Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun ada fobisi diye bir fobi bile var hele kışın mahsur kalabilme ihtimali fakanMerhaba, avşa adasına gelmiştim bu sabah kahverengi lekelenmem oldu. Orada kadın doğum dr si yokmuş beni ambulans botla erdeğe erdekteki hastaneden bandırmaya getirdiler. Ultrasonda plesanta etrafında bir sorun olmadığını söyledi doktor. Şimdi protestana başlayıp yatak istirahati yapacağım. Benim gibi lekelenmesi olan var mı? Birde sakın tatile adaya gitmeyin. Tamamen mahrumiyet bölgesi ben böyle bir eziyet görmedim. Şimdide bandırmadan istanbula döneceğim![]()
Teşekkür ederim geçer inşallah. 3 gün önce detaylıya girmiştim herşey yolundaydı. Türk kahvesi telvesi gibi yaklaşık bir çay bardağı kirli kan geldi bugün ara ara. Bandırmadaki dr bebek ve plesanta iyi dedi. Umarım bu kadarla kalır.Çok geçmiş olsun ada fobisi diye bir fobi bile var hele kışın mahsur kalabilme ihtimali fakan
Hoşgeldin. Allah gönlüne göre versinMerhaba bende katılayım dedim aranıza, bizde 20 haftalık olduk :) Bir oğlum var, 20 aylık. Önceliğimiz sağlık ama gönlümüzden hep kız olsun geçiyor. Doktorum 15.haftada kıza benziyor dedi, geçen haftaki kontrolümde de bebeğim kendini göstermediği için netleşemedi cinsiyet2 hafta sonra tekrar gideceğim ama çok merak ediyorum, bir de kıza benziyor denilince bir kere iyice alıştırdık kendimizi kız diye
erkekse çok ayıp oluyor bebişime
değişiklik olmaz da kız der inşallah doktorumuz yine, Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum bu arada :)
Amin inşallah, sizin belli mi cinsiyetHoşgeldin. Allah gönlüne göre versin
Rabbim gönlüne göre versin sağlıcakla inşallah erkek olsaydı en son gittiğinde yapısından falan söylerdi demekki kız saklamış kendini hadi inşallahMerhaba bende katılayım dedim aranıza, bizde 20 haftalık olduk :) Bir oğlum var, 20 aylık. Önceliğimiz sağlık ama gönlümüzden hep kız olsun geçiyor. Doktorum 15.haftada kıza benziyor dedi, geçen haftaki kontrolümde de bebeğim kendini göstermediği için netleşemedi cinsiyet2 hafta sonra tekrar gideceğim ama çok merak ediyorum, bir de kıza benziyor denilince bir kere iyice alıştırdık kendimizi kız diye
erkekse çok ayıp oluyor bebişime
değişiklik olmaz da kız der inşallah doktorumuz yine, Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum bu arada :)
Ayy öyle mi dersinRabbim gönlüne göre versin sağlıcakla inşallah erkek olsaydı en son gittiğinde yapısından falan söylerdi demekki kız saklamış kendini hadi inşallah
Evet benimde erkek giydirmekte hayalim vardi . Ama nasip olmadi . Hayirli evlat olsunlar saglikli olsunlar en onemlisi bunlar. Guzel yetistirebiliriz insallah :) Rabbim hepimizin evlatlarini guzel ahlakli eylesin saglikli cocuklar nasip etsin insalllahRabbim hayırlı evlat eylesin üçüncü kızıma hamile kalınca sağlıklı olsun dedim ama gönlümden geçen erkekti Rabbim kız verdi şimdi dünyanın en güzel oğlan çocuğuna saçının telini değişmem sende şanslı.anneler kervanına katıldın 3 kız çocuğu her kula nasip olmaz hamdolsun
Benim erkek ama kızlarım vardı benim Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah belli olunca yazarsın buraya da bende bi gazladim seni ama inşallah kız olurAyy öyle mi dersininşallah canım inşallah :) Senin belli mi cinsiyet
Ayy ne güzel maşallah sana valla, inşallah sağlıcakla kavuşuruz :) Evet ya aldım gazıBenim erkek ama kızlarım vardı benim Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah belli olunca yazarsın buraya da bende bi gazladim seni ama inşallah kız olur![]()
İkinci kızım olacak inşallahAmin inşallah, sizin belli mi cinsiyet
öğleden sonra kontrole gittim kasılmalar normal dedi bir ilaç vermedi. kanama plasentanın aşağıda olmasındanmış. rahim ağzını tam kapatmıyor ama çok yakın. ilerleyen haftalarda yukarı çıkar genelde dedi. inşallah öyle olurKendi doktorunuza ulasabilseniz keske kasilmalar icin falan magnezyum diasparol veriyolar belki oyle bisey verir.

çok geçmiş olsun. hamilelikte hiç akla gelmeyecek şeylere dikkat etmek gerekiyor maalesef. Allah şifasını versin bebeğinMerhaba, avşa adasına gelmiştim bu sabah kahverengi lekelenmem oldu. Orada kadın doğum dr si yokmuş beni ambulans botla erdeğe erdekteki hastaneden bandırmaya getirdiler. Ultrasonda plesanta etrafında bir sorun olmadığını söyledi doktor. Şimdi protestana başlayıp yatak istirahati yapacağım. Benim gibi lekelenmesi olan var mı? Birde sakın tatile adaya gitmeyin. Tamamen mahrumiyet bölgesi ben böyle bir eziyet görmedim. Şimdide bandırmadan istanbula döneceğim![]()
4. gün bugün. hala az az kanamam devam ediyor. doktor aşırı kanama olmadığı sürece sorun değil dedi ama can sıkıcı oluyor. plasentanın yukarı çıkması için dua ediyorum bu haliyle riskli gebelik olarak değerlendiriliyor ve normal doğum mümkün olmuyormuş.Nasıl oldun?
Hiç merak etme 18. Haftada banada aşağıda dediler çok üzüldüm panik oldum ama bu hafta tekrar gittim yukarı çıkmış çok şükür genelde bu haftalarda çıkıyormuş seninde öyle olur inşöğleden sonra kontrole gittim kasılmalar normal dedi bir ilaç vermedi. kanama plasentanın aşağıda olmasındanmış. rahim ağzını tam kapatmıyor ama çok yakın. ilerleyen haftalarda yukarı çıkar genelde dedi. inşallah öyle olur
çok geçmiş olsun. hamilelikte hiç akla gelmeyecek şeylere dikkat etmek gerekiyor maalesef. Allah şifasını versin bebeğin
4. gün bugün. hala az az kanamam devam ediyor. doktor aşırı kanama olmadığı sürece sorun değil dedi ama can sıkıcı oluyor. plasentanın yukarı çıkması için dua ediyorum bu haliyle riskli gebelik olarak değerlendiriliyor ve normal doğum mümkün olmuyormuş.![]()
Çok geçmiş olsun. Benimde plesantam aşağıdaydı sonra yukarı çıktı bende evde yatıyorum benimde kanamanın 3. Günü şükürler olsun azaldı. Yarın kontrole gideceğim belki bu hafta sürekli yatmam gerekebilir. Sana da dr yatman gerektiğini söyledi mi?öğleden sonra kontrole gittim kasılmalar normal dedi bir ilaç vermedi. kanama plasentanın aşağıda olmasındanmış. rahim ağzını tam kapatmıyor ama çok yakın. ilerleyen haftalarda yukarı çıkar genelde dedi. inşallah öyle olur
çok geçmiş olsun. hamilelikte hiç akla gelmeyecek şeylere dikkat etmek gerekiyor maalesef. Allah şifasını versin bebeğin
4. gün bugün. hala az az kanamam devam ediyor. doktor aşırı kanama olmadığı sürece sorun değil dedi ama can sıkıcı oluyor. plasentanın yukarı çıkması için dua ediyorum bu haliyle riskli gebelik olarak değerlendiriliyor ve normal doğum mümkün olmuyormuş.![]()
çok sevindim senin adına benim de üç hafta sonra kontrolüm var inşallah hayırlı haberler alırım ben deHiç merak etme 18. Haftada banada aşağıda dediler çok üzüldüm panik oldum ama bu hafta tekrar gittim yukarı çıkmış çok şükür genelde bu haftalarda çıkıyormuş seninde öyle olur inş![]()

ağır fiziksel aktiviteye dikkat et dedi sadece. çok ciddi bir durum gibi karşılamadı dr açıkçası. ama yarın tekrar arayıp kanamanın devam ettiğini söyleyeceğim hala sürerse.Çok geçmiş olsun. Benimde plesantam aşağıdaydı sonra yukarı çıktı bende evde yatıyorum benimde kanamanın 3. Günü şükürler olsun azaldı. Yarın kontrole gideceğim belki bu hafta sürekli yatmam gerekebilir. Sana da dr yatman gerektiğini söyledi mi?