• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla cidden bu günlerin kıymetini bilin tembellik yapın uyuyun kitap okuyun dizi film izleyin falan oğlum 2yasina gelicek nerdeyse ama halen gece 2 3kez uyanır kitapmış tv miş bunları unuttuk artık..2 3 uyanma demek az uyandi demek bu arada baslarda 5 10kez uyaniyordu memeyi kestim biraz azaldi🤭temizlik de ayda bir kadın cagiriyom ona bile bazen üşeniyorum doruk un düzeni bozuluyor diye 🙄🙄 hergun etraf toplu olsun ve karnımızı doyuracak bi yemek olsun modundayiz 😁bi ara sürekli yemek sepetinden istetmekten bıkmıştık artık
Ayy ne gunler bekliyor bizi acaba😂

Ben hediyelik olarak bunlardan yapicam magnetlere para vermek istemiyorum çoğu kişi kullanmiyor boyle bir canlinin karni doysun :) Eki Görüntüle 2558509
Bu da cok anlamli ve mantikliymış gercekten..ben magnet yapıyorum ama sadece birinci derece akraba ve arkadaşlara dagiticam yoksa kimse kullanmıyor artık ben bile bazen düğünde nisanda dağıtılıyor bi süre sonra atıyorum uzak biriyse 🙈

Buda bizim.evin neşesi 😊 uykuyu bnden cok seviyo😴😴

Eklentiler

• 20190612_105522(0).webp
    20190612_105522(0).webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 20190724_114116.webp
    20190724_114116.webp
    51 KB · Görüntüleme: 31
Ay şimdi ben de inceledim sayfayı güzel görünüyor mumluklar hoşuma gitti , mumlukları bana kadara yapıyor acaba 🤔
Ay şimdi ben de inceledim sayfayı güzel görünüyor mumluklar hoşuma gitti , mumlukları bana kadara yapıyor acaba 🤔

Valla magnetleri sordum bana 20tane lazım dedim ama en az 30tane sipariş alıyoruz dedi mumlar için de aynısı geçerli mı bilmiyorum

1170 gr doğmuştuk arttık eksildik derken 1130 a düşmüştük 15.gün bugün 1310 gr olmuşuz😍 hala solunuma bağlıyız geçenlerde 2 gün burundan vermişler ama yorulmuş tekrar taktılar onun dışında çok şükür sıkıntımız yok 25 ml 8 öğün anne sütü alıyor😊😊

Vücut hazırlık yaparmış son aylarda bebek gelinceye kadar alıştırmaya çalışırmış kendini. Ben öyle bir aşama geçirmediğim için gözümü açamıyorum devamlı olarak uyuyorum veya uyumaya çalışıyorum
bende geceleri süt sağmak için alarm kuruyorum ancak bazen hiç duyamıyorum alarmı gecede 1 sefer kalkamıyorum son bir kaç gündür yorgun düştüm 😞 bizim o geçiş aşaması olmadığı için bende ilk zamanlar gündüzleri iki süt sağma arası uyuyakalıyordm hemen bünye anca alıştı😀

Şu günlerin değerini bilmek lazım uykusuz geceler yakında😂 boş boş dizi seyrettim dün, artık son izlemelerim Deniz geliyor sezon sonuna kadar takip edemeyeceğim🤪 bugün sınavım vardı, o kadar tantanada çalışamadım haliyle gitmedim, bi saat kızımı koklarım daha iyi diye düşünüyorum
Kızın gözü şişmiş aklım onda kaldı

Ne sınavın vardi? Kiz orda en iyi bakılan yerde hiiiç kafana takma

Ay bi dur daha oralara çok var senin hızına yetişemiyoruz 😁😁

Kızı anasına çekmiş belli oldu. Bir ay sonra a çeyizini düzmeye başlar 🤭

1170 gr doğmuştuk arttık eksildik derken 1130 a düşmüştük 15.gün bugün 1310 gr olmuşuz😍 hala solunuma bağlıyız geçenlerde 2 gün burundan vermişler ama yorulmuş tekrar taktılar onun dışında çok şükür sıkıntımız yok 25 ml 8 öğün anne sütü alıyor😊😊

Oh maşallah. Artıya geçmeye başlamış çok iyi. Benim gorumcem de 1 kg doğmuş. Pamuklara sarıp kundak yaparlarmış giydiremezlermiş.simdi kapılardan sığmıyor 😂

20191124_160654.webp
Mont soran arkadaşlar vardi. Bunu bugün jokerden aldım 90tl. Astronot tulum almıştım ama bu daha yumuşak ve daha kullanışlı olur dedim. Fikir olsun size diye.

Bu arada sonunda bakim ürünlerini filan da aldım. 700e yakın para ödedik. Bir cam biberon 50tl civarı. Eşim diyor çocuğu doğuruyor musun yoksa evlendiriyor muyuz 😁

Back
X