• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2 2kedi_1deli geçmiş olsun. İnş biraz daha kalır ama kalmazsa da haftası güzel, kilosu güzel. Yine de az daha dayansın minnoş. 2 haftacık dayansa yeter. Bu Ocak bebeleri hakkaten sabırsız çıktı, endişelendiriyorlar.

@beybisi35 ay sana da geçmiş olsun, @2kedi_1deli ’nin juliet’inden beklerdim, başından beri çok yoruldu annesi, sen sürpriz oldun vallahi. Minnoş az daha beklesin inş.
inşallah zamanında hayırlısı ile doğsunlar bebisler vallahi bende benden beklemezdim 🤭

R refikaaydin yok sana dinlenmek takipte kalicaksin beybisi35 beybisi35 nst de 100 un uzerinde cikiyor. 5 dakikada 1 di simdi 10 dakikada 1 ama bu adalat corona, endol fitil ve damardan 2 adet magnezyumla anca oldu.

Simdi 2 magnezyum daha gelicek. Antibiotik yapilacak ve bebek iicn ciger gelistirici yapilacak.. yatis verdiler bu gece boyle... 2 saatte 1 nst kontrolu. Bakalim sabah ola hayrola

R refikaaydin yok sana dinlenmek takipte kalicaksin beybisi35 beybisi35 nst de 100 un uzerinde cikiyor. 5 dakikada 1 di simdi 10 dakikada 1 ama bu adalat corona, endol fitil ve damardan 2 adet magnezyumla anca oldu.

Simdi 2 magnezyum daha gelicek. Antibiotik yapilacak ve bebek iicn ciger gelistirici yapilacak.. yatis verdiler bu gece boyle... 2 saatte 1 nst kontrolu. Bakalim sabah ola hayrola
Insallah duzelir canim . Esinin oldugu hastane de misin ? Yaninda birileri var mi ? Biraz yakin olsak birbirimize yardim etsek ne guzel olurdu :)

Azcik daha sabret bebis yaa 35 haftalik.dimi suan rabbim ne derse o ama az daha dursalar iyi olcak

2 2kedi_1deli takipteyim, içimdeki hacı nine yeniden ortaya çıktı, okuyup üflüyorum seni. Bu geceyi de atlatırsın inş. Uyanık olursan Arada yaz, merakta bırakma. 💋

Uyanigim ya surekli bi yerimi deliyolar yok kan yok antibiyotik... kalcadan ciger gelistiricide yaptilar... isin komigi ben baya dolaniyorum ortada yatmak sıkıldim ya falan diye hic biseyim yok bence ;)

Uyanigim ya surekli bi yerimi deliyolar yok kan yok antibiyotik... kalcadan ciger gelistiricide yaptilar... isin komigi ben baya dolaniyorum ortada yatmak sıkıldim ya falan diye hic biseyim yok bence :KK66:
Sen gene de çok hareketli olup da doğumu başlatma🤪 nst sancı bitti diyene kadar otursan iyi olur. Doğumu kolay yapacaksın herhalde, farkına varmadan kucağına verecekler çocuğu, aaa! doğurmuşum diyeceksin😊

Sen gene de çok hareketli olup da doğumu başlatma🤪 nst sancı bitti diyene kadar otursan iyi olur. Doğumu kolay yapacaksın herhalde, farkına varmadan kucağına verecekler çocuğu, aaa! doğurmuşum diyeceksin😊
Cok iyi olurdu oyle dogursam.. .. ya daha hediyelikleri bitmedi kapi susunu yapmadim. Hic olmasalar neyse de bi kac gune tam olacakken 3 gun daha sabretse bari :)

Cok iyi olurdu oyle dogursam.. .. ya daha hediyelikleri bitmedi kapi susunu yapmadim. Hic olmasalar neyse de bi kac gune tam olacakken 3 gun daha sabretse bari :)
Ciğer geliştirici iğne de etkili olsun tabi, en az 3 gün beklemeli. süsler hediyelikler hikaye, minnoşu kucağına alınca hiçbir şey umrunda olmayacak😻 Hediyelik yapıcam diye telef etme kendini, olduğu kadar.
Sen çok hareketlisin korkuyorum pat diye gelecek çocuk. Az oturman lazım hamilesin da!🤪

Ciğer geliştirici iğne de etkili olsun tabi, en az 3 gün beklemeli. süsler hediyelikler hikaye, minnoşu kucağına alınca hiçbir şey umrunda olmayacak😻 Hediyelik yapıcam diye telef etme kendini, olduğu kadar.
Sen çok hareketlisin korkuyorum pat diye gelecek çocuk. Az oturman lazım hamilesin da!🤪

Sıkılıyorum ya... nst %100 den %50 dustu.. sabaha kDar serum devam. Bi yuksek doz magnezyumlu bi bos serum takiyolar.. ameliyattan sonra bile en fazla 60 65 gormustum... ebe artik geriler diyo

Kizlar farkinda misiniz dogurmamaya calismaktan yorgun dustuk.. dogurmak yormiycak artik herhalde. Son yapilan nst yine yukselmeye basladi 60lari geciyor dedi ebe...
Of ya carsamba agdaya gidicektim :(
Allah yardımcıj olsun canım. Namazdan sonra dua ettim sana. Sen kızın adını çetin koy bu kadar çetin davrandığı için 😝 sağlık olsun vakti ne zamansa o zaman gelsin

Back
X