2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben sabah sinavlarina giremiycem esim malum calisiyor bebisle girmeme izin vermiycekleri icin 😂 sabaha giremeyince ogleden sonra olana da girmesem mi diye dusunuyorum. Ilk sinavlar doguma denk geldi oyuzden sifir zaten. Ne yapsam. Bu yil oylece biraksam mi? Yoksa ogleden sonra 2 dersin sinavina girsem mi ilk leri 0 ama bilemedim ya. Muhtemelen yarin sabahkilerede giremem

hayırdır canm Deniz in bir sıkıntısı mı var
Dünden beri ara vermeden besliyorum, alt değiştirip masaj yapıyorum, gazını çıkarıyorum, biraz oynuyorum, sonra yine besleme....hiç ara vermedim. Gazı vardı, son pırta kadar çıkarttık. 2.5 saat sadece gaz çıkartmakla uğraştık, sonunda iyice gevşedi, belki açtır dedim, 100 ml süt çıkardım, dinlene dinlene içti, üstüne bi de emdi. Aç değil, gazı Yok, altı temiz, ateşi Yok, burnu tıkalı değil, sevdim oynadım, anne sevgisi verdim. Daha hala uyumuyor, gözler fal taşı. Şimdi rezene kimyon anason çayı demliyorum. Son çare onu deniycem, hala uyumazsa çöpe atmayı düşünüyorum😂
40 tamamlayinca uyunuyor. Rezene kimyon anason. Bio gaia sap simplex hepsini verip anca uyumustum. Sicrama haftasindasin demek ki. Muhtemelen deniz kucuk oldugu icin 8. Haftaninkini yeni yasiyosun... kitabi al dedigimi anliycaksin 🤣
Kitap siparişini verdim: kitap gelene kadar uyumuş olurum inş. Ben bilmem 8 hafta 10 hafta.. yorgunluktan yürüyemiyorum artık.

Cnm doktor hmn damla yada krem veriyor ama bana biri anne sütü damlatıp sil gecer demisti.gecen kızımda oldu sutten damlattim tekrarlanmadi sonrasinda bir dene istetsen
Evet canım anne sütünü ben de duydum, doktora bi götürelim her ihtimale karşı. Onun gözünü öyle görünce içim parçalanıyo. :(

Ya ben sabah sinavlarina giremiycem esim malum calisiyor bebisle girmeme izin vermiycekleri icin 😂 sabaha giremeyince ogleden sonra olana da girmesem mi diye dusunuyorum. Ilk sinavlar doguma denk geldi oyuzden sifir zaten. Ne yapsam. Bu yil oylece biraksam mi? Yoksa ogleden sonra 2 dersin sinavina girsem mi ilk leri 0 ama bilemedim ya. Muhtemelen yarin sabahkilerede giremem
İmkan varsa hangisine girebiliyosan gir 1 ders 1 ders eritmeye bak 😁 ben tek ders için 6 ay uzatmıştım bi önceki Aöf bölümümü 😁

Güle güle kullansın inşallah bebiş. Başarılar sınavlarında. Bende kontrole gittim Sancim var dedim sürpriz çatı muayenesi yaptı açıklık yok dedi 40 haftayı bulabilir dedi annemi bende cagiracaktimda erteledik haftaici cagiracam bebekte 3.5 kilo olmuş dahada büyürse doğum zor olur diye korkuyorum 39 oldum bende baya korktum çatı muayenesinden doktorum uğraştı biraz ama bişey yokmuş muayenede kimse korkmasın bende yazmadığını görünce acaba doğurdu mu dedim 😊
günaydın sınava hiç çalışmadan giriyorum modumda değildim hiç hazırlanmadım bundan en büyük etken Aöf Anadolu denen kurum kitaplarımı basmamışlardı hala da basmadılar sanırım , dönem bitişine 1 ay kala baktım hala TEM’in edilemiyor diyodum,o yüzden internetten satın alamadım .... kitapsız çalışamayan Bi tipim. Aöf e bütün yaz naptınız yattınız mı diye sormuştum üst üste😡😋 dönem başı kitapların ellerinde niye mevcut olmadığını çok zaman anlayamadım. Onlar aldıkları paraya bakar Öğrenci çalışmış çalışmamış geçmiş kalmış çok da tınn .😁 Bu dönem kitapları TEM’in etmemi engelleyip derslerden kalmama sebep olan Aöf Anadolu da okuduğum son üni, artık bunu bitirince İstanbul üni AÖf e başlarım kısmetse. Aöf Anadolu pişmanlık .

Bi de kp götürcek tutturdu8.30 da çıkalım diye erkenden buzzzzz gibi sınav salonunda ne işim var ya.yaşlı adamı ikna da edemedim. Ben normalde sınava 9.40 da girrr 10.00 da çıkarım.

günaydın sınava hiç çalışmadan giriyorum modumda değildim hiç hazırlanmadım bundan en büyük etken Aöf Anadolu denen kurum kitaplarımı basmamışlardı hala da basmadılar sanırım , dönem bitişine 1 ay kala baktım hala TEM’in edilemiyor diyodum,o yüzden internetten satın alamadım .... kitapsız çalışamayan Bi tipim. Aöf e bütün yaz naptınız yattınız mı diye sormuştum üst üste😡😋 dönem başı kitapların ellerinde niye mevcut olmadığını çok zaman anlayamadım. Onlar aldıkları paraya bakar Öğrenci çalışmış çalışmamış geçmiş kalmış çok da tınn .😁 Bu dönem kitapları TEM’in etmemi engelleyip derslerden kalmama sebep olan Aöf Anadolu da okuduğum son üni, artık bunu bitirince İstanbul üni AÖf e başlarım kısmetse. Aöf Anadolu pişmanlık .
40 +0 iken finallere girdim ve hepsinden geçtim:) alkış bana :)) ben de auzef okuyorum diger arkadaslar her seyi cok fazla stres yapiyolar o yuzden pek sevemediler auzefi ama ben sakin oldugum icin bi sorun gormedim . yaşam boyu okumaya devam :)

Kızlar uykusuz kalınca sütüm çok etkilendi sonradan alışıyor mu vücut ilk kızımda nasıl oluyordu unutmuşum. Uyuyamadım ve süt oluşmuyor resmen 😱

R refikaaydin

Ben doğum yaptım kızlar . Kendi sancımla cok şükür

Maşallah Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım 😊

Ben 38+3 oldum ve merak ediyorum nişan gelmeden daha önce doğum belirtileriniz var mıydı? Nelerdi?

Eskiden hamilelik belirtilerini merak ederdim, hamile kaldım, şimdi doğum belirtilerine merak başladı 😄😄😄

Bu arada sayfayı sürekli takip ediyordum ama 1-2 mesaj haricinde mesaj atmamıştım. Artık dayanamadım 😄

İmkan varsa hangisine girebiliyosan gir 1 ders 1 ders eritmeye bak 😁 ben tek ders için 6 ay uzatmıştım bi önceki Aöf bölümümü 😁

Evren girmemem icin ugrasiyor. Sinav giris belgesinin oldugu sayfa calismiyor bastiramadim. Dusun bugun sinav var aof nin sinav giris belgesi sayfasi calismiyor. Sadece bilgi amacli olandan yerini gorebiliyosun. Bastiracagim sayfa calismiyor. Evrenden mesaj herhalde

Evren girmemem icin ugrasiyor. Sinav giris belgesinin oldugu sayfa calismiyor bastiramadim. Dusun bugun sinav var aof nin sinav giris belgesi sayfasi calismiyor. Sadece bilgi amacli olandan yerini gorebiliyosun. Bastiracagim sayfa calismiyor. Evrenden mesaj herhalde
Talihsiz olmuş nasıl çalılmuyor belki de yoğunluktan çökmüştür ctrl p yapınca çıkması gerek önizlemede 😱 ben çalşmadm evden çıktığıma değdi mi bilmiyorum böyle Bi trafik yok valla. Bu arada hafif hafif kasıklarıma ağrılar girmeye başladı bu sancı mı oluyor bilmem sol kasığıma adet ağrısı gibi

40 +0 iken finallere girdim ve hepsinden geçtim:) alkış bana :)) ben de auzef okuyorum diger arkadaslar her seyi cok fazla stres yapiyolar o yuzden pek sevemediler auzefi ama ben sakin oldugum icin bi sorun gormedim . yaşam boyu okumaya devam :)
auzef uzaktan eğitim mi? benim Anadolu Aöf te okuduğum 4. Üniversite bu 😁 4 yanliş bir doğruyu götürüyor kitap vermiyorlar paranla da rezil oluyon basmıyo adam kitabı . Sanki çok şey öğretmiş gibi de art niyetli ters köşe sorular 😊

Talihsiz olmuş nasıl çalılmuyor belki de yoğunluktan çökmüştür ctrl p yapınca çıkması gerek önizlemede 😱 ben çalşmadm evden çıktığıma değdi mi bilmiyorum böyle Bi trafik yok valla. Bu arada hafif hafif kasıklarıma ağrılar girmeye başladı bu sancı mı oluyor bilmem sol kasığıma adet ağrısı gibi

Dedigin gibi gir gitsin ne olucak. Ben gecen senede calismadan girmistim. Bayada ders vermisim 😂🤣 simdi yetisebilirsem oglen giricem. Yarim saat ugrastim acildi sayfa. 2 ders varmis zaten ogleden sonra 20 dakikada bitirir cikarim

Dedigin gibi gir gitsin ne olucak. Ben gecen senede calismadan girmistim. Bayada ders vermisim 😂🤣 simdi yetisebilirsem oglen giricem. Yarim saat ugrastim acildi sayfa. 2 ders varmis zaten ogleden sonra 20 dakikada bitirir cikarim
😁başarılar 😋 sorular kolaydı insana keşke çalışaydım hissi veren bi sınav oldubenim için 😱😱

Back
X