ne düşünceliler maşallah maşallah

benım kv de cocuk ilk geldiğinde ben kontrole götürmeden yıkamayacaktım 5.gün kontrol bizimki eşimi ara ay siz daha hıc cocugu yıkamadınız mı o cocugun gun aşırı yıkanması lazım da vır vır dırdır eşim işten arıyor annem gelsin yıkayın cocugu dedim ne var daha ne oldu cıkalı ne bu acele koştur koştur gelecek bebeği yıkayacakmış dedim gelmesin istemiyorm ayrıca kış vaktı gün aşırı cocuk mu yıkanır yaz olsa anlarım kışın haftada 2 dedim ama yookk kv geldi bir akşam ben odadayım hala tembih ediyor ki siz gün aşırı yıkayın dıye kusura bakma dedim eşime ben cocugu hasta edemem eti ne budu ne eve gelmiş 1800 gr tirtir yavrum manyak mı ne o gün yıkadık ama eşimle beraber kimseye gerek yok şimdide haftada 2 kere yıkıyorum doktora da sordu eşim gün aşırı yıkayalım mı dıye hayır haftada 2 yeter dedi aldı ağzının payını yoksa eşimde gün aşırı yıkamaya zorlayacaktı anası dedi ya sanki kanun cıkardı gibi nıye erkekler boyle ya annelerinin her dediği doğru gibi davranıyorlar tamam ilk cocuğumuz olabılır ama salak mıyız yanı okuyup öğrenirsin danışırsın kafana yatıyorsa yaparsın üf sinirlendim yıne...hee bır de ben akşam gündüz farketmez ne zaman müsaitsek ne zaman mert keyifliyse o zaman yıkıyoruz kv haberı var mı bu durumdan bılmem bılse onada karışır

takıntı hurafe şeyleri cok onunda..oh tek yıkayabılıyorsun ne guzel işte kıskanmışlar besbelli bıze ihtiyacı yok dıye