- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Belim degilde genelde bacaklarm cok agriyor benmdeBelini destekleyerek yatıyor musun daha önce de söylemiştim ya koltukta yatıyorum sırtımı dayıyorum öyle daha rahat ediyorum yoksa çok sızlıyor belim boşlukta olunca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belim degilde genelde bacaklarm cok agriyor benmdeBelini destekleyerek yatıyor musun daha önce de söylemiştim ya koltukta yatıyorum sırtımı dayıyorum öyle daha rahat ediyorum yoksa çok sızlıyor belim boşlukta olunca
Ayy ne gunler bekliyor bizi acabaValla cidden bu günlerin kıymetini bilin tembellik yapın uyuyun kitap okuyun dizi film izleyin falan oğlum 2yasina gelicek nerdeyse ama halen gece 2 3kez uyanır kitapmış tv miş bunları unuttuk artık..2 3 uyanma demek az uyandi demek bu arada baslarda 5 10kez uyaniyordu memeyi kestim biraz azalditemizlik de ayda bir kadın cagiriyom ona bile bazen üşeniyorum doruk un düzeni bozuluyor diye
hergun etraf toplu olsun ve karnımızı doyuracak bi yemek olsun modundayiz
bi ara sürekli yemek sepetinden istetmekten bıkmıştık artık
Bu da cok anlamli ve mantikliymış gercekten..ben magnet yapıyorum ama sadece birinci derece akraba ve arkadaşlara dagiticam yoksa kimse kullanmıyor artık ben bile bazen düğünde nisanda dağıtılıyor bi süre sonra atıyorum uzak biriyseBen hediyelik olarak bunlardan yapicam magnetlere para vermek istemiyorum çoğu kişi kullanmiyor boyle bir canlinin karni doysun :) Eki Görüntüle 2558509
Ay şimdi ben de inceledim sayfayı güzel görünüyor mumluklar hoşuma gitti , mumlukları bana kadara yapıyor acabaEki Görüntüle 2558478
isme karar verdigimize göre bu taş marketlerden yaptirabilirimböyle filli balonlu bi kapı süsü bulmam gerek şimdi de
Az kaldı yakında görüceniizz hepinizAyy ne gunler bekliyor bizi acaba![]()
Güzel şeyler varmış acaba ben kapıya 2oglumun da adını mı yazdıysam hastaneye değil de eve asıcam zaten direkTripa
Tripartyshop oyle susler yapiyor
Ay şimdi ben de inceledim sayfayı güzel görünüyor mumluklar hoşuma gitti , mumlukları bana kadara yapıyor acaba![]()
Ay şimdi ben de inceledim sayfayı güzel görünüyor mumluklar hoşuma gitti , mumlukları bana kadara yapıyor acaba![]()
AhahahaBuda bizim.evin neşesiuykuyu bnden cok seviyo
![]()
Aa o zaman uyanirAhahahauyuyorsa iyi bari bebeği rahatsız etmesin
![]()
O zaman işin zor ekgidaya geçince de kuş gider meyveyi sebzeyi tırtıklar artkAa o zaman uyanir![]()
Buyuk ihtimal suan bile hersey yiyoO zaman işin zor ekgidaya geçince de kuş gider meyveyi sebzeyi tırtıklar artk![]()
Emekleyip yurumeye basladiginda iyi olur ikisi icin deBuyuk ihtimal suan bile hersey yiyocok buyuk.kiskancak ama yapcak bsy yok birlikte buyusunler
![]()
Vala ilk baslarda bebisi kuştan koruycaz sonra kusu bebisten galibaEmekleyip yurumeye basladiginda iyi olur ikisi icin de
1170 gr doğmuştuk arttık eksildik derken 1130 a düşmüştük 15.gün bugün 1310 gr olmuşuzN narantikibi mert durumda annesi
bende geceleri süt sağmak için alarm kuruyorum ancak bazen hiç duyamıyorum alarmı gecede 1 sefer kalkamıyorum son bir kaç gündür yorgun düştümVücut hazırlık yaparmış son aylarda bebek gelinceye kadar alıştırmaya çalışırmış kendini. Ben öyle bir aşama geçirmediğim için gözümü açamıyorum devamlı olarak uyuyorum veya uyumaya çalışıyorum
Şu günlerin değerini bilmek lazım uykusuz geceler yakındaboş boş dizi seyrettim dün, artık son izlemelerim Deniz geliyor sezon sonuna kadar takip edemeyeceğim
bugün sınavım vardı, o kadar tantanada çalışamadım haliyle gitmedim, bi saat kızımı koklarım daha iyi diye düşünüyorum
Kızın gözü şişmiş aklım onda kaldı
Ay bi dur daha oralara çok var senin hızına yetişemiyoruz![]()
1170 gr doğmuştuk arttık eksildik derken 1130 a düşmüştük 15.gün bugün 1310 gr olmuşuzhala solunuma bağlıyız geçenlerde 2 gün burundan vermişler ama yorulmuş tekrar taktılar onun dışında çok şükür sıkıntımız yok 25 ml 8 öğün anne sütü alıyor
![]()
Aynennn öyleVala ilk baslarda bebisi kuştan koruycaz sonra kusu bebisten galiba![]()