• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben giderek ozelden sogumaya basladim ocakta fiyatlara da zam geliyormus ve epidural icin ek ucret aliyorlarmis devletteki doktoruma yaptirmayi dusunmeye basladim dogumu
devlette gittigin dr doguma girmezki canim hangisi nobetteyse o girer. Cesaretin varsa devlete git derim ama ben tek basima kalamam mecbur ozlde yapicam bu yuzden
Bende valizimi hazırladım bugün kızlar geçen miniso düzenleyicileri kim paylaşmıştı teşekkürler 🤭 düzenleyiciden almıştım geçtiğimiz hafta bugünde yerleştirdim.kendi ihtiyaçlarımı bi çantaya,bebeğinkileri çantaya,bebeğin ilk kıyafetlerini bi çantaya,bezini ıslak mendilini kendim için depend almıştım bi çantaya yerleştirdim.
Tembellikten hazırlayamıyodum artık rahat rahat doğumu bekleyebilirim :KK73:
bebegun tklarini nasil hazirladin canim. Ben bi ic zibin ustune altustlu hazirladim baskada hazırlamadım 😁😁 kararsizim ne koymaliyim diye benim oglum bahar bebesiydi.
9 yasinda kiz tabi kanmaz :KK70: kucukler icin diyorum onlar daha fazla kiskaniyor cünkü :) oglun kac yasinda ?
9 yasinda erkek iste baska cocuk yok. Grlecek olanda erkek buarada isim atlas yada araz olacak ama hangisi daha karar veremedik.

Eki Görüntüle 2559860
Bi tane resim koyalım teyzeleri😻 bu Minnak eller büyüyünce böyle sevimli olmayacak.
Masallah sanaaaa

devlette gittigin dr doguma girmezki canim hangisi nobetteyse o girer. Cesaretin varsa devlete git derim ama ben tek basima kalamam mecbur ozlde yapicam bu yuzden
bebegun tklarini nasil hazirladin canim. Ben bi ic zibin ustune altustlu hazirladim baskada hazırlamadım 😁😁 kararsizim ne koymaliyim diye benim oglum bahar bebesiydi.
9 yasinda erkek iste baska cocuk yok. Grlecek olanda erkek buarada isim atlas yada araz olacak ama hangisi daha karar veremedik.

Masallah sanaaaa
Benim oğlumda bahar bebesiydi 😄 bende aynı şekilde iç zıbın üst kıyafet olarak hazırladım.penye tulum içerisinde bacakları üşür mü acaba diye düşündüm kararsız kaldım :KK51:bi tane ince yumuşak bi triko tulum aldım,bi tane kadife tulum aldım,bi tane alt üst takım aldım,2 tane penye tulum aldım.penyelerde üşürmü bilemedim.2 güne 5 kıyafette yeter sanırım bir de ilk giyiceği kıyafet var.2 tanede tek alt patikli koydum belki ihtiyaç olur diye.1 penye 1 peluş şu üstü nohutlu battaniyeden koydum.yeter sanırım 😄

Benim oğlumda bahar bebesiydi 😄 bende aynı şekilde iç zıbın üst kıyafet olarak hazırladım.penye tulum içerisinde bacakları üşür mü acaba diye düşündüm kararsız kaldım :KK51:bi tane ince yumuşak bi triko tulum aldım,bi tane kadife tulum aldım,bi tane alt üst takım aldım,2 tane penye tulum aldım.penyelerde üşürmü bilemedim.2 güne 5 kıyafette yeter sanırım bir de ilk giyiceği kıyafet var.2 tanede tek alt patikli koydum belki ihtiyaç olur diye.1 penye 1 peluş şu üstü nohutlu battaniyeden koydum.yeter sanırım 😄
Simdi ayakli tulum altina alt ust tskim onunda altina askili citcitli nadyli bitakim ysptim. Bidr yine tulum uzun kollu bady altima ayaksiz pijama yaptim 3 takım yeter. Bide annemin ordugu battaniyeyi koyarim.alti pamuklu patiska yapti baya sicak tutuyor. Nelki fazladan patikli alt ve uzun kollu zibin atarım. Olmaz mi?
Sende tulum icine alt ust tk koy canim tek tulumla üşürler ya?
Dogsalarda koklasak 🤗🤗🤗

Kızlar az önce lcw gittikçe
Eki Görüntüle 2559860
Bi tane resim koyalım teyzeleri😻 bu Minnak eller büyüyünce böyle sevimli olmayacak.
MaşaAllah ya bugünleri gösteren rabbime şükür 😋😍 Nasıl sevindim eve de çıkıyor çok güzel haber . Tebrik ederim ben badireler atlattın Ufak Bi sadaka ver cnm:) Allah nazarlardan saklasın minişe 😋

Sen daha yıkama ütülemede yapmamıştın canım bence çok ağırlaşmadan çıkar aradan dolap hazır olana kadar müsait bi yerde kalsın bebişin kıyafetleri.
Dolap hazır oluncada hemen yerlerine yerleştirirsin.ilerleyen haftalarda daha zor olur bel ağrında var hepsine aynı ana bırakmamış olursun.yardıma gelesim geldi 😄

Yaa ne güzel bi haber.hadi hayırlı olsun çok sevindim 🥰 güçlü bebişimiz 😍 sende çok yorma kendini enerjini bebeğine sakla 😍 gün içinde uyuduğunda yavaş yavaş yaparsın.darısı diğer bebişlere inşallah onlarda bi an önce evlerine geçsinler 🙏
ben yine bel ağrımdan ayaktayım sağ bacak iptal. Dişimin ağrısı devede kulak kalıyor belim berbat. Topallar gibi yürüyorum artık. O da yetmezmiş gibi kız kardeşim Aralık 1. Hafta dedimi gelicekti memleketten . O da bugün aradı Aralık 19 mu ne sınavları varmış aöf onlara girip geleyim mi dedi olur dedim kabul ettim. Gecikecek o da yani. Beni Bi mobilyacılar öteliyordu kız kardeşim de böylelikle gecikmiş olcak beliminağrısı olmasa herbir işimi yapardım hayatı çekilmez yapıyor ne yazık ki. Canım evim eşyayla o kadar dolu ki dolaplar içleri tıkış tıkış .onları yıkadım mı çoğunu askıya vs asmam gerek iki iş yapmiyim derken kaldım . 1 hafta daha beklerim ancak....

Aynen verirse al.. bak benim doktor bu ara dis yaptirdigimi.antibiyotik kullandigimi biliyor. Kasilmalar.olunca yine verdi ama cunku dis enfeksiyonlari idrar yollari falanda yaparda antibiyotik bi kere daha kullan ne olur olmaz.dedi
ilk ve son üç ay Bi operasyon vs zaten yapamayız diyor diş hk Arkadaşım. Her yerim çürüdü mü ne bende de ne ararsan var idrar yolu enfeksiyonum hiç geçmedi ki gebelik boyu . Şeker tetikliyomuş....... diyet hafiften yapmaya başladım bile . hele hamileliğimin ilk 5 ayı nasıl ishaldim . Vinalac diye Bi probiyotikli takviye kullanıyorum o geçirdi onu sağolsun. Kabızlığa döndürdü hafif. Tabi sistit baki kaldı maalesef.onu da takmıyorum artık bel ağrımyetiyor bi de ona üzülemicem.Bel ağrımın yüzde 70 i yatağa uzanınca yatınca ortaya çıkıyor...

Ya gercekten senin ne kadar surdu bu dolap boyle ne zaman gelicek... sikayet edicem artik de baya oldu cunku
inegölden parça bekliyorlar firma göndermedi henüz . Üretim 15 günü buluyormuş e kargosu var eve getirip kurması var . Bu Şehirde bebe mobilyacıları tok satıcı paraya doymuşlar artık çok fazla seçenek olmadığı için aynı iki üç yerden beşik vs satın alıyor millet kuyruk var resmen😂büyüyen Karyolamın teslim tarihi 9 kasımdı adamdan daha ses seda yok yoğunuz deyip başından atıyor en gıcık olduğum satıcı tipi.mobilya ararken çok alternatif yoktu her yere tek tek girip sormuştuk nereye girsek bizde bebeklere göre YOk dediler.Bi yerde bize dedilerki insanlar normal mobilyayı bulamıyor Bi de bebe mobilyasının peşine midüşçekler bebeye oda açıyoruz diye bizi yadırgayanlar oldu Burda kültür biraz daha farklı tabiki........ insanları çok sevecen ılımlı ama böyle şeyleriçok sevmiyorlar..... yadırgıyorlar Bize neden böyle yapıyosunjz bebek oday ı napsın alın Bi beşik yeter deyip çıkışanlar oluyo ☺😜😁😋 hatta suriyelileri örnek gösteriyorlar sadece bir kartonun üzerine bebeği yatırıyorlarmış ... o şekilde örnek verip onu alma bunu alma diyolar.

M MMihrimahh tuzlu suyla gargara yaptım sürekli apse yaptığında. Günde 2 kere de tuzlu ve karbonatlı suyla. Arayüz fırçası aldım tüm dişlerimin arasını her yemekten sonra temizledim, apse öyle biraz hafiflemişti. Arayüz fırçası başta kanatıyor ama Harika bir şey. Bi hafta rahat ettim sayesinde.
arayüz fırçası dediğin nedir tuzlu suyu burnum için de önermişlerlerdi gebeliğimin ilk ayından itibaren burun tıkanıklığım hiç geçmedi . Her derde deva gerçekten......

Kızlar Bi de bu gece avm ye gidip geldik inanki kampanya var dedikleri dk başı mesajla telefonunuzu taciZ eden markalar etiket fiyatlarını iki katına çıkartıp etiket yenilemesi yapıp ne alırsan yüzde 50 bedava yapmışlar uyanıklar. gerçek indirim Bi tek LCW de vardı çoraplar hep indirime girmiş 8 tane aldım çoraplarım eskimişti fark etmemişim.....Bi bakın derim. ❤ Lcw deki indirimi haber veren arkadaş sağolsun yağmaladık bugün 😁 başka markaların satış temsilcilerini, tek tek ürünlerin fiyat etiketlerini güncellemek iki katına çıkartmak yormuş olmalı....... milleti keriz yerine koyuyorlar ya deli oluyorum. Bynere girdik bir cüzdana 699 tl yazmışlar fırsat reonuna koymuşlar kaça kaça çıktım mağazadan 😁😂 bebeğimin anne yanı beşiğiyle aynı fiyatt resmennn 😁😜🤣😂 gece gece çenem düştüuyusam iyi olucak herkese tatlı rüyalar 😍❤️😘

Son düzenleme:
ben yine bel ağrımdan ayaktayım sağ bacak iptal. Dişimin ağrısı devede kulak kalıyor belim berbat. Topallar gibi yürüyorum artık. O da yetmezmiş gibi kız kardeşim Aralık 1. Hafta dedimi gelicekti memleketten . O da bugün aradı Aralık 19 mu ne sınavları varmış aöf onlara girip geleyim mi dedi olur dedim kabul ettim. Gecikecek o da yani. Beni Bi mobilyacılar öteliyordu kız kardeşim de böylelikle gecikmiş olcak beliminağrısı olmasa herbir işimi yapardım hayatı çekilmez yapıyor ne yazık ki. Canım evim eşyayla o kadar dolu ki dolaplar içleri tıkış tıkış .onları yıkadım mı çoğunu askıya vs asmam gerek iki iş yapmiyim derken kaldım . 1 hafta daha beklerim ancak....
O bel ağrısını eskiden o kadar çok çektim ki her yıl aynı zamanda tutardı ne yatabilirdim ne oturabilirdim.son bi kaç gündür sırt üstü yatınca sağ adımımı atamıyorum yan yattığımda çok şükür ağrısı yok.benimde midem yanıyo,nefes alamıyorum uyuyamadım.erkendende hastaneye gidicem şeker ölçümlerimi göstericem.uyku yok bu gece ne yapalım inşalah bebişli hayat rahat geçer 🤭kardeşinin sınav zamanıda kötü denk gelmiş.şekerine diyetine çok dikkat et canım bak bana yüksek devam ederse bebeği erken alabiliriz dedi.bebek için tehlikesi büyük şeker yükselmesinin bebek ölümüne sebep oluyomuş Allah korusun 🙏

Memorial olmasaydı Okmeydanı SSK olacaktı mecburen en yakın büyük hastane o olacaktı.. memoriala şükrediyorum. 35 bine indiler fiyatı. Hala devam ediyor pazarlıklar 😊
@Chek rahim yırtılması olmuştu, iç kanamayla acilen ameliyat oldum. Mecburen doğurdum.

Kızlaaarrr!!! Yarın kuzum taburcu oluyor... akşama kadar hastanedeydim yazmaya fırsat olmadı. Şimdi sabaha kadar ütü yapmam gerek😂 ha bugün ha yarın diye salladım durdum, akşamüstü dediler ki yarın taburcusunuz. Koşa koşa eve geldim, sil süpür... uğraşıyorum.
yaaa ne guzel bır haber bu hayırlı olsun canııımm cook sevındım ne guzel miss kokulun eve geliyor işte şimdi ne güzel günler başlıyor😍😍ne kadar kilo oldu maşallah cabuk toparladı

ilk ve son üç ay Bi operasyon vs zaten yapamayız diyor diş hk Arkadaşım. Her yerim çürüdü mü ne bende de ne ararsan var idrar yolu enfeksiyonum hiç geçmedi ki gebelik boyu . Şeker tetikliyomuş....... diyet hafiften yapmaya başladım bile . hele hamileliğimin ilk 5 ayı nasıl ishaldim . Vinalac diye Bi probiyotikli takviye kullanıyorum o geçirdi onu sağolsun. Kabızlığa döndürdü hafif. Tabi sistit baki kaldı maalesef.onu da takmıyorum artık bel ağrımyetiyor bi de ona üzülemicem.Bel ağrımın yüzde 70 i yatağa uzanınca yatınca ortaya çıkıyor...

Ya nasil yapamazlar yapiyolar yaptirdim.. benim eltim dis hekimi, kayinbiladerde oyle hemde docent. Gayet yapiyolar yani. Baksana cerrahi ile cektirdim. Kalsa enfeksiyon kalsa daha beterdi. Ama tabi kurtarilabilir bi distir falan ona bisey diyemem. Benim kinin cekimden baska sansi yoktu o da 1 saat surdu 😂🤣

Memorial olmasaydı Okmeydanı SSK olacaktı mecburen en yakın büyük hastane o olacaktı.. memoriala şükrediyorum. 35 bine indiler fiyatı. Hala devam ediyor pazarlıklar 😊
@Chek rahim yırtılması olmuştu, iç kanamayla acilen ameliyat oldum. Mecburen doğurdum.

Kızlaaarrr!!! Yarın kuzum taburcu oluyor... akşama kadar hastanedeydim yazmaya fırsat olmadı. Şimdi sabaha kadar ütü yapmam gerek😂 ha bugün ha yarın diye salladım durdum, akşamüstü dediler ki yarın taburcusunuz. Koşa koşa eve geldim, sil süpür... uğraşıyorum.
şükürler olsun canim🙏🙏🙏

Back
X