- 29 Mart 2019
- 210
- 245
- 18
- 33
Bazen sirf kendini düşünüyorlar bu daha cok stres sıkıntı veriyor insana ben ilk dogumumda doğumdan sonra yardi.ci sun diye kaynanami getirttim sadece bebek bakiminda saten nirmalde yerinden kalkmaz baya yaşlı ama hicbir bilgi vermedi ben bilmem ben unuttum ben anlamam dedi hatta uyuyamiyorum diye afra tafra yapti evimde sobali ayni odadaydik cocuk aglayinca gece kalkiyordum surat sabaha bes karıştı cocukla ilgilenmem gerektigi icin yemek gecikiyordu yine surat beş karıştı yani ben nazlanacagima o nazlaniyordu yine birsey demedim ama suan evim sobali ve 6 yasinda kizim var cok sukur onu nasil kendim hallettiysem bunuda hallederim kimseye demeyi düşünmüyorum gel kal falan diye. Sende bence canını sıkma herşey olacağına varıyor belliki kayinpederin anlayışlı bi adam arayı bulur gibiAyy oynatmalara az kaldi... kayinvalidemi cagirdik yalniz kalmiyim diye. Dedik ki sen gel baba sonra gelsin o cok sigara iciyor evde rahat edemez cunku artik evde sigara icilmiyor. Basladi yok kapisini kapatir icer yok soyle yapar falan. Esimde hic biri olmaz onlar onlarin dedim bide hoparlorden konusuyor... babani birakip gelemem ne o oyle simariklik yapiyor karin dedi. Tabi duydum ben bunu. Kp de "arkadan diyoki ya sen ne karisiyosun sigarayi icen benim iner asagida icerim belki hayra vesile olur birakirim. " kv hala oyle seymi olur kendini bilmezlik bu falan.. dedim o zaman dogum zamani gelsinler gelmesinler simdi.. esim diyoki bu kizin yatmasi lazim evde yemek yapilmasi lazim evle ilgilenilmesi lazim tek basina olunca kurtlaniyor surekli bisey yapiyor basinda biri olsun ki bisey yapamasin. Yok bizim kv hala baska havada. En son kp tamam bi iki gune geliriz dedi...
Cook cekecegim var neler olacak merak ediyorum