Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben düşünüyorum eşimi ikna etsem yapcm bnim yas 27
Açlık sınıra dayanmış, tokluk bir tık fazla çıkmış doktor ne yorumda bulundu bir düzenli yürüyüş ile düşer bence rahatlıkla yüksek değil pekBende şeker baktırdım bugün aclık 105 tokluk 144 cıktı
Kac cocugun var ki canim ? Kola bir aparat takiyorlar ya 5 sene filan koruyormus. Oyle neden dusunmuyorsun? Belki yine istersin ilerleyen zamanlardaben düşünüyorum eşimi ikna etsem yapcm bnim yas 27
Diyet demişti dikkat etmeye çalışıyorum dahiliye dr arada ölç dedi yürüyüş yapamıyorum riskli gebelik olduğu için dr um istirahat edeceksin dediAçlık sınıra dayanmış, tokluk bir tık fazla çıkmış doktor ne yorumda bulundu bir düzenli yürüyüş ile düşer bence rahatlıkla yüksek değil pek
Ben günde 1 efermag 365 kullanıyorummerhabalar, malum kasılmalar epey arttı grubumuzda. Magnesium 'u günde 2 kez mi alıyorsunuz 1 kez mi? Doktorum bana magnesium diasporal vermişti günde 1 kez kullanıyorum ama merak ettim sizde durumlar nasıl? Bir de benim kan pıhtılaşmam var. Bu sebeple coraspin ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Bu ikinci çocuğum olacak kısmetse. İlkinde doktorum son haftaya kadar coraspin ve kan sulandırıcıyı bıraktırmamıştı. Bu seferki doktorum 32 haftada coraspini bırak dedi kafam karıştı. Pıhtışama problemi olanlar aspirini bıraktınız mı ya da ne zaman bırakacaksınız?
Bana da verdi doktor ama ben kullanmıyorum tadını sevmedim . Birsey olur mu acaba kullanmadigim içinmerhabalar, malum kasılmalar epey arttı grubumuzda. Magnesium 'u günde 2 kez mi alıyorsunuz 1 kez mi? Doktorum bana magnesium diasporal vermişti günde 1 kez kullanıyorum ama merak ettim sizde durumlar nasıl? Bir de benim kan pıhtılaşmam var. Bu sebeple coraspin ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Bu ikinci çocuğum olacak kısmetse. İlkinde doktorum son haftaya kadar coraspin ve kan sulandırıcıyı bıraktırmamıştı. Bu seferki doktorum 32 haftada coraspini bırak dedi kafam karıştı. Pıhtışama problemi olanlar aspirini bıraktınız mı ya da ne zaman bırakacaksınız?
merhabalar, malum kasılmalar epey arttı grubumuzda. Magnesium 'u günde 2 kez mi alıyorsunuz 1 kez mi? Doktorum bana magnesium diasporal vermişti günde 1 kez kullanıyorum ama merak ettim sizde durumlar nasıl? Bir de benim kan pıhtılaşmam var. Bu sebeple coraspin ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Bu ikinci çocuğum olacak kısmetse. İlkinde doktorum son haftaya kadar coraspin ve kan sulandırıcıyı bıraktırmamıştı. Bu seferki doktorum 32 haftada coraspini bırak dedi kafam karıştı. Pıhtışama problemi olanlar aspirini bıraktınız mı ya da ne zaman bırakacaksınız?
Bana da verdi doktor ama ben kullanmıyorum tadını sevmedim . Birsey olur mu acaba kullanmadigim için
sen çok iyi düşünmüşsün hazırlıklı davranmışsın ben bilemedim böyle olacağımı. Sana da çok geçmiş olsun. Ben de gebelik diyabeti de var bak fıtık da var var da var işteSanada yazık ama. Parol yada minoset içebiliyoruz zaten. Dediğin gibi kilo çok önemli biraz dikkat etmekte fayda var. Ben başıma gelecekleri bildiğim için dikkat ettim biraz. 10 kilo aldım. 33+5 im. Normalde de belim ve boynumda sorun var benim. Diyabette olunca istesemde yiyemedim zaten.
bende hergun olmuyor ama zaman zaman okadar cok ayaklarim yaniyor ki yatarken disarda tutuyorum ayaklarımıKizlar ben serum almadim ama bende şişmeye başladim. Ve geceleri hiicc uyuyamiyorum. Kabus gibi olmaya basladi. Sadece bacaklarim yaniyordu ilk basta simdi ellerim ayaklarim her yerim cok fena yaniyor. Doguma az kaldi ama dayanilcak gibi degilsizde de yanma var mi acaba ?
Tabi kullanirsam bilgi veririm. Ben daha oglum 1 yasina girmeden wc ye goturup otutturuyordum.hatta kaka saatleri az cok belli oldugu zamanlarda wc ye yapiyordu.2 yasinda tuvalet egitimini tamamlamisti.he hic mi altina kacirmadi tabiki yapti. simdi yine ayni seyi bu bebegumede yapacagim.sende deneyebilirsin belki isine yarar.ben oglumda da heves ettim ama cesaret edemedim dediginiz gibi. Bunda cok istiyorum ama arastirdikca kafam karisiyor hangi marka model vs derken. Eger kullanirsaniz beni de etiketleyerek fikrinizi paylasir misiniz.
Ozellikle tuvalet etkilesimi icin cok istiyorum. Oglum cok yordu beni tuvalet egitimi surecinde. Yikanabilir bezler o kadar emici olmadigindan bebeklerde tuvalet refleksi daha saglam oluyormus. O kisim beni cok cezbediyor
Cok gecmis olsun canim ya ne cektin sen de![]()
ikinciye hamileyim kola takılanla ilgili haber duydum bayanin koltuk altına kaçmış ondada sikinti varKac cocugun var ki canim ? Kola bir aparat takiyorlar ya 5 sene filan koruyormus. Oyle neden dusunmuyorsun? Belki yine istersin ilerleyen zamanlarda![]()
Diğer gebeligimde de verdi ama onda da içmedim bebeğim vefat edecekti zaten. Ben bir sıkıntı yaşamadım Dogumum çok geç oldu . Acaba içseydim daha da mi gecikecekti onu merak ettim . Biraz da o yüzden içmiyorum dogumu geciktirir diyeYa cok pardon ama bu tadini sevmedim olayi gercekten sacma mantikli degil.. bak nelerle ugrasiyoruz doktorun vermisse bir sebebi var. Tadini sevmedim diye icmemezlik yapilir mi hic.
Magnezyum sadece kasilmalari almaz. Noral tup defekti ve serabral palsi icinde koruma saglaeDiğer gebeligimde de verdi ama onda da içmedim bebeğim vefat edecekti zaten. Ben bir sıkıntı yaşamadım Dogumum çok geç oldu . Acaba içseydim daha da mi gecikecekti onu merak ettim . Biraz da o yüzden içmiyorum dogumu geciktirir diye
Ders saatin çok fazla, ağrıların da bu kadar çoksa fazla zorlama kendini ayrıl bence vakti gelince, benim ders saatim daha az ve 6 kilo aldım aşırı bir ağrım sızım yok hatta yatınca daha çok sıkıntım var o yüzden 37ye kadar devam ama sen zorlama bence eğer maddi olarak çok zorlamayacaksa 3 ay aylıksız izne çıkarsınKızlar bel ağrım yine tuttu artık yürüyüşümü de etkiliyor kendimi sağa sola atmadan yürüyemiyorumsallanmazsam acıyı taa iliklerimde hissediyorum. Bu kiloyu almanın bu kadar ağır bedeli olacağını hiç hesaba katmamıştım acilen diyet uygulamam gerek bitiyorum belimin ağrısına. Benim sağ bacak iptal. Sağ bacağımı kıpırdattığım an bacağın bağlı olduğu yer uçuyor . Çözüm bulamadım canım çok yanıyor yürümek dahi işkence oldu. Bu grupta galiba pek kimsede bel ağrısı şikayeti yok doktor ancak parol yutabilirsin dedi ne yapacağımı şaşırdım diyebilirim utanmasam ağlıycam
☹
37 ye kadar çalışma hayalim vardı yavaş bu ağrıyla birlikte o fikrim de erimeye başladı. Bebek diplere gömüldüğü için doktor gerekmedikçe yürüme yataktan kalkma çok Aşağıya düşmüş dedi. 40 saateyakın derse giriyorum bu Nasıl olabilir hala kendime inanamıyorum 37 yi işte görmeye bu acıyla can mı dayanır
Magnezyum sadece kasilmalari almaz. Noral tup defekti ve serabral palsi icinde koruma saglae