• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Doğum yapamların gözü aydın oldun yapacak olanlara Allah kolaylık versin kolay doğumları olsun sağlıcakla kucaklarınıza alın inşaAllah.
Birşey danışıcaktım size alttan muayene sorası pembemsi kan geleminiz oldumu. Eğerki gelirse bu nişanmıdır. Nişan gelmesinden ne kadar zaman sora su gelebilir. Yani 2 hafta kadar sürebilirmi?
Alttan muayeneden sonra doktor bana pembe yada koyu renk akıntı gelirse korkma olabilir dedi iki hafta önce çok güncel 🤗

kizlar biraz uzun olacak ama bir sey sorucam, sizin esleriniz annenize karsi nasillar? mesela şu an annem mecbur bizde kaliyo haftaya dogum var çünkü esim ise gidiyor tansiyonumdan ötürü her an bir sey olabilir diye. ama annemin yaptigi konustugu her sey ona batiyor. kendisi asker çocuğu, hep kendi bildigi dogru. ben de anacigima cok uzuluyorum bu her seyi yanlis anladigi için, ornegin kadin yatiyor mesela hic diyor istifini bozmuyor ben de yatayim yer var mi diye. aynisini benim annem sana yapsa agzima geleni sayarim diyor. izledigi tv programlarina da takık. aşırı tv ye bagli yasiyor diyor. kendi evinde dogalgaz acmaz burda gavur oturuyor sanki aciyor diyor. her seyi ama her seyi buna batıyor. bu arada eşim bana karşı cok saygilidir. șimdi hep somurtuyor evde. anneme de üzülüyorum, ben yatıyorum o bana bakiyor neticede. sizce hakli olan kim cok bunaldim o kadar bunaldim ki. bi de bunun dogumdan sonrasi var.
Eşinin yaptığı yanlış diye düşünüyorum.Annecağızın sana bakmaya gelmiş keyifi için değil.Benim de şuan evde anne ve babam var bir ara kardeşlerim de geldi gitti ama eşim asla of demedi.Hatta doğum izninde anneme çok yardımcı oldu ev işlerinde.Eşinin huyunu suyunu sen biliyorsun annene hissettirmeden eşin ile konuşup durumdan rahatsız olduğunu ve bir süre idare etmesini isteyebilirsin Allah kolaylık versin.

kizlar biraz uzun olacak ama bir sey sorucam, sizin esleriniz annenize karsi nasillar? mesela şu an annem mecbur bizde kaliyo haftaya dogum var çünkü esim ise gidiyor tansiyonumdan ötürü her an bir sey olabilir diye. ama annemin yaptigi konustugu her sey ona batiyor. kendisi asker çocuğu, hep kendi bildigi dogru. ben de anacigima cok uzuluyorum bu her seyi yanlis anladigi için, ornegin kadin yatiyor mesela hic diyor istifini bozmuyor ben de yatayim yer var mi diye. aynisini benim annem sana yapsa agzima geleni sayarim diyor. izledigi tv programlarina da takık. aşırı tv ye bagli yasiyor diyor. kendi evinde dogalgaz acmaz burda gavur oturuyor sanki aciyor diyor. her seyi ama her seyi buna batıyor. bu arada eşim bana karşı cok saygilidir. șimdi hep somurtuyor evde. anneme de üzülüyorum, ben yatıyorum o bana bakiyor neticede. sizce hakli olan kim cok bunaldim o kadar bunaldim ki. bi de bunun dogumdan sonrasi var.
Al karşına açık açık konuş kadın keyfinden gelmedi o da bana bakıyor de üzüldüğünü söyle yaptıklarının yanlış olduğunu anlar bence

Kızlar bi sürprizde benden gece suyum geldı sabah beşta 36 haftada ezeryanls doğurdum
Gün geçmiyor ki biri doğurmasın 😍 Ocakta doğumlar daha da arttı grubun hakkını vermeye başladık 😂😂Allah bebeklerimize bizlere bağışlasın sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin hepimize. Doğuran annelerin hepsinin gözü aydın💜
Sizinki biraz küçük umarım sağlıklıdır her şey yolundadır 🤲🏼

B Banu bora Kaizen S Kaizen S kızlar aklım sizde kaldı kendinize gelince bi haber edin nasılsınız, bebişler nasıl?
Doğum yapan herkesi tebrik ederim, Allahım hayırla, sağlıkla, bereketle büyütmeyi nasip etsin inş.

Back
X