Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun ikinizde iyisinizdir inşallahKızlar bi sürprizde benden gece suyum geldı sabah beşta 36 haftada ezeryanls doğurdum
hayırlı olsun. Bebilin en kısa zamanda yanına gelir inşallahMerhaba Kızlar
Sezeryanı genel anestezi istedim çok korktum nedense şimdi yürütecekler, en zor kısmı işin. Bebişi kuvöze aldılar 1800 gr doğdu. Bi sıkıntısı yok diyorlar ama ben göremedim daha yürüdükten sonra bebeğimi görmeye gideceğim inşallah. Sütüm hemen gelir sanıyordum kızımda çok çabuk gelmişti ama süre dair hiç bi belirti yok
Bizden haberler böyle
Sag salim al kucagina ins canim. Sende bizlere dua etmeyi unutma ❤Kızlar yarın sabah 08:00 de sezeryana alınacağım. Dualarınızı beklerim
Hepinize dua edeceğimSag salim al kucagina ins canim. Sende bizlere dua etmeyi unutma ❤
Maşallah hoşgelmiş sefa getirmişBenim oglan da geldi cok sukur. Emiyor ama basindan beri hep inliyordu. Sonra emememeye basladi. Bir iki saat kuvoze aldilar. Cok gerek görmeseler de. Duzeldi insallah. Ama surekli uyumak istiyor. Zor uyandiriyorum emzirmek icin.
Benden de 37+6da geldi cok minik telaş oldum devamı gelicek mi diye ama gelmedi ertesi gün kontrole gittiğimde çatı muaynesi de oldum açılma vardı 2cm açılmadan kaynaklı gelmiştir dedi muayne sonrası da gelebilir hazırlıklı ol normal o cok dedi ama gelmedi deKızlar iyi akşamlar. 37+4 deyim. İç çamaşırımda iğne ucu kadar kan gördüm, doğumla ilgili bir belirti olabilir mi?
Canım aynı sorun bendede vardı annem 1 aydır bizde kaliyo sancılarım oluyo aklı bende kaliyo temizlik falan yapcaktim falan gel bizde kal dedim yanımda ol dedim ilk bı kaç gün sorun yok sonra annesi ziyarete geldi gitti niye annem bizde diye doldurdu sürat 5 karış benle bile konuşmuyordu her dediğime tepkili falan annem kendisinin konuyu açmasını bekledim huyu böyle çünkü konuyu açtı bende kızdım keyfinden burda deil herseyi o yapiyo ben yapamıyorum bebeğin herseyini o aldı yaptığın nankörlük oluyo hadi herşeyi geç karın için katlan ya son aylarım artık yeterince stresliyim dedim ve şükür düzeldikizlar biraz uzun olacak ama bir sey sorucam, sizin esleriniz annenize karsi nasillar? mesela şu an annem mecbur bizde kaliyo haftaya dogum var çünkü esim ise gidiyor tansiyonumdan ötürü her an bir sey olabilir diye. ama annemin yaptigi konustugu her sey ona batiyor. kendisi asker çocuğu, hep kendi bildigi dogru. ben de anacigima cok uzuluyorum bu her seyi yanlis anladigi için, ornegin kadin yatiyor mesela hic diyor istifini bozmuyor ben de yatayim yer var mi diye. aynisini benim annem sana yapsa agzima geleni sayarim diyor. izledigi tv programlarina da takık. aşırı tv ye bagli yasiyor diyor. kendi evinde dogalgaz acmaz burda gavur oturuyor sanki aciyor diyor. her seyi ama her seyi buna batıyor. bu arada eşim bana karşı cok saygilidir. șimdi hep somurtuyor evde. anneme de üzülüyorum, ben yatıyorum o bana bakiyor neticede. sizce hakli olan kim cok bunaldim o kadar bunaldim ki. bi de bunun dogumdan sonrasi var.
Bu erkekler de sinir ediyor insanı . Sanki kendileri doğuracak rahatlatlarina pek düskünler. Bizimkinde de var bir alınganlık şu son zamanlarda. Hamiş hamiş neyle ugrasacagimizi sasiriyoruzCanım aynı sorun bendede vardı annem 1 aydır bizde kaliyo sancılarım oluyo aklı bende kaliyo temizlik falan yapcaktim falan gel bizde kal dedim yanımda ol dedim ilk bı kaç gün sorun yok sonra annesi ziyarete geldi gitti niye annem bizde diye doldurdu sürat 5 karış benle bile konuşmuyordu her dediğime tepkili falan annem kendisinin konuyu açmasını bekledim huyu böyle çünkü konuyu açtı bende kızdım keyfinden burda deil herseyi o yapiyo ben yapamıyorum bebeğin herseyini o aldı yaptığın nankörlük oluyo hadi herşeyi geç karın için katlan ya son aylarım artık yeterince stresliyim dedim ve şükür düzeldi
Bugün de karnımda durmadı bebiş. Sürekli sertleşiyor karnım. Biranda görünce de korktum canım. Şu an evin halini düşünüyorum ortalığı toplamaya başladım, nolur nolmazBenden de 37+6da geldi cok minik telaş oldum devamı gelicek mi diye ama gelmedi ertesi gün kontrole gittiğimde çatı muaynesi de oldum açılma vardı 2cm açılmadan kaynaklı gelmiştir dedi muayne sonrası da gelebilir hazırlıklı ol normal o cok dedi ama gelmedi de5gün oldu doğumla ilgili bişey yok ama herkes farklı tabi
![]()
Ben de baya panik olmuştum dolandım evde görünce kaç turBugün de karnımda durmadı bebiş. Sürekli sertleşiyor karnım. Biranda görünce de korktum canım. Şu an evin halini düşünüyorum ortalığı toplamaya başladım, nolur nolmazAllah hepimizin yardımcısı olsun canım. Kolaylıkla doğururuz inşallah.
Aaa haberdar et durumdanŞaşırmayacaksınız biliyorum,sanırım ben de doğurucam.
Kontrol için geldim sancı çıktı, açılmam da varmış. Yatış verildi takipteyim,belki sabah sezaryene alınabilirim.
4 saatte 1 nst yapılıyo sancı çıkmaya devam ediyo sabaha karşı yine yapılıcak.Aaa haberdar et durumdan
Canım benim hayırlısı olur inşallah sağlıkla güzellikle olsun her şey durumdan haberdar etŞaşırmayacaksınız biliyorum,sanırım ben de doğurucam.
Kontrol için geldim sancı çıktı, açılmam da varmış. Yatış verildi takipteyim,belki sabah sezaryene alınabilirim.