- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
1950 olmuşKilosu ne kadar oldu canım? Daha minik olduğu için ısınamıyordur biraz 3,5 -4 e doğru sıcaklığını daha iyi korur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1950 olmuşKilosu ne kadar oldu canım? Daha minik olduğu için ısınamıyordur biraz 3,5 -4 e doğru sıcaklığını daha iyi korur
Zaten suni tutmaz bu kadar sanciyaSuni sanci icin cok erken olur sanmiyorum suni sanci verecegini :)
Bazen nişan o sekilde olabiliyormus diye okumustumKızlar sürekli süt beyazına benzer renkte akıntım geliyo böyle bembeyaz sümüksü kıvamda neden oluyodur sizce
İnşallah ilk doğumum olacak o yüzden insan nasıl olacağını bilemiyorCanim o bünye ile alakali senin dogumun cok yakin belki birden sancin baslar acilma hizlanir. Insallah cok kolay hizli dogumun olur seninde bizimdebenim ikinci hamileligimde 33.haftada 1cm acikligim vardi 41.haftada dogum yaptim
ama senin kontrolde agrin varsa cok sürmez sanirim
![]()
İnşallah öyledirCanim belki dogum yakindir , ondan aci cekmistirsin![]()
Ya gerçektenmi bu gün ağda yaptım yaparkende vajinamdan da görünüyodu aşağıda nişan kanlı olmuyomuydu ama benimkinde pembelik veya kan yok bembeyazBazen nişan o sekilde olabiliyormus diye okumustum
Maşallah! Sen şimdi sıkı giydir, kilosu arttıkça vücut ısısını korumaya başlayacak. Hatta terleyecek. Ona göre giydireceksin. Şimdi kilosu az olduğu için üşüyebilir.1950 olmuş![]()
Benim aylardir var sorun yok normal. Hamilelikte akinti fazlalasiyor.Kızlar sürekli süt beyazına benzer renkte akıntım geliyo böyle bembeyaz sümüksü kıvamda neden oluyodur sizce
Panikleme belki degildir deYa gerçektenmi bu gün ağda yaptım yaparkende vajinamdan da görünüyodu aşağıda nişan kanlı olmuyomuydu ama benimkinde pembelik veya kan yok bembeyaz
Evet ama sanırım normal akıntıdır ya ben biraz panikçiyimdir de çok teşekkür ederim yardımcı olduğun içinPanikleme belki degildir de
Benim de bi ara aynen oyle akıntım oldu yani normal bi akinti degildi o kesin ama anlamlandiramadim. Gecen internette oyle dolanirken bi sitede okudum. nisan her zaman kanli olmaz sumuksu yogun kivamli akinti seklinde de olabilir bu akinti tek seferde gelebilecegi gibi bi kac gun de surebilir yazıyordu
Sanırim akıntı benimkide bende hemen herşeye panik yapıyorum tecrübesizlikten galibaBenim aylardir var sorun yok normal. Hamilelikte akinti fazlalasiyor.
Benden sürekli geliyor yaa. Önceden cok sıvıydı su mu acaba diye bi delirdim doktor o öyle olmaz gelmeye devam eder dediKızlar sürekli süt beyazına benzer renkte akıntım geliyo böyle bembeyaz sümüksü kıvamda neden oluyodur sizce
Benim kastettigim seninki gibi bi sey degil zaten bence de senin akintidirEvet ama sanırım normal akıntıdır ya ben biraz panikçiyimdir de çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için![]()
Evet öyleymiş bende sürekli değiştiriyorum çamaşırımıBenden sürekli geliyor yaa. Önceden cok sıvıydı su mu acaba diye bi delirdim doktor o öyle olmaz gelmeye devam eder dedisimdi de senşn dediğin gibi geliyor normal hamilelikte dedi iki üç kere değiştirmem gerekiyor bazen çamaşırımı
![]()
Aman zaten akıntı olsun günümüzü bekleyelimBenim kastettigim seninki gibi bi sey degil zaten bence de senin akintidir![]()
Neden hemen yatırdılar canım kilosu çok iyiydi emmek mi istemiyor bebiş?Iyi akşamlar kızlar. Sayfaları merak ediyorum ama okuyacak zaman ve enerjim yok. Doğuran oldu mu acaba?
Dün gece hiç uyumadık tosbiğimle. Bu sabah da sariligi için hastaneye getirdim ve yatış yaptık. Bütün gün ağladı kuvozde tutamadık hiç. Depresyonun kıyısına gelmiştim ki son denemede bi saat durdu. Şimdi yine besleyip yatırdık. Inşallah kolay geçer gecemiz.
En guzeli bilmemek canimİnşallah ilk doğumum olacak o yüzden insan nasıl olacağını bilemiyor![]()
Canim benim eltimin oglunun elleri hep buz gibiydi. Yani ne yaparsa yapsin hep soguktu elleri. Belki seninkide oyledir1950 olmuş![]()