2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

En son cuma günğ bakıldı canım 2500 gramdı şimdş nsıl bilmiyorum. Damar direnç oluşturuyo sende demek ki bana öyle bişey demediler ya. Sadece tansiyon yükseliyo
kuzum iyiymis masallah. benimkinde direnc de yok kalp gibi atiyo inan hic anlamadim. 2260 gr şu an 35+0 da oyle

kizlar sizlere bisey sorucam jafam o kadar dolu ki. șimdi ben de bu tans problemi çıktı ya o gün yemegi kacirmistim o yuzden de olabilir. neyse işte iki alfamet icince bugun 10/7 mesela. idrar ve kan cok iyi sonuclari da. ama dr um 37 yi bir gun bile gecirmicez dedi. ona gore 2260 gr az gelisemiyomus. gelismeyen bebegi niye tutup riske atalim diyor. ama 10 gunde 200 gr almis bebegim niye böyle konusuyor anlamiyorum, o kadar da guveniyodum dr uma. 3 gunde bir cagirdi. yarin butun bunlari sorucam ama 37 de dogacagina, 38 de doğsun tans da düştü. ne bileyim sinir oldum dunden beri kuruyorum. rahati yerinde olan bebegi cikarmak gibi geliyo şu an bana bu.

kizlar sizlere bisey sorucam jafam o kadar dolu ki. șimdi ben de bu tans problemi çıktı ya o gün yemegi kacirmistim o yuzden de olabilir. neyse işte iki alfamet icince bugun 10/7 mesela. idrar ve kan cok iyi sonuclari da. ama dr um 37 yi bir gun bile gecirmicez dedi. ona gore 2260 gr az gelisemiyomus. gelismeyen bebegi niye tutup riske atalim diyor. ama 10 gunde 200 gr almis bebegim niye böyle konusuyor anlamiyorum, o kadar da guveniyodum dr uma. 3 gunde bir cagirdi. yarin butun bunlari sorucam ama 37 de dogacagina, 38 de doğsun tans da düştü. ne bileyim sinir oldum dunden beri kuruyorum. rahati yerinde olan bebegi cikarmak gibi geliyo şu an bana bu.
Ben de tansiyon yok direnç vardı o da geçti ama bebeğim 2100 du 34. haftada. Ama doktorum sorun etmiyor kilo almazsa alırız dedi. Alırsa bekleyecek ben de her hafta kontrole gidiyorum. Nst ultrason hepsi yapılıyor. Bebeğim 1 haftada 200 kg aldı. Benim de kafam çok karışık. İnşallah herşey hepimiz için yolunda gider.

Arkadaslar doktorlarinizi dinleyin.. bebeklerin rahatlari gelisimleri diger seyler suan sizin bizim anlayabilecegimiz seyler degil. Bir suru parametre var. Bana kalsa benim bebegimde icerde rahatti beni rahatsiz etmiyordu bir sekilde duruyordu icerde. Tansiyonum 1 hapla dusuyodu israrli yukselmiyordu kasilmalari onleyebiliyorduk. Baska baska bir suru sey. Yani durmaya duruyodu. Dogumdan sonra plesantayi inceledi doktorum iyki almisiz dedi. Zaten yaslanmaya baslamisti.

Bu adamlarda keyiflerine gore gidip hadi alalim bu bebegi demiyolar. Benim doktorum 40 a kadar bekleyip normal dogum planlarken almamiz lazima geldi olay. Onlar bir suru seyi ayni anda hesapliyor. Birakin islerini yapsinlar. Burda sirf doktoru dinlemedi diye 1 saatte anne karninda ölen bebekleri okuyoruz.

kuzum iyiymis masallah. benimkinde direnc de yok kalp gibi atiyo inan hic anlamadim. 2260 gr şu an 35+0 da oyle
Doktorlar artı eksi 300 gram farkedebiliyor diyolar canjm. Gelişimiyle ilgili sıkıntı yoksa anormal derecede olmadjğı sürece takılma kiloya.

Back
X