- 21 Nisan 2019
- 755
- 2.084
- 33
- 41
N
narantikibi
mert durumda annesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa niye acaba valla bn simdide uyuyamiorum kiŞu günlerin değerini bilmek lazım uykusuz geceler yakındaboş boş dizi seyrettim dün, artık son izlemelerim Deniz geliyor sezon sonuna kadar takip edemeyeceğim
bugün sınavım vardı, o kadar tantanada çalışamadım haliyle gitmedim, bi saat kızımı koklarım daha iyi diye düşünüyorum
Kızın gözü şişmiş aklım onda kaldı
Yorma kendini ufak ufak yap günlere böl işleri ben öyle yapıyorum hepsini aynı anda yapmaya bünyem kaldırmıyor artıkAma oylede icim rahat degilkim yapcak ah ah bi katya lazim galiba
![]()
Vücut hazırlık yaparmış son aylarda bebek gelinceye kadar alıştırmaya çalışırmış kendini. Ben öyle bir aşama geçirmediğim için gözümü açamıyorum devamlı olarak uyuyorum veya uyumaya çalışıyorumAa niye acaba valla bn simdide uyuyamiorum ki![]()
Güzel kızımızın evine döneceği tarih belli mi annesi , Gelsin de evine minnoş diş buğdayını da konuşuruz inşallahŞu günlerin değerini bilmek lazım uykusuz geceler yakındaboş boş dizi seyrettim dün, artık son izlemelerim Deniz geliyor sezon sonuna kadar takip edemeyeceğim
bugün sınavım vardı, o kadar tantanada çalışamadım haliyle gitmedim, bi saat kızımı koklarım daha iyi diye düşünüyorum
Kızın gözü şişmiş aklım onda kaldı
Gunluk isler bizimki suan genel bsy yaptigim yok halimde yokYorma kendini ufak ufak yap günlere böl işleri ben öyle yapıyorum hepsini aynı anda yapmaya bünyem kaldırmıyor artıkEşler haftasonu çalışınca can sıkıcı oluyor haklısın
Daha belli değil teyzesi, bu hafta da kalır haftaya çıkar herhalde doktoru öyle söylemişti. Başka bir sorun olmasın da çabucak çıksın inşGüzel kızımızın evine döneceği tarih belli mi annesi , Gelsin de evine minnoş diş buğdayını da konuşuruz inşallah![]()
Hamilelikten oncede cok uyuyamazdm smdide oram agrio buram agrio uyuyamiom sonra bebek gelcek uyuyamiom bn uyuyamycm galibaVücut hazırlık yaparmış son aylarda bebek gelinceye kadar alıştırmaya çalışırmış kendini. Ben öyle bir aşama geçirmediğim için gözümü açamıyorum devamlı olarak uyuyorum veya uyumaya çalışıyorum
Kuş mu yapıyorY
Gunluk isler bizimki suan genel bsy yaptigim yok halimde yokbizde bi kus var o yapio evi bu hale getirio genelde cok pis daginik
![]()
Canım ben defne yi ve başağı çok beğeniyorum başak bir tanıdığım var koymak istemedim defne de araşrırmamız sonucu yunan kökenli olduğunu öğrendik yunan kökenli bir ad koymak istemedik ama hala olabiliri yüksek biz de isimsizler kararsızlar kervanındayız... İnşallah siz karar verebilirsinizKızlar isim seçenekleri arasında oylama yapıyorum yardımcı olur musunuz artık benim kızımın da bir ismi olsunŞimdiden teşekkür ederim
Defne
Damla
Başak
Afra
Hazal
Çağla
Bebişini görmeye gittiğinde bizden de selam götür Denizimize dua ettiğimizi söyleDaha belli değil teyzesi, bu hafta da kalır haftaya çıkar herhalde doktoru öyle söylemişti. Başka bir sorun olmasın da çabucak çıksın inş
Bugün gözünü soracağım bayağı şişmişti.
Pazar pazar canı sklanlar esim calisiyobenm.kendime halim yok ev
icinde temizlk yapmak istemiom hic arkadasm yok burda iki muhabbet edelm falan falan ne daraldm ya bugun
![]()
Belini destekleyerek yatıyor musun daha önce de söylemiştim ya koltukta yatıyorum sırtımı dayıyorum öyle daha rahat ediyorum yoksa çok sızlıyor belim boşlukta oluncaHamilelikten oncede cok uyuyamazdm smdide oram agrio buram agrio uyuyamiom sonra bebek gelcek uyuyamiom bn uyuyamycm galiba![]()
Defne yunan kökenli diyorlar ama Türkçemize yerleşmiş bir isim hatta TDK sözlüğe yazarsan TDK sözlükte bile anlamı ile birlikte çıkıyorCanım ben defne yi ve başağı çok beğeniyorum başak bir tanıdığım var koymak istemedim defne de araşrırmamız sonucu yunan kökenli olduğunu öğrendik yunan kökenli bir ad koymak istemedik ama hala olabiliri yüksek biz de isimsizler kararsızlar kervanındayız... İnşallah siz karar verebilirsiniz![]()
Güzel şeyler var kararsız kalmıştım ama fil olsun istiyordum bide fiyatta uygun tanesi 2tl en az 30tane yapiliyomus 30fazla aslında bana ama neyseÇok hoş gözüküyo bende bakıcam bu sayfaya beğendimm![]()
Ay bi dur daha oralara çok var senin hızına yetişemiyoruzBen de diş buğdayında süs yapıcam. Hediye dağıtacağım
Sizi burdan darlarım şimdilik hunim var idare ediyorum![]()
Evet ama o kus degil evin sahibi o gibi davrandigi icin boyle oluuoKuş mu yapıyor![]()
Cok zor ya tek olmak evlenmedn arkadaslarim vardi burda kimsede yok esim yoksa tekimBende hafta ici ayni durumdayim acayip sıkıliyorum.
Valla cidden bu günlerin kıymetini bilin tembellik yapın uyuyun kitap okuyun dizi film izleyin falan oğlum 2yasina gelicek nerdeyse ama halen gece 2 3kez uyanır kitapmış tv miş bunları unuttuk artık..2 3 uyanma demek az uyandi demek bu arada baslarda 5 10kez uyaniyordu memeyi kestim biraz azaldiAa niye acaba valla bn simdide uyuyamiorum ki![]()