- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
36 37den sonraEvet ama doktora ozledim geldim mi dicem :/ ne zaman dusuyor 32 den sonra mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36 37den sonraEvet ama doktora ozledim geldim mi dicem :/ ne zaman dusuyor 32 den sonra mi
Nasıl yani gebelik şekerin varmış da sana dememişler mi ?Ay sinirden ölecem bana diyet menu girmemisler sekerin yuksek cikiyo diyolar bide ben soyleyince farkettiler
Sleepy bez aldım ben bir de uni baby yeni doğan ıslak pamuk aldım umarım memnun kalırızArkadaşlar bez ve ıslak mendil neleri tercih ettiniz kararsız kalıyorum ben de daha çanta hazırlamayanlardanım![]()
Evet kesinlikle. Ne olacağı belli olmaz ama ben işten yeni ayrıldım ondan dolayı da hazırlayamadımOlsun canim daha bende hazirlamadimama hazir olsa iyi olur
![]()
Benim doktorum hep 2 haftada bir çağırdı en başından beri. Gerçekten 1 ay biraz uzun gelirdi düşündüm deKizlar kontroller ne zaman 2 haftada 1 e dusuyor ya ben 4 hafta gormeyince cok merak ediyorumm doktora soleyim iki haftada bir gidiyim dimi sonucta ucreti de makul bizim hastanenin ozluyorumm ya.
Hayir biliyorlar zaten ama diyet menu girmemisler normal menu yemek zorunda kaldim sonra da yuksek çıktı. Diyet menu girmeyi unutmuslarNasıl yani gebelik şekerin varmış da sana dememişler mi ?
Aaa evet sen hastanedeydin değil mi , piiii o nasıl hata ya umarım çok yükseltmemişlerdir şekerini hay Allah ya.Hayir biliyorlar zaten ama diyet menu girmemisler normal menu yemek zorunda kaldim sonra da yuksek çıktı. Diyet menu girmeyi unutmuslar
32den sonra 2 hafta 34ten sonra haftada 1 çağırıyor benimkiKizlar kontroller ne zaman 2 haftada 1 e dusuyor ya ben 4 hafta gormeyince cok merak ediyorumm doktora soleyim iki haftada bir gidiyim dimi sonucta ucreti de makul bizim hastanenin ozluyorumm ya.
Arkadaşlar bez ve ıslak mendil neleri tercih ettiniz kararsız kalıyorum ben de daha çanta hazırlamayanlardanım![]()
Bez sleepy. Oğlumda tum markalari kullandim hepsiyle karşılaştırma imkanım oldu. Hic tereddut etmeden sleepy kullanacagim bunda da.Arkadaşlar bez ve ıslak mendil neleri tercih ettiniz kararsız kalıyorum ben de daha çanta hazırlamayanlardanım![]()
Ben de takip edeyimInstagramda mühendisinoglu diye bir hesap var. Içeriği temiz olan bütün ürünleri araştırıp paylaşıyor. Ben o listelere göre yaptım alışverişimi. Her markanın her ürünü temiz değil
230lara falan ciktiAaa evet sen hastanedeydin değil mi , piiii o nasıl hata ya umarım çok yükseltmemişlerdir şekerini hay Allah ya.
Yükselmiş baya da neyse stres yapma sen yemeni düzeltince düzelir inşallah.Özel de misin devlette mi ? Ne zamana kadar hastanede kalacaksın belli mi ?230lara falan cikti
gündüz mide yanması yok gece nüksetmesi tuhafAy bu bebisler bizi perisan ettihadi benim doktor devamli 3. Oldugu icin bu kadarsikayetim oldugunu soyluyor sizde niye oluyor ? Demekki alakasi yok. Bende de 3 gundur mide bulantisi var. Bende demir ilaci yapiyor sandim icmedim henuz ama yine mide bulantisi mide agrisi perisanim. Sende de insalllah tekrarlamaz. Birde okul var senin , insallah haftan dolar hemen de iznine ayrilirsin canim. Ne kadarkaldi ?
Tahliller icin devlete gelmistim yatis verdiler aksam 6 da imza atip cikicam celestone un 2.dozu yapilijcaYükselmiş baya da neyse stres yapma sen yemeni düzeltince düzelir inşallah.Özel de misin devlette mi ? Ne zamana kadar hastanede kalacaksın belli mi ?
32. haftalıkken gitti m 1 ay sonra gel dedi. Ben de 2 haftaya düşer zannediyordum düşmediEvet ama doktora ozledim geldim mi dicem :/ ne zaman dusuyor 32 den sonra mi
ben de öyle :) hiç Bi şeyim hazır değil uzandım iki seksen yatıyorum şuan. Dolapçı değiştirmedi parçaları 1 aydır bekliyoruz bıraktım artık saldım halim yok zatenArkadaşlar bez ve ıslak mendil neleri tercih ettiniz kararsız kalıyorum ben de daha çanta hazırlamayanlardanım![]()