devlette gittigin dr doguma girmezki canim hangisi nobetteyse o girer. Cesaretin varsa devlete git derim ama ben tek basima kalamam mecbur ozlde yapicam bu yuzdenBen giderek ozelden sogumaya basladim ocakta fiyatlara da zam geliyormus ve epidural icin ek ucret aliyorlarmis devletteki doktoruma yaptirmayi dusunmeye basladim dogumu
bebegun tklarini nasil hazirladin canim. Ben bi ic zibin ustune altustlu hazirladim baskada hazırlamadımBende valizimi hazırladım bugün kızlar geçen miniso düzenleyicileri kim paylaşmıştı teşekkürlerdüzenleyiciden almıştım geçtiğimiz hafta bugünde yerleştirdim.kendi ihtiyaçlarımı bi çantaya,bebeğinkileri çantaya,bebeğin ilk kıyafetlerini bi çantaya,bezini ıslak mendilini kendim için depend almıştım bi çantaya yerleştirdim.
Tembellikten hazırlayamıyodum artık rahat rahat doğumu bekleyebilirim![]()
9 yasinda erkek iste baska cocuk yok. Grlecek olanda erkek buarada isim atlas yada araz olacak ama hangisi daha karar veremedik.9 yasinda kiz tabi kanmazkucukler icin diyorum onlar daha fazla kiskaniyor cünkü :) oglun kac yasinda ?
Masallah sanaaaaEki Görüntüle 2559860
Bi tane resim koyalım teyzeleribu Minnak eller büyüyünce böyle sevimli olmayacak.