• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun kızlar

benim sonuçlar kötü mikroprotein referans değerin 2katı çıktı. Preeklampsi başlangıcı dedi Doktor. Ankara’ya gidin diyor yarın tekrar yaptırcam testi bakalım artış var mı
Geçmiş olsun. Tansiyonun iyiydi aslında. Demek tansiyon yükselmeden de gebelik zehirlenmesi geçirilebiliyor.
Ödem ya da başka belirti var mıydı?
Ben de iyice korkmaya başladım. İyi ki ilgilendin ve erken farkedildi.

beybisi35 beybisi35 ve ben kapisiyoruz 😂🤣 kim daha cok tutacak diye.. valla ben saldim artik. Kardesim aradi a101de juliet marka cikolata var alir gelirim diyo 😂🤣 bu arada ben cinsiyeti ruyamda gormustum cikti... dogumumu da kasimda yaptigimi gormustum taaa 13. Haftamda :KK66:
Ben geldim şimdi 😂😂 şimdilik durmuş kasılma siklasirsa tekrar gel dedi içimi en azindan 2 hafta tutabilirsek süper olur bende sürprizli kadınım heran herşey olabilir benim tarafta sizde Allaha emanet olun inşallah zamanına uygun doğururuz hepimiz❤🤗🤱

Geçmiş olsun kızlar

benim sonuçlar kötü mikroprotein referans değerin 2katı çıktı. Preeklampsi başlangıcı dedi Doktor. Ankara’ya gidin diyor yarın tekrar yaptırcam testi bakalım artış var mı
Çok geçmiş olsun inşallah başladığı gibi geriler rahatsızlık Allaha emanet olun

Saol canım geldik şimdi şükür kasılma çıkmadı nst de 🤗 kilosu filan çok iyi doğsada sıkıntı olmaz ama sen rahat dur dinlenmeye geç durabildiği kadar dursun dedi doktorum ciğer geliştirici vurmadi 2bucugun üstünde olduğu için kilosu sadece haftada kontrol ve bol bol uzan dedi yatıcam Artık yapcak bisey yok 👼

Allahım vaktinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kilosu iyi olunca ciğer gelişmiş mi oluyor acaba? Çok anlamadım o kısmı. Doktorunuz gerek görmediyse sağlık durumu iyi şuan bebişin. Benim de erken doğum ihtimalim çok çok yüksek biz de 34 u görsel diye dua ediyoruz. Doktorum dayan diyor şuan 30 'ün içindeyim. 34 bitince ciğer iğnesi vurup alalım dedi. O yüzden sizleri de yakından takip ediyor, dua ediyorum. Hayırlısıyla kucağımıza alalım insallah

Geçmiş olsun kızlar

Canım ya sana da çok geçmiş olsun:(

Ben de kötüyüm bugün, gece kızım anne diye çağırdı odasına gidince başım fena döndü hareket edemedim eşimi çağırdım. Hala daha geçmedi baş dönmem fena dönüyor, midem de bulanıyor ayağa kalkamıyorum. Ne olabilir ki ya? :(
Tansiyonum düşüktür benim, baktım aynı değerlerde zehirlendim mi ki acaba. Zehirlenince başı döner mi insanın?

Allahım vaktinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kilosu iyi olunca ciğer gelişmiş mi oluyor acaba? Çok anlamadım o kısmı. Doktorunuz gerek görmediyse sağlık durumu iyi şuan bebişin. Benim de erken doğum ihtimalim çok çok yüksek biz de 34 u görsel diye dua ediyoruz. Doktorum dayan diyor şuan 30 'ün içindeyim. 34 bitince ciğer iğnesi vurup alalım dedi. O yüzden sizleri de yakından takip ediyor, dua ediyorum. Hayırlısıyla kucağımıza alalım insallah
Rabbim sizede Zamanında kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bebeğin durumu iyi çok şükür bi sıkıntı görülmedi bide kasılma durdu şimdilik bende bebeğin kilosuyla ciger gelisiminin alakalı olmadığını biliyordum ama öyle diyince bisey diyemedim alanında uzman bilgili bi dr vardir bir Bildiği diyerek güvendim doktoruma rabbim. Korktuğumuz yere uğratmasın hiç birimizi insallah🤲

Canım ya sana da çok geçmiş olsun:KK43:

Ben de kötüyüm bugün, gece kızım anne diye çağırdı odasına gidince başım fena döndü hareket edemedim eşimi çağırdım. Hala daha geçmedi baş dönmem fena dönüyor, midem de bulanıyor ayağa kalkamıyorum. Ne olabilir ki ya? :KK43:
Tansiyonum düşüktür benim, baktım aynı değerlerde zehirlendim mi ki acaba. Zehirlenince başı döner mi insanın?
Harbiden biz nazara geldik kızlar ocak anneleri olaraktan🤔 geçmiş olsun canım 😑

Geçmiş olsun. Tansiyonun iyiydi aslında. Demek tansiyon yükselmeden de gebelik zehirlenmesi geçirilebiliyor.
Ödem ya da başka belirti var mıydı?
Ben de iyice korkmaya başladım. İyi ki ilgilendin ve erken farkedildi.

tansiyonum 13/9 u geçmiyor aslında çok ödemde oluşmadı ama ellerimin içi pembe pembe oluyor bu hafta bilmiyorum inşallah birkaç hafta kazanırız

Hastane de olan arkadaşlar geçmiş olsun.dikkat edin kendinize.ocak bebeleri maşallah pek aceleci :) sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.
Çalışan anneler ne zaman ayrılıyorsunuz izine? ben 37 ye kadar çalışayım diyordum ama sanırım 36 da en geç ayrılacağım. sizde durumlar nasıl?

Canım ya sana da çok geçmiş olsun:KK43:

Ben de kötüyüm bugün, gece kızım anne diye çağırdı odasına gidince başım fena döndü hareket edemedim eşimi çağırdım. Hala daha geçmedi baş dönmem fena dönüyor, midem de bulanıyor ayağa kalkamıyorum. Ne olabilir ki ya? :KK43:

Düşük tansiyon olunca başdönmesi oluyor diye biliyorum bir de kansızlık başlamış olabilir bi baktır istersen tansiyon ve kana

Düşük tansiyon olunca başdönmesi oluyor diye biliyorum bir de kansızlık başlamış olabilir bi baktır istersen tansiyon ve kana

Canım normalde de kaç çıkıyorsa öyle çıktı. Demire 2 hafta önce baktırdım düşük demişti ilacımı 2 ye çıkardı.
Şimdi ekmek peynir vs yedim biraz daha iyi geldi gibi.

Arkadaslar hepimize gecmis olsun tek hepinize sabir ve gunler.

Benim doktorum geldi biraz evvel hem alttan bakti hem ustten. Hic acilma yokmus esneme bile yokmus. 33+6 gorunuyor. 2300 gr dogar diye bekliyorum dedi... ama bugu dogurtmam dedi. Aksama kadar magnezyuma devam. 24 miligram alinabiliyormus gunluk bu durumlarda her ampulde 1,5 varmis bana 3 er 3 er veriyorlar. Progestan jele baslattilar. Endol fitil devam. Eger aksam zamaninda adalat ve endol almasaydin bugunde tutamayabilirdik dedi. Zamaninda mudahale etmissin dedi. Ciger gelistiricinin 2. Dozunu bugun 2 de vurucaklar oglen. Aksama kadar hastanedeyim. Coook yuksek ihtimal eve yollarim dedi. Zaten yarin 2 den once dogurtmam suyun gelse acilsan bile bisey olmaz dedi. Ciger gelistiricinin 24 saati doldurmasi onemli dedi.. ecoprini biraktirdi... dun aksam cok hizli verilmisti magnezyum fena oldum dedim. O ilk dozun hizli gitmesi ve suan magnezyum alman serebral palsi icin onemli dedi. Bebegin ters olmasida suanki durumunu tetikliyor dedi.

Benden haberler bunlar. Aksama kadar nst ve serumlar devam

Hepinize çok geçmiş olsun kızlar
Rüyamda benimde sancılarım tuttu doğuma gittim.rüyamın etkisiyle yatağın içinde oturdum eşim uyandı ne oldu miden geçmedi mi diye rüyamı anlattım uyku sersemi gerçek zannetti bi panik bi heyecan yerinden zıpladı gerçek sancım tuttu hastaneye gidelim dediğimi zannetmiş 😄 bugünde midem bulanıyo yine 🤦‍♀️

Arkadaslar hepimize gecmis olsun tek hepinize sabir ve gunler.

Benim doktorum geldi biraz evvel hem alttan bakti hem ustten. Hic acilma yokmus esneme bile yokmus. 33+6 gorunuyor. 2300 gr dogar diye bekliyorum dedi... ama bugu dogurtmam dedi. Aksama kadar magnezyuma devam. 24 miligram alinabiliyormus gunluk bu durumlarda her ampulde 1,5 varmis bana 3 er 3 er veriyorlar. Progestan jele baslattilar. Endol fitil devam. Eger aksam zamaninda adalat ve endol almasaydin bugunde tutamayabilirdik dedi. Zamaninda mudahale etmissin dedi. Ciger gelistiricinin 2. Dozunu bugun 2 de vurucaklar oglen. Aksama kadar hastanedeyim. Coook yuksek ihtimal eve yollarim dedi. Zaten yarin 2 den once dogurtmam suyun gelse acilsan bile bisey olmaz dedi. Ciger gelistiricinin 24 saati doldurmasi onemli dedi.. ecoprini biraktirdi... dun aksam cok hizli verilmisti magnezyum fena oldum dedim. O ilk dozun hizli gitmesi ve suan magnezyum alman serebral palsi icin onemli dedi. Bebegin ters olmasida suanki durumunu tetikliyor dedi.

Benden haberler bunlar. Aksama kadar nst ve serumlar devam

Yani yarın 4.bebeğimiz mi geliyo 😮

Hepinize çok geçmiş olsun kızlar
Rüyamda benimde sancılarım tuttu doğuma gittim.rüyamın etkisiyle yatağın içinde oturdum eşim uyandı ne oldu miden geçmedi mi diye rüyamı anlattım uyku sersemi gerçek zannetti bi panik bi heyecan yerinden zıpladı gerçek sancım tuttu hastaneye gidelim dediğimi zannetmiş 😄 bugünde midem bulanıyo yine 🤦‍♀️

Yani yarın 4.bebeğimiz mi geliyo 😮

Kasilmalar gecmezse .. gecerse problem.yok

Doguranlar listesi mi yapsak

Kızlar ya hangisi daha güzel lohusa tacı için.
Normal zamanda da takabileyim ya da kızım taksın istiyorum.

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 42
Back
X