Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok yaşıyorum hem elim parmağım şiş hem de geceleri his kaybı oluyor en çok çektiğim ağrılar bel ve elHamilelikte el parmak uyuşması yaşayan varmı aranız da .
Oyyyy kıyamammm kız mı erkek mi maşallah Biz de daha hala bebeğin yüzünü hiç göremedikBen de bu cumartesi gittim kontrole çalışabilir raporumu aldım 32. haftanın içindeyim yani
Bebek 2250 olmuş iki elini birden ağzına sokma çabasında olduğundan yüzünü göremedik ilk defa
34 ile uyumlu dedi doktor
Bir de son iki gündür bir kaşınmak bir kaşınmak ağlatacak kadar karaciğere de bakıldı bir şey yok iki günün sonunda şöyle bir baktım çatlamayan yanım kalmadı diyebilirim artık
Kıyafetleri ufaktan yıkamaya başladım bende her hafta daha ağırım çünkü
Bebeğinin Doğumu tarihi ne zamandı cnmondan sonra yine 15 verdi 10 bir aldı 5 bir aldı gün gün değişiyor ama şuan yine 1150 gr bakalım inşallah canım![]()
bu sitede her halükarda 1 hafta önde gösteriyor benim de son adet tarihim 19 Nisan ve benim de haftamı 1 hafta önde gösteriyordu ben de bebeğin doğacağı tarihi daha ileri bir tarihi girerek anca haftayı doğru olcak şekilde düzelttim Cnm. ALLE hamile diye Bi program var orda tam gününde gösteriyor .tavsiye ederim
Bendede özellikle geceleri fazla oluyor birde bileklerimde cok fazla ağrım varHamilelikte el parmak uyuşması yaşayan varmı aranız da .
Erkek yüzünü gösterirdi boy boy vardı fotoğrafımız fakat bu sefer acıkmıştım azıcık elini çekemedi ağzından doktor dürttü etti çekmediOyyyy kıyamammm kız mı erkek mi maşallah Biz de daha hala bebeğin yüzünü hiç göremedik ❤☺
çok şanslısınız bebişin yüzünü göremedik öyle merak ediyorum ki anlatamammmmmmErkek yüzünü gösterirdi boy boy vardı fotoğrafımız fakat bu sefer acıkmıştım azıcık elini çekemedi ağzından doktor dürttü etti çekmedi
Kızlar merhaba. Bugün sabahtan beri 2 dk bakıp çıkıyorum bizim kız evde olunca bir yazamadım.
Hafta sonu bebek için mobilya baktık az biraz kararlaştırdım ne alacağımı.
Fiyatlar inanılmaz yükselmiş bir dolaba 5000 tl diyen yerler gördüm![]()
Alleyede bakarim banu ciftciyi takip ediyorum bide
Evet sacma fiyatlar var o yuzden ya cilek ya ikea
Benim de durumum aynı anlıyorum sizi geçecek inşallah doğumla birlikteBenimde butun eklemlerin sis basit bir kapagi bile sıkıp acamiyorum bugun 10 dk lik yolu 1 saatte yurudum pert durumdayim.
İnşallah gösterir tez zamanda yüzünüçok şanslısınız bebişin yüzünü göremedik öyle merak ediyorum ki anlatamammmmmm
nerde o bulamadım ben cnm o uygulama bende de var görseli bulamadım kiHappymom
Gün gün gebelik takibi
Hamilelik+ yeni keşfettim üç boyutlu görsel hazırlamışlar bebeğin haftasına göre gelişimini üç boyutlu gösteriyor ekranı hareket ettirerek bebeğin detaylarını görebiliyosun çok hoşuma gitti![]()
Malesef yüksek piyasa adı bebekoldu mu iki üç katı değerinin üstünde satıyorlar 4300 küsur dedi bizim de dolaba . İndirim yaptırdık Hala da değişecek parçaları var . Bu dolap çok kullanışlı inegöl mobilya tavsiye ederim oda genişse tabi cnm lajivertten aldıkKızlar merhaba. Bugün sabahtan beri 2 dk bakıp çıkıyorum bizim kız evde olunca bir yazamadım.
Hafta sonu bebek için mobilya baktık az biraz kararlaştırdım ne alacağımı.
Fiyatlar inanılmaz yükselmiş bir dolaba 5000 tl diyen yerler gördüm![]()
9 kasım canımBebeğinin Doğumu tarihi ne zamandı cnmdaha yeni doğdu Zaten inşaAllah hızla kilo almaya devam eder
![]()
Biz koçtaştan aldık bu tarz değil ama üç kapaklı çekmeceli 450 lira kendimiz kurduk. Böyle camlı olanları da vardı sanırımMalesef yüksek piyasa adı bebekoldu mu iki üç katı değerinin üstünde satıyorlar 4300 küsur dedi bizim de dolaba . İndirim yaptırdık Hala da değişecek parçaları var . Bu dolap çok kullanışlı inegöl mobilya tavsiye ederim oda genişse tabi cnm lajivertten aldık