• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy oynatmalara az kaldi... kayinvalidemi cagirdik yalniz kalmiyim diye. Dedik ki sen gel baba sonra gelsin o cok sigara iciyor evde rahat edemez cunku artik evde sigara icilmiyor. Basladi yok kapisini kapatir icer yok soyle yapar falan. Esimde hic biri olmaz onlar onlarin dedim bide hoparlorden konusuyor... babani birakip gelemem ne o oyle simariklik yapiyor karin dedi. Tabi duydum ben bunu. Kp de "arkadan diyoki ya sen ne karisiyosun sigarayi icen benim iner asagida icerim belki hayra vesile olur birakirim. " kv hala oyle seymi olur kendini bilmezlik bu falan.. dedim o zaman dogum zamani gelsinler gelmesinler simdi.. esim diyoki bu kizin yatmasi lazim evde yemek yapilmasi lazim evle ilgilenilmesi lazim tek basina olunca kurtlaniyor surekli bisey yapiyor basinda biri olsun ki bisey yapamasin. Yok bizim kv hala baska havada. En son kp tamam bi iki gune geliriz dedi...

Cook cekecegim var neler olacak merak ediyorum
Bazen sirf kendini düşünüyorlar bu daha cok stres sıkıntı veriyor insana ben ilk dogumumda doğumdan sonra yardi.ci sun diye kaynanami getirttim sadece bebek bakiminda saten nirmalde yerinden kalkmaz baya yaşlı ama hicbir bilgi vermedi ben bilmem ben unuttum ben anlamam dedi hatta uyuyamiyorum diye afra tafra yapti evimde sobali ayni odadaydik cocuk aglayinca gece kalkiyordum surat sabaha bes karıştı cocukla ilgilenmem gerektigi icin yemek gecikiyordu yine surat beş karıştı yani ben nazlanacagima o nazlaniyordu yine birsey demedim ama suan evim sobali ve 6 yasinda kizim var cok sukur onu nasil kendim hallettiysem bunuda hallederim kimseye demeyi düşünmüyorum gel kal falan diye. Sende bence canını sıkma herşey olacağına varıyor belliki kayinpederin anlayışlı bi adam arayı bulur gibi

Günaydın kızlar benim yine nst var 9da gidicem bakalım artık iyice işledi bu erken doğum beynime heran dogurcam gibi hissediyorum rüyalarıma giriyor dün gece rüyamda 6 cm acilmam varmış panikle doğuma hazırlanıyorum 🤣🤣 ya rabbim sen koru aklımı 😂😂

Kızlar günaydın. Daha sayfaları bile okumadan yazıyorum kaçırmadan alın.
LCW nın sitesinde hamile pijamalarının bazılarında 1 alana 1 bedava var 2 tane aldım hemen:D 100 Liraya 2 pijamam oldu.
Hamile külodunda, emzirme sütyeninde falan da indirim vardı 2 tane alt bir üst aldım aldım.

Ayy oynatmalara az kaldi... kayinvalidemi cagirdik yalniz kalmiyim diye. Dedik ki sen gel baba sonra gelsin o cok sigara iciyor evde rahat edemez cunku artik evde sigara icilmiyor. Basladi yok kapisini kapatir icer yok soyle yapar falan. Esimde hic biri olmaz onlar onlarin dedim bide hoparlorden konusuyor... babani birakip gelemem ne o oyle simariklik yapiyor karin dedi. Tabi duydum ben bunu. Kp de "arkadan diyoki ya sen ne karisiyosun sigarayi icen benim iner asagida icerim belki hayra vesile olur birakirim. " kv hala oyle seymi olur kendini bilmezlik bu falan.. dedim o zaman dogum zamani gelsinler gelmesinler simdi.. esim diyoki bu kizin yatmasi lazim evde yemek yapilmasi lazim evle ilgilenilmesi lazim tek basina olunca kurtlaniyor surekli bisey yapiyor basinda biri olsun ki bisey yapamasin. Yok bizim kv hala baska havada. En son kp tamam bi iki gune geliriz dedi...

Cook cekecegim var neler olacak merak ediyorum

Allah kimseye muhtaç etmesin insanı valla onlara mecbur kaldın mı kvlere bi haller oluyor.
Ben de 2 sene önce domuz gribi olmuştum 5 gün evdeki bireylere yaklaşmam yasaktı, sonra eşim de oldu ona da 3 gün çocuğa yaklaşma dedi doktor. Mecbur kv çağırdık.
Şu an her gün bize gelmek için saçma sapan bahane bulan kv'ye işimiz düşünce kaçar gibi "işim vardı beni beklerler, ben gitsem siz iyisiniz" diye diye 3 gün zorla tuttuk.

Temizliğe yardıma falan gelen biri var mı sana, varsa onla anlaşsan 1 aylık
En azından yemek temizlik yapar, senin de başını ağrıtan olmaz.

Kızlar günaydın sağ kasığımda mı üstüne mi nereresinde anlamadım ama bıçak saplanır gibi sancı giriyor düzenli 5 10 dakikada bir nedendir acaba yaşayan var mı uykudan uyandırdı

Merhaba magnezyum 1 kere. İçiyordum kasilmalarim başlayınca 2 kere içmemi Önerdi benim doktorumda ecoprin kullanmamı 32de birakmami söyledi ama bende pıhtılaşma yoktu tüp bebekte önlem amaclı kullandiriyordu 32den sonra iğneye geçeriz dedi ben istemedim pıhtılaşma sorunum yok diye ilaç ile iğne Arasındaki fark nedir bilemedim
Ben de magnezyumu ikiye çıkarmayı düşünüyorum. Dün ara ara kasılmalarım oldu, korktum biraz. Bende pıhtılaşma var ve baya ileri seviye o sebeple aspirini bırakma konusunda kararsız kaldım. Eşim doktora güven diyor ama benim içim rahat değil pek. Aspirin ve iğne bildiğim kadarıyla ikisi de kanı sulandırıyor ama sanıyorum aspirinin etkisi daha uzun süreli. Çünkü doktor bir gün önce iğneyi yapmış olsan bile kanama durumunda sorun olmaz ama aspirini önce bırakmak gerek yoksa kanı durdurmak sıkıntı olur gibi bişeyler söyledi.

Magnezyumu 2 alabilirsin hic bir sakincasi yok. Ama ben 1 aliyorum cunku suan baksa kasilma ilaclarida aliyorum.. kan sulandirici icin benim pihtilasmam yuksek riskli bende hem igne hem hap kullaniyorum. Gecen gece apar topar hastaneye gidince doktorum hapi biral dedi igne devam.. normalde 36ya kadar falan devam edicektim ama dedigim gibi ben yuksek riskliyim normalde 32 de biraktiriyorlar
anladım ben de günde iki kez almayı düşünüyorum artık, dün biraz kasılmalarım oldu. Son durumda aspirine devam ediyorsun sen de değil mi 36 'ya kadar.

O aralıklar şimdi daha az ama daha önce böyle bir şey yaşamadım anlamadım ne olduğunu...
Sancinin Düzenli olması kontrol gerektirir canım mutlaka doktoruna danış bi nst cektir herkesin sancı şekli farklıdır ben hiç sancisiz sadece sertleşme olmasıyla erken doğum riski olduğunu öğrendim çok şükür bugün nst normale dönmüş ama yatak istirahati verdi pazartesi tekrar kontrol var sıkı takibe alındım anlıyacağın sende ihmal etme heleki uykundan uyandıran bir sancı ise mutlaka doktora görünmelisin

Sancinin Düzenli olması kontrol gerektirir canım mutlaka doktoruna danış bi nst cektir herkesin sancı şekli farklıdır ben hiç sancisiz sadece sertleşme olmasıyla erken doğum riski olduğunu öğrendim çok şükür bugün nst normale dönmüş ama yatak istirahati verdi pazartesi tekrar kontrol var sıkı takibe alındım anlıyacağın sende ihmal etme heleki uykundan uyandıran bir sancı ise mutlaka doktora görünmelisin
Doğru diyorsun canım sağolasın

Ben de magnezyumu ikiye çıkarmayı düşünüyorum. Dün ara ara kasılmalarım oldu, korktum biraz. Bende pıhtılaşma var ve baya ileri seviye o sebeple aspirini bırakma konusunda kararsız kaldım. Eşim doktora güven diyor ama benim içim rahat değil pek. Aspirin ve iğne bildiğim kadarıyla ikisi de kanı sulandırıyor ama sanıyorum aspirinin etkisi daha uzun süreli. Çünkü doktor bir gün önce iğneyi yapmış olsan bile kanama durumunda sorun olmaz ama aspirini önce bırakmak gerek yoksa kanı durdurmak sıkıntı olur gibi bişeyler söyledi.
Aynen Ben bırakali 2-3hafta oldu hala kanım çok sıvı ve basınçlı geçen gün serumu çıkarırken resmen fışkırdı hemşire kan sulandırıcımi kullanıyorsun diye sordu bence eğer pıhtılaşma varsa iğneye geçip doğuma kadar kontrollü kullanmalısın hepten bırakma ama kontrollü olsunki doğumda kan kaybı sıkıntın çok olmasın

Günaydın kızlar benim yine nst var 9da gidicem bakalım artık iyice işledi bu erken doğum beynime heran dogurcam gibi hissediyorum rüyalarıma giriyor dün gece rüyamda 6 cm acilmam varmış panikle doğuma hazırlanıyorum 🤣🤣 ya rabbim sen koru aklımı 😂😂
Günaydın, ne yaptın güzel haberler verirsin inşallah bizlere minik biraz daha sabretsin 🤗

Günaydın, ne yaptın güzel haberler verirsin inşallah bizlere minik biraz daha sabretsin 🤗
Günaydın canım Evet güzel haberlerle geldim şükür 2 gündür kasılma durmuş durumda ilaçlar serumlar fayda etti şimdilik yatak istirahati verdi tekrar başlamasin kasilma pazartesiye kadar yat dinlen sonra tekrar Nst cekelim dedi sanırım oğlum artık uslu bir bebiş oldu 🤭🤰🤗

Kızlar günaydın. Daha sayfaları bile okumadan yazıyorum kaçırmadan alın.
LCW nın sitesinde hamile pijamalarının bazılarında 1 alana 1 bedava var 2 tane aldım hemen:KK70: 100 Liraya 2 pijamam oldu.
Hamile külodunda, emzirme sütyeninde falan da indirim vardı 2 tane alt bir üst aldım aldım.
ayyyy çok sağol canım sayende Bi sürü şey aldım :))))))) ihtiyacım yoktu ama pijama falan aldım hep 🤣 çorap hamile külodu vs aldım çok indirimli herşey gerçekten . Haber verdiğin için teşekkürler cnm 🍎😍☺️

Ben de şok oldum 136 tl ye 2 hamile külodu 4 çorap 1 hamile body 2 pijama aldım . Galiba hamileliğim boyunca yaptığım en hesaplı alışveriş oldu🤣😊😋😂❤️ Normalde aldığım lohusa pijamaları 150 tl den başlıyor

Günaydın canım Evet güzel haberlerle geldim şükür 2 gündür kasılma durmuş durumda ilaçlar serumlar fayda etti şimdilik yatak istirahati verdi tekrar başlamasin kasilma pazartesiye kadar yat dinlen sonra tekrar Nst cekelim dedi sanırım oğlum artık uslu bir bebiş oldu 🤭🤰🤗
Ohh iyi canım gözün aydın ,zamanı gelmeden bir daha kasılmaların olmaz inşallah.Sen hissediyor musun sancılarının olduğunu 🤔

Ben de şok oldum 136 tl ye 2 hamile külodu 4 çorap 1 hamile body 2 pijama aldım . Galiba hamileliğim boyunca yaptığım en hesaplı alışveriş oldu🤣😊😋😂❤ Normalde aldığım lohusa pijamaları 150 tl den başlıyor
Haha 🤣 Benim de alışveriş yapasım geldi bak şimdi ben de bir göz atayım Chek Chek 🤣🤣

Back
X