Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim yardımcınız olsun. Benim ilk kızım 34+2 de doğdu çok şükür küveze bile girmemişti. Allah ikinizede sağlık versin. İnşallah sağ Salim alırsın kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruzBenim sancilarin arasi acilmaya basladi. Magnezyum devam. 2. Ciger gelistiriciyide yaptilar
Bence hastanede yatmaya devam et canım iyice sakinleşene kadar sancılar benim de evde kızım olmasa gidip yatırın beni diycem artık kontrol altında olmak istiyorum ama kızımı bırakamıyorumBenim sancilarin arasi acilmaya basladi. Magnezyum devam. 2. Ciger gelistiriciyide yaptilar
Canım ya sana da çok geçmiş olsun![]()
Ben de kötüyüm bugün, gece kızım anne diye çağırdı odasına gidince başım fena döndü hareket edemedim eşimi çağırdım. Hala daha geçmedi baş dönmem fena dönüyor, midem de bulanıyor ayağa kalkamıyorum. Ne olabilir ki ya?
Tansiyonum düşüktür benim, baktım aynı değerlerde zehirlendim mi ki acaba. Zehirlenince başı döner mi insanın?
Arkadaslar hepimize gecmis olsun tek hepinize sabir ve gunler.
Benim doktorum geldi biraz evvel hem alttan bakti hem ustten. Hic acilma yokmus esneme bile yokmus. 33+6 gorunuyor. 2300 gr dogar diye bekliyorum dedi... ama bugu dogurtmam dedi. Aksama kadar magnezyuma devam. 24 miligram alinabiliyormus gunluk bu durumlarda her ampulde 1,5 varmis bana 3 er 3 er veriyorlar. Progestan jele baslattilar. Endol fitil devam. Eger aksam zamaninda adalat ve endol almasaydin bugunde tutamayabilirdik dedi. Zamaninda mudahale etmissin dedi. Ciger gelistiricinin 2. Dozunu bugun 2 de vurucaklar oglen. Aksama kadar hastanedeyim. Coook yuksek ihtimal eve yollarim dedi. Zaten yarin 2 den once dogurtmam suyun gelse acilsan bile bisey olmaz dedi. Ciger gelistiricinin 24 saati doldurmasi onemli dedi.. ecoprini biraktirdi... dun aksam cok hizli verilmisti magnezyum fena oldum dedim. O ilk dozun hizli gitmesi ve suan magnezyum alman serebral palsi icin onemli dedi. Bebegin ters olmasida suanki durumunu tetikliyor dedi.
Benden haberler bunlar. Aksama kadar nst ve serumlar devam
Kızlar ya hangisi daha güzel lohusa tacı için.
Normal zamanda da takabileyim ya da kızım taksın istiyorum.
Valla bizde malum esim var bu konularda onu yapalim bunu yapalim diyemiyorum organizasyon ona bagli. Bide doktorumda aksam yollarim demisti zatenBence hastanede yatmaya devam et canım iyice sakinleşene kadar sancılar benim de evde kızım olmasa gidip yatırın beni diycem artık kontrol altında olmak istiyorum ama kızımı bırakamıyorum
Daha iyi canım biraz enfeksiyonumuz var makineye bağlıyız ama çok şükür toparlıyor kilo aldıkça
Rabbim yardımcın olsun sende çok sıkıntı çektin inşallah sağlıkla evladına kavuşursun çok güçlü bebeğin bi kaç hafta daha dayansa çok iyi olur ama şimdi doğsa bile çabuk toparlar allahın izniyle sen elinden geleni yapıyorsun mükemmmel bi annesin bunu unutmaBenim sancilarin arasi acilmaya basladi. Magnezyum devam. 2. Ciger gelistiriciyide yaptilar
Senin işinde zor karşıdaki Dr olunca ne desen olmuyor hayırlısıyla bi doğursak sağlıkla sıhhatle zamanında bıkkınlık geldi artık hastane Dr görmek istemiyorum aslındaValla bizde malum esim var bu konularda onu yapalim bunu yapalim diyemiyorum organizasyon ona bagli. Bide doktorumda aksam yollarim demisti zaten
Benimde bugun kontrolum vardi 1971 gr olmus benimkiama yuzunu asla gostermedi gıcık
2 3 gun sonra tekrar gidicem yüzünü gormek için
Rabbim yardımcın olsun sende çok sıkıntı çektin inşallah sağlıkla evladına kavuşursun çok güçlü bebeğin bi kaç hafta daha dayansa çok iyi olur ama şimdi doğsa bile çabuk toparlar allahın izniyle sen elinden geleni yapıyorsun mükemmmel bi annesin bunu unutma♥
Oyy maşallahBenim de kontrolüm vardi bugün. Öyle bi kapamış ki yüzünü hiç göremedik. Dr artık haftada bir gel dedi. Haftaya görürüm umarım. Nstye başladık. Kilosu 3 olmuş. Dr çok yeme diyor![]()
Oyy maşallahben en son gittiğimde tam 31.haftamdaydım 2.250 ye çok dedi doktor 34 haftayla uyumlu dedi.seninki kaç haftayla uyumlu şu anda
Önceki ölçümde 3 hafta ilerideydi diyet yap dedi de yapamadım tabii ki. Bu sefer de 2 hafta ileride cıktı. Buyuklugunden endişeliydi ama diğerlerini doğurmuşsun bunu da doğurursun ne yapalım dedi . Inşallah sağlıklı doğumlar yapariz
Çok haklısın ağlasakta sızlasakta başa gelen çekiliyo yapıcak bi şey yok.sen mesela o kadar ağrı çektin üzerine operasyon sonra dişin..insan bunları görünce daha ufak şeyleri sorun yapmayı bırakıyo.Sagol canim sende oylesin. Hepimiz oyleyiz kizlar. Ne cektigimizi anca boyle bizler biliriz.
Valla ben diyorum rahatim yine.. ebelerle geyik yapiyorum rehberden onu bunu ariyorum. Napiyim uzulsem aglasam bi faydasi yok. Bazi anlarda gamsiz olucaksin.
Benimki ayaklariyla yuzunu kapatiyorBenim de kontrolüm vardi bugün. Öyle bi kapamış ki yüzünü hiç göremedik. Dr artık haftada bir gel dedi. Haftaya görürüm umarım. Nstye başladık. Kilosu 3 olmuş. Dr çok yeme diyor![]()
Benimki ayaklariyla yuzunu kapatiyor![]()
Ah bu annem cok moralimi bozuyoagrilarim var diom demiyo dogum yaklasiyo dikkat et cok kilo aldn ondn dio
34 haftaligim 11 kilo aldm almadm demiom ama yuzune soyleyncede uzuluyo ki insan
![]()
Ah bu annem cok moralimi bozuyoagrilarim var diom demiyo dogum yaklasiyo dikkat et cok kilo aldn ondn dio
34 haftaligim 11 kilo aldm almadm demiom ama yuzune soyleyncede uzuluyo ki insan
![]()
Bnmde karnm.buyudu ama goguslerm ve basenlerm buyudu ama normal ya almamz hic mi almayalmBen de 11 kg aldım ama her gören hiç kilo almamışsın diyo. Bi şey anlamadım bu işten. Gerçi karnımın büyüklüğünü gören dehşete kapıldığı için de olabilir![]()