• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Şu günlerin değerini bilmek lazım uykusuz geceler yakında😂 boş boş dizi seyrettim dün, artık son izlemelerim Deniz geliyor sezon sonuna kadar takip edemeyeceğim🤪 bugün sınavım vardı, o kadar tantanada çalışamadım haliyle gitmedim, bi saat kızımı koklarım daha iyi diye düşünüyorum
Kızın gözü şişmiş aklım onda kaldı
Aa niye acaba valla bn simdide uyuyamiorum ki😔

Şu günlerin değerini bilmek lazım uykusuz geceler yakında😂 boş boş dizi seyrettim dün, artık son izlemelerim Deniz geliyor sezon sonuna kadar takip edemeyeceğim🤪 bugün sınavım vardı, o kadar tantanada çalışamadım haliyle gitmedim, bi saat kızımı koklarım daha iyi diye düşünüyorum
Kızın gözü şişmiş aklım onda kaldı
Güzel kızımızın evine döneceği tarih belli mi annesi , Gelsin de evine minnoş diş buğdayını da konuşuruz inşallah 🤗

Y
Yorma kendini ufak ufak yap günlere böl işleri ben öyle yapıyorum hepsini aynı anda yapmaya bünyem kaldırmıyor artık 🤣 Eşler haftasonu çalışınca can sıkıcı oluyor haklısın
Gunluk isler bizimki suan genel bsy yaptigim yok halimde yok😂 bizde bi kus var o yapio evi bu hale getirio genelde cok pis daginik 😊

Güzel kızımızın evine döneceği tarih belli mi annesi , Gelsin de evine minnoş diş buğdayını da konuşuruz inşallah 🤗
Daha belli değil teyzesi, bu hafta da kalır haftaya çıkar herhalde doktoru öyle söylemişti. Başka bir sorun olmasın da çabucak çıksın inş
Bugün gözünü soracağım bayağı şişmişti.

Vücut hazırlık yaparmış son aylarda bebek gelinceye kadar alıştırmaya çalışırmış kendini. Ben öyle bir aşama geçirmediğim için gözümü açamıyorum devamlı olarak uyuyorum veya uyumaya çalışıyorum
Hamilelikten oncede cok uyuyamazdm smdide oram agrio buram agrio uyuyamiom sonra bebek gelcek uyuyamiom bn uyuyamycm galiba😂

Kızlar isim seçenekleri arasında oylama yapıyorum yardımcı olur musunuz artık benim kızımın da bir ismi olsun 😍 Şimdiden teşekkür ederim 😘😘
Defne
Damla
Başak
Afra
Hazal
Çağla
Canım ben defne yi ve başağı çok beğeniyorum başak bir tanıdığım var koymak istemedim defne de araşrırmamız sonucu yunan kökenli olduğunu öğrendik yunan kökenli bir ad koymak istemedik ama hala olabiliri yüksek biz de isimsizler kararsızlar kervanındayız... İnşallah siz karar verebilirsiniz 🤸🏼‍♀️

Daha belli değil teyzesi, bu hafta da kalır haftaya çıkar herhalde doktoru öyle söylemişti. Başka bir sorun olmasın da çabucak çıksın inş
Bugün gözünü soracağım bayağı şişmişti.
Bebişini görmeye gittiğinde bizden de selam götür Denizimize dua ettiğimizi söyle ❤️

Hamilelikten oncede cok uyuyamazdm smdide oram agrio buram agrio uyuyamiom sonra bebek gelcek uyuyamiom bn uyuyamycm galiba😂
Belini destekleyerek yatıyor musun daha önce de söylemiştim ya koltukta yatıyorum sırtımı dayıyorum öyle daha rahat ediyorum yoksa çok sızlıyor belim boşlukta olunca

Ben hediyelik olarak bunlardan yapicam magnetlere para vermek istemiyorum çoğu kişi kullanmiyor boyle bir canlinin karni doysun :)
IMG_20191124_162702.webp

Canım ben defne yi ve başağı çok beğeniyorum başak bir tanıdığım var koymak istemedim defne de araşrırmamız sonucu yunan kökenli olduğunu öğrendik yunan kökenli bir ad koymak istemedik ama hala olabiliri yüksek biz de isimsizler kararsızlar kervanındayız... İnşallah siz karar verebilirsiniz 🤸🏼‍♀️
Defne yunan kökenli diyorlar ama Türkçemize yerleşmiş bir isim hatta TDK sözlüğe yazarsan TDK sözlükte bile anlamı ile birlikte çıkıyor 😊 Hazal ismi TDK da yok mesela 🤣 evet isim çok zor inşallah içimize sinen koyabiliriz isimleri 🤗

Çok hoş gözüküyo bende bakıcam bu sayfaya beğendimm 😍
Güzel şeyler var kararsız kalmıştım ama fil olsun istiyordum bide fiyatta uygun tanesi 2tl en az 30tane yapiliyomus 30fazla aslında bana ama neyse

Aa niye acaba valla bn simdide uyuyamiorum ki😔
Valla cidden bu günlerin kıymetini bilin tembellik yapın uyuyun kitap okuyun dizi film izleyin falan oğlum 2yasina gelicek nerdeyse ama halen gece 2 3kez uyanır kitapmış tv miş bunları unuttuk artık..2 3 uyanma demek az uyandi demek bu arada baslarda 5 10kez uyaniyordu memeyi kestim biraz azaldi🤭temizlik de ayda bir kadın cagiriyom ona bile bazen üşeniyorum doruk un düzeni bozuluyor diye 🙄🙄 hergun etraf toplu olsun ve karnımızı doyuracak bi yemek olsun modundayiz 😁bi ara sürekli yemek sepetinden istetmekten bıkmıştık artık

Back
X