Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim daha olmadı doğum geçse inşallah doğuma kadar yaOlabilir canim benim diger ikisinde de oyleydi . Dogumdan sonra resim cekinmk istemjyordum![]()
Hayirli olsun tekrardan acaba epidural yuzunden mi oldu18.25 de doğdu Güneşim çok şükür Allah herkese kolaylık versin, ilkini 3. Ikınışta çıkartan ben bunu45dk da çıkaramadım tek sefer vakumun da yardımıyla çıktı şükür ayağı kakalı kızım, emiyor hatta pek doymuyor bitti gitti, hepinizi Allah kurtarsın
Yaa hadi inşallah kolayca alırsın kucagınaKızlar selam 1 cm açıklık var tansiyonum yine 150 ye 100 plasenta olgunlaşmış suni sancı verelim diyorlar kabul ettim. Duanıza talibim kolay bir doğum olur inşallah çok stresliyim![]()
İnşallah çok teşekkür ederim haberdar etmeye çalışacağımYaa hadi inşallah kolayca alırsın kucagınaHaber ver. Siz doguma girdikce ben heyecanlanıyorum
Maşallah.Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsünTeşekkür ederim arkadaslar cok şükür bebeğimde bende iyiyiz. 2900 doğdu oğlum küvezede girmedi sağlıklı yanımda. Diğer doğum yapan arkadaşlarada hayırlı olsun
Oğlum kardeşinin doğmasını istememeye başladı, ölsün diyorDoğuma giren arkadaşlar biz doğum yapmayanları unutmayın olur mu dualarınızda yer verin bizlere şimdiden Allah razı olsunikinci doğumda bir başka oluyor ya ilk evladı düşünüyorsun ya bana bişey olursa endişesi
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Dogum yaklasinca insana enerji gelirmisDüne kadar yattigim yerden kalkamiyordum hastayim diye bugun bir enerji patlamasi yasiyorum evi falan temizledim![]()
Ay bilmiyorum ki :) umarim öyledir sabahta erkenden uyandim asiri uykumu almis şekilde :) 2 3 gundur adacayi iciyorum belki ondan dogum yaklasmis olabilir doktor önerdi :)Dogum yaklasinca insana enerji gelirmisbanada aynisi oldu . Bende de 2 gundur duzensiz sanci vardi bugun doktor kontrolüm vardi , hic mi sanci olmaz
doguramiyacagim boyle giderse
![]()
Rabbim sağ salim kavuştursun kuzum. Baştan beri riskliydi benimki de. Benzer şeyleri yaşadım seninle. Keşke az daha dursaydu kilo alsaydı diyodum ama çok şükür gözümğn önünde şuan. Hiç içini karartma herşey çok güzel olacak :)Çok güzel olmuş canım bak normal bile doğurdun bebişin kilosuda iyi normal sayılır hatta. Çabucak toparlanırsınız inşallah.![]()
Ben de şimdi doktorla sonuçları konuşmaya gidicem. Radyolog doppler yaptı ve kan akışı kritik seviyeye gerilemiş dedi 1 hafta ya dayanır ya dayanmazmış. Bakalım kendi doktorum ne diyecek. e-GFR diye bi değer bozulmuş böbrek fonksiyonları ile ilgili sanırım. Bebekte maksimum 2200 en fazla dedi o da. yani kilo da almıyor doğal olarak bu şartlar altında.. Bu hafta bende doğurucam gibi gözüküyor dr ne diyecek merak ediyorum.
Rabbim sağ salim kavuştursun kuzum. Baştan beri riskliydi benimki de. Benzer şeyleri yaşadım seninle. Keşke az daha dursaydu kilo alsaydı diyodum ama çok şükür gözümğn önünde şuan. Hiç içini karartma herşey çok güzel olacak :)
Kaizen S canım Allah uzun ömürler versin yavruna MaşaAllah Allah analı babalı büyütsün kaç gram doğdu tam bebişin o kadar miniş mi kıyamam ya nasıl tatlıdır o şimdi kaç haftalık kaç günlük doğdu . Rabbim bol bol kilolandırsın tez zamanda . ❤
☺
Yaşı küçük müOğlum kardeşinin doğmasını istememeye başladı, ölsün diyor![]()