• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun kızlar

benim sonuçlar kötü mikroprotein referans değerin 2katı çıktı. Preeklampsi başlangıcı dedi Doktor. Ankara’ya gidin diyor yarın tekrar yaptırcam testi bakalım artış var mı
Geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar artış yoktur.Yarın gelecek misin Ankara’ya

Kizin taksin istiyosan fiyonklu yoksa digeri

Trendyolda tahmini teslim tarihleri 29 Kasım- 21 Aralık olarak görünüyor her şeyde.
Alsam mı almasam mı karar veremedim.

Can sıkıntısından nerelere sardım,

Son düzenleme:
Canım normalde de kaç çıkıyorsa öyle çıktı. Demire 2 hafta önce baktırdım düşük demişti ilacımı 2 ye çıkardı.
Şimdi ekmek peynir vs yedim biraz daha iyi geldi gibi.
Canim ayni anlattigin gibi birgun ben de oldum. Kizim aglayinca aniden kalktim basim döndü duvara carpiyordum . Heralde aniden kalktim diye dedim ama yatarken bile dönmeye devam etti. Bir gün boyunca yattim ve gecmedi. Sonra gece sancim oldu dedim kesin doguruyorum . Sonra hafifledi sancim gece de agri olarak devam etti sonra gecti gitti vok sukur . Insallah seninkide gecer.

Canim ayni anlattigin gibi birgun ben de oldum. Kizim aglayinca aniden kalktim basim döndü duvara carpiyordum . Heralde aniden kalktim diye dedim ama yatarken bile dönmeye devam etti. Bir gün boyunca yattim ve gecmedi. Sonra gece sancim oldu dedim kesin doguruyorum . Sonra hafifledi sancim gece de agri olarak devam etti sonra gecti gitti vok sukur . Insallah seninkide gecer.

İnşallah canım, sabahki kadar kötü değilim en azından midem bulanmıyor ama ayakta durunca ayaklarım zangır zangır titriyor hala.

Hazirla tabi valla iyki hazirlamisim. Daha dogmayabilir ama hazir artik. Yani herturlu olurda kafam rahat bari
Insallah yarina gecer canim bir kac hafta daha kalabilir insallah. Gercekten iyi ki erkenden hazirlamissin yoksa kafanda hepsi birikecekti. Liste hazirlasak cok guzel olur gercekten . Herkesin listesi var bizim yok :)

İnşallah canım, sabahki kadar kötü değilim en azından midem bulanmıyor ama ayakta durunca ayaklarım zangır zangır titriyor hala.
Belkide ani kalkmak ile ilgisi vardir . Ikimizde de ortak aniden kalkmak cunku ;) ben yatarken de dönüyordu cok fenaydi. :/

artış olursa büyük ihtimal geçeriz artık tansiyonum yüksek değil en azından ona seviniyorum
Ben artık neredeyse hiç ölçmüyorum başım ağrırsa filan ölçerim diyorum yoksa ölçtükçe stres yapıyorum daha da yükseliyor.Şimdi hiç düşünmüyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum.

Kızlar calsiyum için Calcimax D3 kullanan var mı Dr bugun bunu yazmış ama hamileler için sakıncalıdır diyor prospektüsünde

tansiyonum 13/9 u geçmiyor aslında çok ödemde oluşmadı ama ellerimin içi pembe pembe oluyor bu hafta bilmiyorum inşallah birkaç hafta kazanırız
Gözetim altında bikaç hafta daha kazanırsınız hemen doğum olacak diye bişey yok hiç canını sıkma, biliyosun tetikler.
En son kaç gramdı?

Bende şimdi dahiliye doktorundan çıktım insüline başladık yüksek buldu ölçümleri günde 1 kez yapıcam.diyetistene gittim yediklerimden fazlası var listede.bugün 33. Haftaya girdik gebelik sonrasında kalmaz inşallah

Back
X