Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 2kedi_1deli naptınız? Ben uyudum sabah çocukları okula göturcem diye
ayyyyy şoka girdim Bi kaç saat girmedim neler olmuş bu ocak bebelerine noluyor hakikaten Aralık ı bile beklemiyolar sabırsız çıktılar iyice gözüm korktu . Çok geçmiş olsun inşaAllah vaktini beklesin@refikaaydin yok sana dinlenmek takipte kalicaksinbeybisi35 nst de 100 un uzerinde cikiyor. 5 dakikada 1 di simdi 10 dakikada 1 ama bu adalat corona, endol fitil ve damardan 2 adet magnezyumla anca oldu.
Simdi 2 magnezyum daha gelicek. Antibiotik yapilacak ve bebek iicn ciger gelistirici yapilacak.. yatis verdiler bu gece boyle... 2 saatte 1 nst kontrolu. Bakalim sabah ola hayrola
Ah canim ya uyumadin da hic. Insallah durur da sen de dinlenirsin.Gece azalmisti magnezyumlu serumla. Sabahki nst de yine artti. Simdi yine magnezyumlu serum taktilar.
Allahm hayirli zamndA gelmeyi nasip etwn ama neden bu erken dogunlar o kadar ilac aliuoruz faln umarim iyisindrKizlar farkinda misiniz dogurmamaya calismaktan yorgun dustuk.. dogurmak yormiycak artik herhalde. Son yapilan nst yine yukselmeye basladi 60lari geciyor dedi ebe...
Of ya carsamba agdaya gidicektim![]()
ocak bebeleri iyice cigrundan ciktilarIyi geceler kızlar bende hastaneden geliyorum bugün düzenli kasılmalar vardı 20dk bir geliyordu doktoru arayınca hemen hastaneye geçip nst girmemi soyledi nst düzenli sancılar çıktı 60-65 civarı serum verildi sancı durdurmak için ama ben sancı hissetmedi sadece karnım kasiliyordu düzenli bir şekilde serum sonrası tekrar net çekildi sancıları düşürmüş serum yarın mutlaka kontrole çağırdı dr istirahat verildi en azindan 3 hafta dursa iyi olucak bu ocak bebeleri çok aceleci çıktı aman dikkat kızlar![]()
Ağda hediyelikler hikaye.gumbur gümbür geliyor senin bebe masallah pek inatci cikti.Gece azalmisti magnezyumlu serumla. Sabahki nst de yine artti. Simdi yine magnezyumlu serum taktilar.
Günaydın senin baya yükselmiş benim 65i geçmedi 20 dk birdi serumla durmuştu dün gece ama sabaha kadar kasildim evde şimdi hazırlanıp doktora gidicez acil bekliyor hayırlısı olsun hakkimizda umarım 3 hafta filan durdururuz içerde sen ne durumdasın şuan@refikaaydin yok sana dinlenmek takipte kalicaksinbeybisi35 nst de 100 un uzerinde cikiyor. 5 dakikada 1 di simdi 10 dakikada 1 ama bu adalat corona, endol fitil ve damardan 2 adet magnezyumla anca oldu.
Simdi 2 magnezyum daha gelicek. Antibiotik yapilacak ve bebek iicn ciger gelistirici yapilacak.. yatis verdiler bu gece boyle... 2 saatte 1 nst kontrolu. Bakalim sabah ola hayrola
2 gün dayanabilmiş cihazsız yavrum bakalım inşallah bır an önce kurtulurN narantikibi hey maşallah yavrum benim. Benim sıpayı başta birkaç saat çıkarıp tekrar bağlıyorlardı solunuma, yavaş yavaş kurtulduk Makineden. Kilo aldıkça vücut ısısını da korumaya başlayacak kuzum. Yemesi de iyiymiş kilosuna göre, maşallah yavruma
Günaydın senin baya yükselmiş benim 65i geçmedi 20 dk birdi serumla durmuştu dün gece ama sabaha kadar kasildim evde şimdi hazırlanıp doktora gidicez acil bekliyor hayırlısı olsun hakkimizda umarım 3 hafta filan durdururuz içerde sen ne durumdasın şuan
ocak bebeleri iyice cigrundan ciktilarsizleri okudukca korkmaya başladım.kiyafetleri cantayi yapayim koyayim bari koseye nolur ne olmaz
Ağda hediyelikler hikaye.gumbur gümbür geliyor senin bebe masallah pek inatci cikti.
Ya agda iste insanin ici rahat etmiyor malum
Vajinal muayene yapmiycam.demis doktorum ama yinede insan tedirgin oluyor. Gerci ne var yani dimi dogali o zaten
Cantamida yanimda getirdim bu arada. Icinde ufak eksikler var ama hic biri bebeyle ilgili degil benim eksiklerim
Yuksek belli camasirlari yikayip asmistim falan oyle seyler.
Isin komik tarafi gece esim uyudu ve ebeler odaya her girdiklerinde keske baska oda verseydik hocaya falan diye uzulduler. Niye cunku asagida bir suru profun dogumu varmis hepsi epidural bekler![]()
Dogal en guzeli bosver. Ya bosver takma kafana he eger cok rahatsiz ediyorsa jiletle hallettir.Ya agda iste insanin ici rahat etmiyor malum
Vajinal muayene yapmiycam.demis doktorum ama yinede insan tedirgin oluyor. Gerci ne var yani dimi dogali o zaten
Cantamida yanimda getirdim bu arada. Icinde ufak eksikler var ama hic biri bebeyle ilgili degil benim eksiklerim
Yuksek belli camasirlari yikayip asmistim falan oyle seyler.
Isin komik tarafi gece esim uyudu ve ebeler odaya her girdiklerinde keske baska oda verseydik hocaya falan diye uzulduler. Niye cunku asagida bir suru profun dogumu varmis hepsi epidural bekler![]()
Dogal en guzeli bosver. Ya bosver takma kafana he eger cok rahatsiz ediyorsa jiletle hallettir.
Canta hazir degilmiydi senin yaninda olmasada gider alirsiniz.
Esine de yazik ne uzuldum ne uzuldum.sanciyi omu çekiyormuş acaba hemsirelwrde ayri densiz![]()
2 2kedi_1deli ay sayfaları dua ede ede okudum inşallah doğurmamıştır diyehayırlısıyla bırazcık daha beklese ne guzel olur sağlıkla gelsın mınık
![]()
beybisi35 sende mi erkenciler kervanındasın aman aman doğmasın bebişler yaa ne bu acele patır patır dökülcez
sende dualarımızdasın
![]()
Iyi geceler kızlar bende hastaneden geliyorum bugün düzenli kasılmalar vardı 20dk bir geliyordu doktoru arayınca hemen hastaneye geçip nst girmemi soyledi nst düzenli sancılar çıktı 60-65 civarı serum verildi sancı durdurmak için ama ben sancı hissetmedi sadece karnım kasiliyordu düzenli bir şekilde serum sonrası tekrar net çekildi sancıları düşürmüş serum yarın mutlaka kontrole çağırdı dr istirahat verildi en azindan 3 hafta dursa iyi olucak bu ocak bebeleri çok aceleci çıktı aman dikkat kızlar![]()
Saol canım geldik şimdi şükür kasılma çıkmadı nst deÇok geçmiş olsun canım sana da. Nasılsın durum nasıl şimdi?
Hepinize çok geçmiş olsun bi günde ne oldu bizlere ocak analarına nazar değdi vesselamGeçmiş olsun kızlar
benim sonuçlar kötü mikroprotein referans değerin 2katı çıktı. Preeklampsi başlangıcı dedi Doktor. Ankara’ya gidin diyor yarın tekrar yaptırcam testi bakalım artış var mı