yaramadı çok sancı çekti çocuk.
Aguline in içinde çok katkı maddesi var ama. Bir de boğazına kaçabiliyor bazen. Sizce ne yapayım ya biogaia kullandınız mı hiç
Aa balmumu nedir nasıl kullanılıyor? Bende işe yaramaz bi sürü para vermek istemiyorum. Balmumu olabilir bak. Acık bırakmaya çalısıyorum ya ama ben kendi evimde değilim emzirmek bile zulüm ya oda değiştiriyorum sinir oluyorum zaten. Bazen inat edip tam kavramıyor su an baya acıyo
Kucağımda dalana kadar bekliyorum daldıktan sonra yatağına yatırıp pış pışlıyorum dalıyor biraz ama 3 dk sonra kımıldamaya başlıyor tekrar hiç kaldırmadan anında pış pışlıyorum bu işlem 1 saat sürüyor derken uykuya zorla dalıyor geceleri işe yarıyor 1 saat başında bekleyip her kımıldadığında pış pışlamak.Biz damlalari yavas yavas birakiyoruz doktor artik yavasca birakmak lazim dedi takviye sonucta dogal florayi yakalamasi lazim dedi. Bio gaia disinda ama onu bir ay daha kullanicaz alerjik olmasin diyeymis..
Ya bugun tuhaf bi sekilde surekli uyukluyor dunku asilardan mi oldu acaba. Kucagimda olmak istiyor ama surekli uyku hali. Gece nobetciyiz anlasilan.
Ayy benimki de bugün ilk kez 5 saat kesintisiz uyudu bana da öyle iyi geldi ki o 5 saat dinlenmişim çok güzel nasıl mutlu oldumNeler yaptı bnmki de bugun cok uyudu dün ilk defa 5 saat aralıksız uyudu ama öncesinde 15 saat ağlama krizi deydi yorgun düştü dedim. Bugun sakin gibi ama 2. Atak zorlu diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?