Yoğunluktandır benimkiler de gelmedi, lcw ve trendyoldan bişiler aldım daha kargoya vermek şöyle dursun tedarik bile edemedilerzaten ben mobilyacıdan aylarca beklemelere alışkınım, no problem. Örneğin teslimatı 9 Kasım olan büyüyen beşiğimiz bugün evimize gelecekti, dün arayıp haber verdiler. Tabi her zamanki kaderim gün yüzüne çıktı, ektiler yine, yarına ertelediler. Bugün kombi tamircisi de gelecekti gelmedi. 1 günde 2 kişi tarafından yalancıktan bekletildik. Aslında kombici dün gelecekti ,dün son dk arayıp bugüne ertelemişti bugün de gelmedi. Alışkınım ben yani bu böyle gider herşeye zarla zorla sahip oluyorum ben bu şehirde. Aralık ın bilmem kaçına geldik ortada Bi nane yok. Ocak ın bilmem kaçında da farklı olmayacak bir insanın talihi mat renklerde olmasın.Telefon edicem yarın da gelmezse bebek doğunca hastaneye falan göndersinler artık. Hayrına birkaç hastane çıkışı da koysunlar sayelerinde çantam da meydanda yok, evde eşya koymaya yerim yok her yer tıklım tıklım zaten . takmıyorum ya bu para verip hizmet alamadığım düttürük firmaları, diyim size artık kaderimi kabullendim
mesela dün perde siparişi verdim Bi 3-4 ay da o bekletir bence . Hobi olarak Bekliyorum ben evde
![]()
Hahha cok iyi ya.. ben boluda otururken boyle bir firmaya dava actim yatak odasi takimi yizunden hem beklettiler hem teshir getirip.kurdular teshir oldugunu anlayinca carladim sonra onlarda carladi bende dava actim.. kazandim.. parayi alamadim uzerine faiz isliyor ama adamin uzerine bi halt yok o yuzden icra ilede bisey alamiyorum ama yatak odasi hala bende... bir gun parami alabilirsem kenarda birikmis paramda olacak