Sabun yapıp süsledim, lavanta keseleri süsledim, portakal reçeli kavanozu ve lokum dağıtacağımKızlar hastanede hediye olarak ne dağıtmayı düşünüyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabun yapıp süsledim, lavanta keseleri süsledim, portakal reçeli kavanozu ve lokum dağıtacağımKızlar hastanede hediye olarak ne dağıtmayı düşünüyorsunuz?
Hastanede ne yapacağıma daha karar veremedim. Bağış yapmaya karar verdim, bunun dışında dağıtacağım şeyi LÖSEV marketten mi alsam çydd marketinden mi alsam? Kaç tane almam lazım? Ne almam lazım? Dışardan alıp sadece bağış mı yapsam? Dışardan alsam ne alacağım? Kafam çok karışık bu konuda.
Öyle sizler gibi el becerim de yok, bir şeyi kendim yapmaya kalksam iyice rezil olurumBagis guzel bisey. Yapabiliyorsaniz yapin mutlaka. Disaridan illa bisey dagitmak gerekmiyor. Cikolata falan ile gecistirirsiniz.
Öyle sizler gibi el becerim de yok, bir şeyi kendim yapmaya kalksam iyice rezil olurumsözde nikah şekerini kendim yapacaktım, sonuç tam anlamıyla rezillikti
Ne bileyim çikolatayla geçiştirmek de içime sinmiyor. Anahtarlık mı alsam, LÖSEV dükkanda kupalar var onlardan mı alsam? Çydd dükkanda küçük defterler var, onlar mı olsa? Bi de kaç tane almak lazım sizce? 20 kişi bizim aile desek, 30 ziyaretçi desek 50 tane yeter mi acaba? Fazla mı olur?
ben de çıktı canım. onceden yoktu. valla bilmiyorum napcazKizlar hemoroid cikiyor sanirim wc de cok cnm aciyor hamilelikten once hemoroidi olmayip hamilelikte cikan var mi
Kızlar hastanede hediye olarak ne dağıtmayı düşünüyorsunuz?
Kizlar hemoroid cikiyor sanirim wc de cok cnm aciyor hamilelikten once hemoroidi olmayip hamilelikte cikan var mi
Benim aci var braz ama kanama yok insallah gecer hemenben de çıktı canım. onceden yoktu. valla bilmiyorum napcaz![]()
senin iyimis canim. ben de cikti 3 tane falan hatta. kanama yok. geciyor sanki yavas yavas. hormonlarla ilgliymis hepBenim aci var braz ama kanama yok insallah gecer hemen ☹ Gozukmuyor suanlik ama icte sanirim
Kızlar hastanede giymek için terliğimi aldım.
Hastanede kumaş model terlik tercih etmiyorum hijyen açısından, hem de yazın tatilde vs kullanabileceğim bir model seçtim.
Eki Görüntüle 2548978
Bende renkli desenli sabolardan aldim ama yukseklerden degil goby ninkilerden falan evde de kullaniyorum cunku.. evdekiler eskimisti yenilenmis oldu
Onlarda çok tatlı oluyor desen çeşidi de çok:)
Ben hiç kullanmadım rahat oluyor mu?
Cok rahatlar ben cok memnumum
Ellerinize sağlık, siz iyi olun artık kalan süreyi rahat geçirin. Eşimin çekirdek ailesi 20 kişi olduğu için 50 tane ancak yeter herhalde diyorumBen keçe magneti 35 tane yaptiriyorum.. yaninada biseyler yaptiricam iste .. 50 iyi bi rakam bence.. instagramda falan cok guzel seyler var. Ben saglik problemim olmasa yapardim sizedesimdi kendiminkileri bitirsem yeter. Instagrmadan bakin. Tohum kalemler yada fideler falan cok hos bence
Goby dogo ve shoroekee mi ne oyle bi marka var. GuzellerBen de alıp deneyeyim o zaman, ev için yeni terlik arıyordum:)