2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar ben de bugun hastane çantamı hazırlamaya başladım. Bakın neler koydum yeterli mi sizce
- 2 tane bebek için iç dış alt üst takim
-1 tane iç dış zıbın
-1 tane çorap ,
-1 tane eldiven
-kendim için 2 Picama
- 1 sabahlık
- 1 kendim için çorap
-1 tane yazma
- 1 tane küçük havlu
- 2 tane atlet + alt çamasir
- göğüs Pedi
-bebek bezi
- pisik kremi
-biberon emzik
- 2 tane battaniye (biri kalın hastaneden cikarken)
-kendime terlik
Bu kadar galiba 😊
çorap eldiven i 2 3 tane koy iç zıbın kısa uzun toplam 3 tane yeter aynı 3 patıklı alt😊şapka da alın ağız mendili elin ayağın. 😂yoksa kıyafetın yetmez 6 7 tane al ağız mendili

İyi geceler kızlar. Doğum riskim hala çok yüksek şekilde devam ediyor üstüne birde bebeğin boynunda kordon varmış. Aranızda bebeğinin boynuna kordon dolanan oldumu. Artık gücüm tükenmeye başladı :( doktor stress yapma bebek bebek stress hissetmesin dedi :s

Plesantanin yaslanmasi bebegin beslenememesi demek ama tabi hemen olmuyor. Gun gun artiyor. Bizim kilo alimimiz haftamiza gore cok iyi gidiyordu plesanta yaslanmaya yani kreclemeye baslayinca cok cok az kilo aldi. 2 gunde bir kontrole cagirmaya basladi doktorum ve her gittigimdr yeni yerler goruyoduk plesantada eskiyen. Zaten dogumda da inceledi ve bir suru kanaama odagi olmus iyki dogum ayarlamisiz dedi. M Mikimauseeeee

İyi geceler kızlar. Doğum riskim hala çok yüksek şekilde devam ediyor üstüne birde bebeğin boynunda kordon varmış. Aranızda bebeğinin boynuna kordon dolanan oldumu. Artık gücüm tükenmeye başladı :KK43: doktor stress yapma bebek bebek stress hissetmesin dedi :s
Benim 24haftadan beri kordon boynundaydı doktor bi sıkıntı yaratmaz dedi bazen normal doğumlarda problem yaratabiliyomus ama ben zaten sezaryan olucam diye hiç takmadim 37.hafta kontrolumde bi baktık kordon boynundan çıkmış bu arada benim 32haftadan beri başı aşağıda yani dönme olayı falanda olmadı son haftalarda olabiliyor yani takma kafana stres yapılacak bişey değil normal doğum düşünüyorsan onda dikkat etmen gerekiyor yanlız

İyi geceler kızlar. Doğum riskim hala çok yüksek şekilde devam ediyor üstüne birde bebeğin boynunda kordon varmış. Aranızda bebeğinin boynuna kordon dolanan oldumu. Artık gücüm tükenmeye başladı :KK43: doktor stress yapma bebek bebek stress hissetmesin dedi :s
Kuzu sen sakin ol 1 kere dolanma önemli değil takip ederler

senınle nerdeyse aynı dogm tarıhlerımz 28 haftadan beri 2 haftada bir 34 haftadan beri her hafta geleceksn dedi doktor gecen hafta gıttım yarın da gidicem, bence doktor seni gec çagrmamısmı bırz baska doktora da gıdebılırsın kafan rahat olur olmasın bebişlere bısey ben ılk bebgımı 37 dogrdum, sancım vardı ama doktorların dediği gibi düzenli değildi sabah kadar çok adet sancısı cekmıstım randevuma çok vardı ama gıttım gıtmeyedeblırdım normal agrı dıye bı gıttm doktor herseyı bıraktı benı genel anestezıye aldı hemen aglaya aglaya gırdım bayıltırlarken duydugm tek söz bebegı kaybedıyoruz dedıler uyandıgımda çok kotydum bebegım öldumu dedım kalp atısları çook yavasmıs son anda almslar ya bekleyım sancımı deyıp gıtseydım hıc unatamıyorum okadar tüp bebek tedavılrrınden sonra kotu gecen bır hamılelıkten sonra kaybedıyordum melegımı allah yuzume baktı çok şukur şimdi benm ıcın her agrımı dınlerım..
evet geç çağırmış 31 Aralık dr randevu tarihim. Yalnız acile gidince nst ultrason vs herşeyine a dan z ye baktılar yeni. ben de en ufak Ağrıda sancıda gideceğim buradaki paylaşımlar bana ders oldu ben son haftaların tehlikeli olduğunu bilmezdim .. şırayı kaçırdım , bebeği neden kaybediyoruz demişler doktorlar ?. İçeride ne olmuş ki

Plesantanin yaslanmasi bebegin beslenememesi demek ama tabi hemen olmuyor. Gun gun artiyor. Bizim kilo alimimiz haftamiza gore cok iyi gidiyordu plesanta yaslanmaya yani kreclemeye baslayinca cok cok az kilo aldi. 2 gunde bir kontrole cagirmaya basladi doktorum ve her gittigimdr yeni yerler goruyoduk plesantada eskiyen. Zaten dogumda da inceledi ve bir suru kanaama odagi olmus iyki dogum ayarlamisiz dedi. M Mikimauseeeee
Doğumun kaçıncı haftada gercekleşti

canim senin bebisin kilosu ne kadar şu an. mesela tansiyona bağlı gelisemiyomus benimki
En son cuma günğ bakıldı canım 2500 gramdı şimdş nsıl bilmiyorum. Damar direnç oluşturuyo sende demek ki bana öyle bişey demediler ya. Sadece tansiyon yükseliyo

Back
X