• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mert bebek beni çok sevindirdi minik adam kilo da almış maşallah ona 🤩
Depend bezi sezeryanda ihtiyaç oluyor mu yoksa normal ped yeterli geliyor mu 🤔 Sezeryanda çok kanama olmuyor dediler kafam karıştı benim de alsam mı almasam mı diye 🤣🤣
yaa teşekkür ederiz 😍👶
ben depend almamıştım ebebekten lohusa pedi almıştım tabı yanıma alamadım acil olunca onuda kullanamadm 😂 bana hastanede doğumdan sonra hasta bezi taktılar ama çok kanamam olmadı 2 3 kere değiştirdim ama oda tuvalet ihtiyacından sonra temiz olsun dıye oldu ki kanama biraz fazla oldu lohusa pedi iş görür çünkü onlarda bir hayli geniş ve uzun oluyor hastanede ben ilk akşamdan itibaren kotex gece pedi kullandm hiç sıkıntı yaşamadım 😊

Mert bebek beni çok sevindirdi minik adam kilo da almış maşallah ona 🤩
Depend bezi sezeryanda ihtiyaç oluyor mu yoksa normal ped yeterli geliyor mu 🤔 Sezeryanda çok kanama olmuyor dediler kafam karıştı benim de alsam mı almasam mı diye 🤣🤣
Kanama az oluyor. Hastanede kullanmadım, eve gelince kullandım çok işe yaradı. Değiştirmek kolay, kirli çıkmıyor kullanıp atıyorsun. Dikişli dikişli bi de çamaşır yıkamakla uğraşmadım zaten süt sağmaktan yorgun düşmüştüm. bebek yanımda olmadığı halde 😬 bence alsan iyi olur rahatlık. Şok marketten 27 liraya almıştım parasına değdi

ya Allahin işi belli olmaz tabiki ama normal dogumlar genelde 38 den sonra mi olmaya basliyor yani 40 ta da doguran cok var midir
Hayır canım Allahın işi belli olmaz benim ilk doğum 35+ ve normal doğum oldu şancı ve açılma olunca sezeryan olmaz o saaten sonra

hanımlar e bebekte tüm bebek bakım ve temizlik ürünlerinde %20 indirim varmış depend lohusa pedi vs alacak olanlar indirimde kaçırmayın bebek şampuan deterjan yağ sabun vs ihtiyaçlarınız varsa tamamlayın 😊😉
ben 2 paket depend aldım yeter mi acaba e bebekten aldım geçen

yaa teşekkür ederiz 😍👶
ben depend almamıştım ebebekten lohusa pedi almıştım tabı yanıma alamadım acil olunca onuda kullanamadm 😂 bana hastanede doğumdan sonra hasta bezi taktılar ama çok kanamam olmadı 2 3 kere değiştirdim ama oda tuvalet ihtiyacından sonra temiz olsun dıye oldu ki kanama biraz fazla oldu lohusa pedi iş görür çünkü onlarda bir hayli geniş ve uzun oluyor hastanede ben ilk akşamdan itibaren kotex gece pedi kullandm hiç sıkıntı yaşamadım 😊
Kanama az oluyor. Hastanede kullanmadım, eve gelince kullandım çok işe yaradı. Değiştirmek kolay, kirli çıkmıyor kullanıp atıyorsun. Dikişli dikişli bi de çamaşır yıkamakla uğraşmadım zaten süt sağmaktan yorgun düşmüştüm. bebek yanımda olmadığı halde 😬 bence alsan iyi olur rahatlık. Şok marketten 27 liraya almıştım parasına değdi
Teşekkürler kızlar o zaman ben de bir paket edineyim 😘

Back
X