• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler 2019 ocak annesiyim size biraz bilgi vermek için geldim benimde günüm geçti sancı olmadı suni sancıyı kabul ettim açılma olmadı 2. Gün dozajı artırınca deli oldum resmen acil sez. Aldılar dayanamadım acı eşiği farklı herkesin sze demwm o ki hiç suni kabul etmeyin direk sez. Olun bnce ameliyat yerinizde 4 5 güne kadar geçiyor ağrıaı hafifliyor hayırlı güzel doğumlar💞

Surda doğumuna 1 ay kalmış gebelere verilecek ^bilgi^ degil sizinkisi. Kaldı ki gördüğünüz gibi gruptaki hikayeler sizinkinden çok farklı. Tıpkı benimki gibi. Sıfır açılma ile suni alıp 2 saat içinde doğurdum bebegimi. Hem aci esigo farklidir deyip hep suni kesinlikle kabul etmeyin demek de ayri bir tezat.

Kızlar bel ağrım yine tuttu artık yürüyüşümü de etkiliyor kendimi sağa sola atmadan yürüyemiyorum :KK43: sallanmazsam acıyı taa iliklerimde hissediyorum. Bu kiloyu almanın bu kadar ağır bedeli olacağını hiç hesaba katmamıştım acilen diyet uygulamam gerek bitiyorum belimin ağrısına. Benim sağ bacak iptal. Sağ bacağımı kıpırdattığım an bacağın bağlı olduğu yer uçuyor . Çözüm bulamadım canım çok yanıyor yürümek dahi işkence oldu. Bu grupta galiba pek kimsede bel ağrısı şikayeti yok doktor ancak parol yutabilirsin dedi ne yapacağımı şaşırdım diyebilirim utanmasam ağlıycam 😔😕😞😒 37 ye kadar çalışma hayalim vardı yavaş bu ağrıyla birlikte o fikrim de erimeye başladı. Bebek diplere gömüldüğü için doktor gerekmedikçe yürüme yataktan kalkma çok Aşağıya düşmüş dedi. 40 saateyakın derse giriyorum bu Nasıl olabilir hala kendime inanamıyorum 37 yi işte görmeye bu acıyla can mı dayanır

Kendini bu kadar zorlama izne ayrıl artık. Kiloya da dikkat. Paroldan da bir şey olmaz ic mecbursun napacaksin

Canim kasilmalar icin vermisler. Adalat gibi herhalde. Kusura bakma anca gordum. O kadar cok agrim var ki hic girmedim. Sag bosluguma salak bi agri yerlesti bebekle alakasi oldugunu bile sanmiyorum. Ama nefes bile aldirmiyor. Eve geldigimden beride 2 kat sistim bacaklarim.kocaman. hastaneye gittigim kilo ile aramda 5 kilo var

O kadar serum aldım çok normal. Bol bol su iç. Allah kolaylık versin

ilk doğumum mayis 2017 39+3 gun normalden korktuğum için sezeryan yaptim cunku çevreden cok fazla duyum aliyrdum zordur şöyledir böyledir bende direk sezeryan oldum korktum yapamam diye hic sancimda yoktu bekleseydim 2 hafta sonra yapardım o korku benim beynime yerlesmisti bi kere sikinti olmadi sezeryan ama ben surekli pismsn oldum keske normal yapsam diye suan yapmak istiyrm normal yapmayı bacağımda sıkınti olduğu icin açılmıyor yeni dogum yapacak anneler kimseye kulak asmayın normal en sağlıklısı bi sıkıntı olsa tecrübeli drlar var sezeryan yaparlar 37 haftada dr çatı muayenesinde bilgi veriyordur size

Günaydın güzel anneler 🤰🏻 Ben hamileliğimin en başından beri hangi doğum benim için iyi olacaksa o olsun diye dua ettim ne illa normal olsun dedim ne de sezeryan.Annem ve teyzemlerin doğumu zor olmuş çatıları darmış muhtemelen benim de öyle hatta beni vakumla çekmişler çıkmamışım annemden tabi bu yöntem yasak artık 😅 Hiçbir doğum şeklini de araştırmadım ikisinin de kolay ve zorlukları var.Doktora teslim ettim kendimi neyi uygun görürse.Şuan benim bebişim makat geliş normal doğum olmayacak gibi eğer olsaydı suda doğum yapardım 🙈🙈 Anneye ve bebişe hangisi uygunsa o olsun takılmayın çok.Hepsi gelip geçiyor.Rabbim hepimize kolay doğumlar sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah ❤️

Laparoskopik oldum ercp.endoskopik oluyorm yani karnimin 4 ayri yerinden girdiler benim agrin sizin yoksa guzel. Bende agri tavandi artik... benim icin ercp dogumdan sonraki kontrolde dusunuluyor. Cunku hala azda olda agri var. Kanala bakilacak
Ben komple aldırmayı düşünüyorum safra kesesini ilginc olarak evet cok şükür ki ağrım şuan yok yaklasik 10 gündür falan hic ağrım olmadi sadece kasıkta ağrım var oda gebelikten yani o yuzden sabretmek en güzeli isallah seninde ağrın hic olmaz

beybisi35 beybisi35 2 2kedi_1deli serumlar deli gibi şişiriyor sezeryan olmadan 1 gün önce yatış yapıldı doğuma kadar kaç serum taktılar hatırlamıyorum biri bitti biri geldi annem en son bana dedi ki kızım aynaya bakınca korkma olur mu serumlar şişiriyor dedi ve ben aynaya baktım balon gibi olmuşum 😂 sonra söndü tabii inşallah cabuk geçer şişkinlik

doğumdan sonra yumurtalıklarını bağlatacak olan var mı? ben çok kararsızım da .hem istiyorum hem de karar veremiyorum :(

Tek tek etiketleyemedim ama normal doğumdan neden insanları bu kadar korkuturlar bilmiyorum hele ki hamilelere ekstra bir dır dır.. 😒nasıl ki evlendin ilk geceden korkutuyorlar evlenecek kızı bu da aynı hiç bitmeyecek bu furya hep devam edecek malesef..😳 biraz destek biraz güven verin insanlara herkesin aynı olmayabilir tabıkı çok kolay değil veya yapılmayacak kadar da zor değildir..ben normal doğum çok istedim sırf normal doğum yaptım tam anneyim sezeryan tüüü kaka kadınlarından değilim 😂 ama hep o an nasıl birşey merak ettim çokta istedim bebek doğunca rahatlama nasıl oluyor bebeğin gelirken iliklerine kadar hissetmek kordonla göğsüne verilmesi vs hep heves ettim hiç kötü düşünmemiştim doğum videoları izler ağlardım nasıl güzek bir an diye 😍😍nasip olmadı sezeryan oldum olsun bebeğim çok şükür iyi sağlıklı yaşıyor oda farklı bir tecrübe ama onunda sonrası için ay cok ağrı oluyor 1 ay toplanamıyor insan diye korkutan kesim var cok şükür ilk gün ayağa kalktım ne baş ağrım ne deli gibi dikiş ağrım olmadı bin şükür sezeryan olacak olan olursa rabbım rahat toparlanmak nasip etsin onda da korkmasın kimse 2.günden itibaren kimseye ihtiyacım olmadan bebeğime de bakabilcek durumda güçte hareketteydim 🙏😉😀ilk gün bebeği kucağa almak doğrulmak oturmak vs işkence derler yok canım öyle birşey kişiden kişiye değişir benım hiç ağrım olmadı bin şükür😊

Tek tek etiketleyemedim ama normal doğumdan neden insanları bu kadar korkuturlar bilmiyorum hele ki hamilelere ekstra bir dır dır.. 😒nasıl ki evlendin ilk geceden korkutuyorlar evlenecek kızı bu da aynı hiç bitmeyecek bu furya hep devam edecek malesef..😳 biraz destek biraz güven verin insanlara herkesin aynı olmayabilir tabıkı çok kolay değil veya yapılmayacak kadar da zor değildir..ben normal doğum çok istedim sırf normal doğum yaptım tam anneyim sezeryan tüüü kaka kadınlarından değilim 😂 ama hep o an nasıl birşey merak ettim çokta istedim bebek doğunca rahatlama nasıl oluyor bebeğin gelirken iliklerine kadar hissetmek kordonla göğsüne verilmesi vs hep heves ettim hiç kötü düşünmemiştim doğum videoları izler ağlardım nasıl güzek bir an diye 😍😍nasip olmadı sezeryan oldum olsun bebeğim çok şükür iyi sağlıklı yaşıyor oda farklı bir tecrübe ama onunda sonrası için ay cok ağrı oluyor 1 ay toplanamıyor insan diye korkutan kesim var cok şükür ilk gün ayağa kalktım ne baş ağrım ne deli gibi dikiş ağrım olmadı bin şükür sezeryan olacak olan olursa rabbım rahat toparlanmak nasip etsin onda da korkmasın kimse 2.günden itibaren kimseye ihtiyacım olmadan bebeğime de bakabilcek durumda güçte hareketteydim 🙏😉😀ilk gün bebeği kucağa almak doğrulmak oturmak vs işkence derler yok canım öyle birşey kişiden kişiye değişir benım hiç ağrım olmadı bin şükür😊

Dediklerinin her kelimesine katılıyorum. Milyonlarca yıldır kadinlar doğuruyorlar. Fıtratları bu. Bu şekilde yaratılmışız. Daha ortada hiçbir şey yokken insanları sezaryene yönlendirmeye karşıyım. Gerektiğinde doktorunuz bunu yapıyor zaten. Kimse kendini hiçbir şeye şartlamasın. Ama tabii ki sürecin ne olduğunu da bilip ona gore kendini bedenen ve ruhen hazırlasın. Bir insanın iki doğumu bile birbirinden farklı olabiliyorken iki kişi arasında elbette uçurumlar olabilir. Bu iki doğum şekli için de geçerli.

Güzeli düşünelim güzel olsun. Beyninize neyi telkin ederseniz ona inanır. Allah hepimize sağlıkla doğurup hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Gerisi laf

beybisi35 beybisi35 2 2kedi_1deli serumlar deli gibi şişiriyor sezeryan olmadan 1 gün önce yatış yapıldı doğuma kadar kaç serum taktılar hatırlamıyorum biri bitti biri geldi annem en son bana dedi ki kızım aynaya bakınca korkma olur mu serumlar şişiriyor dedi ve ben aynaya baktım balon gibi olmuşum 😂 sonra söndü tabii inşallah cabuk geçer şişkinlik
Aynen canım bende şişmeye başladım bugün iyice nstmiz bugün sancısız gecti idrar tahlilimizde temiz 3 gün wc haricinde kalkma dedi yarın bi daha nst çekilicek umarım yarında kasılmasız geçer zorla tutuyoruz bizim bebislerimiz çok aceleci senin bebiş nasıl oldu sağlıkla. Kavuşun sizde Inşallah 🤲

Benim sezeryanımda çok şükür sıkıntısızdı 2. Günden itibaren hastaneye git gel normal doğum yapmışım gibiydim.. bu da öyle dertsiz olur umarım, hamileliğim normal devam etseydi ssvd düşünüyordum annem ne gerek var diye sağolsun baya korkuttu geçen hafta... zaten artık imkan da yok normal olmaz bizim

Ben komple aldırmayı düşünüyorum safra kesesini ilginc olarak evet cok şükür ki ağrım şuan yok yaklasik 10 gündür falan hic ağrım olmadi sadece kasıkta ağrım var oda gebelikten yani o yuzden sabretmek en güzeli isallah seninde ağrın hic olmaz
Zaten safra kesesi mecbur komple aliniyor oyle tas temizleme olayi falan olmuyor. Ama ercp toptan alma yontemi degil diye biliyorum.

Ya varya bildiginiz nefes alamiyorum. Ödemdir herhalde ama anlamiyorum. Iki kelime laf konusamiyorum telefonda bile dusunun.. cok agir astim krizi geciriyorum sanki

Ya varya bildiginiz nefes alamiyorum. Ödemdir herhalde ama anlamiyorum. Iki kelime laf konusamiyorum telefonda bile dusunun.. cok agir astim krizi geciriyorum sanki
Ben de aynıyım , ama bende hiç ödem oluşmadı bir tek burnumun içinde oldu galiba ödem 🤣 öyle zaman oluyor ki hiç nefes alamıyorum boğuluyorum sanıyorum

Merhaba arkadaşlar bebek çamasirlarını filede mi yikiyorsunuz. Ben simdi.bir makine attım çorapları eldivenleri makineyutmasın diye file aldım onla yıkıyorum
Bende şapka eldiven çorap ları filede yıkamıştım diğerleri ile birlikte

Merhaba arkadaşlar bebek çamasirlarını filede mi yikiyorsunuz. Ben simdi.bir makine attım çorapları eldivenleri makineyutmasın diye file aldım onla yıkıyorum
Sadece çorapları fileye attim.bugunde utuler kaldiririm.gordukce insan bi garip oluyor.sacma salak kendi kendime konusuyorum.😊😊😊

Back
X