• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya dun benimde kotuma kadar gelmisti disarda ama idrarada sıkısıktim. Normalde ayni senin gibi camasirim islaniyor sadece. Bende akinti bi ara vardi sonra ilac verid komple kesildi bu yeni basladi
Aminyotik siviyi gosteren petler var onlardan alsana icin rahat etmis olur bazen bnde oluyorum ama doktor hep suyu iyi dio sordugumda

Merhaba arkadaşlar sonunda ben de deterjanlarimi aldım bebek kıyafetlerini yıkamaya ve ütülemeye baslayacagim . 31. Haftadayim erken değildir de mi. İyice ağırlaştım ayakta durmak zorlamaya başladı
Yok canım inan hiç erken değil
Bir hafta bile o kadar fark ediyor ki ne kadar erken yaparsan o kadar iyi

Bizimkinin de karın çevresi geri ama haftasına uygun diye dikkate alınmadı.. Diğer ölçüleri haftasından ileri çıkıyo karnı normal haftasında ve geri kalmış gibi oluyo. Genel olarak kilo alıyodu. Bugün yine randevum var. Tansiyonum da normale döndü. Anlık bakılan testte bende de protein negatifti risk devam ederse ben de idrar toplıycam. Umarım her şey güzel ve vaktinde olsun :)

günaydın
Dün kontrol var demişsin nasılmış bebiş ölçtülermi karın çevresini? Ben de holter taktılar sonucunda ortalama tansiyonum 121/80 çıkmış, gece ortalaması 117/71 çıkmış bir kaç kez yukselmiş ama ben kendim ölçünce yüksek çıkıyor sen alfamed mi kullanıyorsun kendi mi düzeldi

Merhaba arkadaşlar sonunda ben de deterjanlarimi aldım bebek kıyafetlerini yıkamaya ve ütülemeye baslayacagim . 31. Haftadayim erken değildir de mi. İyice ağırlaştım ayakta durmak zorlamaya başladı
Ben 28 yada 29. Haftada hallettim hepsini. Ilk kizimdan biliyorum sona birakirsan zor oluyor. Ne kadar erken o kadar iyi

Kizlar cati muayenesi dedikleri acaba acilma var mi diye baktiklari mi ? Topiklere baktim da herkes cok stres yapiyor bu konuda

Ya bi kac gundur kalcalarm asiri agriyoo ozelikle sag taraf yan yatamiom ustune kesiyolr sanki aksam esim dio oralar kirmixi kirmizi olmus ince ince bnde pek goremiom kilomun yarisi orda toplandi catliyo ondanmi oluyo yoksa varis mi acaba ama cok aciyo😔

Benim de dün kontrolüm vardı bebiş kilosu az diye üzülüyordum o yakalamış haftasını ama kafa çap bir hafta önden bu seferde 🙈 sağ dalim kucagımıza alana kadar hep bi telaş olcakgaliba
Benim kafa çap 5hafta önde 😪

Yok beyaz degil. Yani beyaz var ama o normal zaten ve cok cok az bazen hic olmuyor bu bahsettigim su gibi
Su gibi olan idrar olabilir benim de pijama bile ıslanmıştı geçenlerde dr a gittim suyu yeterli dedi azalma yok..
Benim bu aralar beyaz akıntı çoğaldı

Ya bi kac gundur kalcalarm asiri agriyoo ozelikle sag taraf yan yatamiom ustune kesiyolr sanki aksam esim dio oralar kirmixi kirmizi olmus ince ince bnde pek goremiom kilomun yarisi orda toplandi catliyo ondanmi oluyo yoksa varis mi acaba ama cok aciyo😔
Vazelin sürsene iyi geliyor ama ben o kadar şiştim ki artk bisey süremiyorum vücudum bana hakim olmaya başladı bende saldım gitti artık 😁

Kizlar cati muayenesi dedikleri acaba acilma var mi diye baktiklari mi ? Topiklere baktim da herkes cok stres yapiyor bu konuda
Hayır canım çatı muayenesi yani çatın dar mı bebenin kafasıyla uyumlu mu kimini kemikleri oluyor dar oluyor yani normal doğum yapamaz o durumda sezeryan zorunlu..doğumda da açılmayı ölçmek icon gidip gelip bakiyolar yani açıkçası ebe parmağını sokup ölçüyor 🤦‍♀️ ama o stres sancilar ve acı sırasında çok da farkında olmuyorsun

Hayır canım çatı muayenesi yani çatın dar mı bebenin kafasıyla uyumlu mu kimini kemikleri oluyor dar oluyor yani normal doğum yapamaz o durumda sezeryan zorunlu..doğumda da açılmayı ölçmek icon gidip gelip bakiyolar yani açıkçası ebe parmağını sokup ölçüyor 🤦‍♀️ ama o stres sancilar ve acı sırasında çok da farkında olmuyorsun
Benim ilki 42 haftada doğdu o yüzden çok muayene olmak zorunda kaldım . Dogumum muayeneden daha kolay geçti .

Back
X