Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Canım nasıl yapıyorsun kahveyi bende evde kendim yapmak istiyorum

Canım granül kahveyi bir ya da bir buçuk tatlı kaşığı bardağa koy,şekerini kendine göre ayarla.Sonra az ılık su dök üzerine çözdür kahveyi,karıştır.Üzerine de bol süt dök,sonrada buz koy.Böyle yaparım ben.Süt şişiriyor dersen laktozsuz alabilirsin

Kızlar bende mide yanması başladı. Bu durumu yaşayanlar varsa ne yapabiliriz tavsiye verir misiniz. Ne yesem ne içsem geçer. Cumartesi randevum var o zamana kadar napacam bilmiyorum
Benim 8.haftamda şiddetli başladı,hala da temkinli yemek yiyorum.Gaviskon içiyordum günde 4 kez.Doktor iki kaşık içebilirsin dedi bana.Sonra akşamları sadece iki kaşık içmeye başladım canım.Şu an biraz daha iyiyim şükür

Geldim kizlar 💕 tesekkur ederim sordugunuz icin anca yazabiliyorum🙏🏼
Cok sukur her sey cok guzel gecti, her seyi olmasi gerektigince elhamdulillah🧿 oglusum azicik nazlandi yuzunu gostermekte, elini cekmek bilmedi. Doktor nazli bir oglan bu ama benden kacamadi diyor🤣 doktor taktaktak gobegime vurup rahatsiz ediyor, iki sn goruyoruz hooop arkasini donuyor paşam🤣🤣 gelisimi boyu kgsu herseyi sukur iyi gayet 🙏🏼
Darisi detayliya girmeyenlerinizin basina insallah💕 saglikla kucaklarimiza almak nasip olsun insallah💛
Oh maşallah canımm çok sevindim darısı girmeyenlere 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

Canım granül kahveyi bir ya da bir buçuk tatlı kaşığı bardağa koy,şekerini kendine göre ayarla.Sonra az ılık su dök üzerine çözdür kahveyi,karıştır.Üzerine de bol süt dök,sonrada buz koy.Böyle yaparım ben.Süt şişiriyor dersen laktozsuz alabilirsin
Evet süt çok şişiriyor laktozsuz içiyorum teşekkür ederim deniycem☺️

Kızlar bende mide yanması başladı. Bu durumu yaşayanlar varsa ne yapabiliriz tavsiye verir misiniz. Ne yesem ne içsem geçer. Cumartesi randevum var o zamana kadar napacam bilmiyorum
Benim mide yanmam ya da bulantım olduğunda bir kaç sarı leblebi atıyorum ağzıma veya sakız çiğniyorum rahatlatıyor beni

Evet bu sefer bende perişanım ya . Vücut kasik ağrım çok . Eğilmek kalklmak iş yapmak çok zor simdiden
Benim de öyle kasık ağrılarım var korkuyorum yine enfeksiyondan 2 kere geçirdim o kadar dikkat ediyorum ki nasıl oluyor bilmiyorum yine başladı galiba
Sırt ağrım zaten ayrı 😓 bu 2. Trimers dönemi en iyisiydi hani bu böyleyse 3ü düşünemiyorum

Bende de basladi 😞 ilk kontrolde ilac yazdiracagim, kizimda doguma kadar surmustu sise sise gaviscon bitiriyordum 🫠 ne iyi gelir baska bilmiyorum bende

Neden tahlil verdiniz acaba ben de 2 kere geçirdim şu ara bir şey yok da şimdi okuyunca tedirgin oldum
beni aile hekimi arayıp çağırıyo her ay rutin kan idrar bakılıyo kilo tansiyon ölçüyolar izlemim var yani haftaya da aşı için gün verdiler tetanoz ilk doz. benim de ne yanma ne ağrı hiçbi şey olmuyo çok tuhaf ama 48 çıkmış lökosit yüksek yani ilki de 46 çıkmıştı tek doz saşe yazmıştı doktorum yarın kontrole gidiyorum kendi doktoruma yine yazar kesin. aile hekimine söylemediysen hamile olduğunu en kısa zamanda söyle çağırsınlar

Geldim kizlar 💕 tesekkur ederim sordugunuz icin anca yazabiliyorum🙏🏼
Cok sukur her sey cok guzel gecti, her seyi olmasi gerektigince elhamdulillah🧿 oglusum azicik nazlandi yuzunu gostermekte, elini cekmek bilmedi. Doktor nazli bir oglan bu ama benden kacamadi diyor🤣 doktor taktaktak gobegime vurup rahatsiz ediyor, iki sn goruyoruz hooop arkasini donuyor paşam🤣🤣 gelisimi boyu kgsu herseyi sukur iyi gayet 🙏🏼
Darisi detayliya girmeyenlerinizin basina insallah💕 saglikla kucaklarimiza almak nasip olsun insallah💛
Gözün aydın canım benim çok şükür bunu da atlattin darısı yarın benim başıma heyecandan uyuyamıyorum çok gerginim 🧿 💕 🥰

göbeğinin üstü ağrıyan var mı kızlar eğilirken falan batma oluyo orda yeni başladı birkaç gündür

Gözün aydın canım benim çok şükür bunu da atlattin darısı yarın benim başıma heyecandan uyuyamıyorum çok gerginim 🧿 💕 🥰
Cok sagol tatlisim seninki de cooook guzel gececek eminim ki 🙏🏼🧿😍 simdi diyorum keske bu kadar gerilmeseydim bosuna cocugumu da strese mi soktum diye. O yuzden guzelce uyumaya calis her sey yolunda gececek tabiki🫠 onlar iceride oyle mutlular ki 🥰 biz yapiyoruz o evhami kaygiyi, annelik de tam olarak bu sanirim 🤰🏻

Ya benim de öyle yumru gibi bir noktada sertlik hissediyorum ve sadece o nokta ağrıyor ama hep aynı yer sizin de mi öyle
Benim de böyle bir durumum var. Sağ alt kısımda sertlik oluyor ara ara. Özellikle yorulunca. Doktora söylediğimde magnezyumu günde ikiye çıkar, rahimbüyüyor falan dedi. Sizin bilginiz var mı sebebi nedir

Benim de böyle bir durumum var. Sağ alt kısımda sertlik oluyor ara ara. Özellikle yorulunca. Doktora söylediğimde magnezyumu günde ikiye çıkar, rahimbüyüyor falan dedi. Sizin bilginiz var mı sebebi nedir
Ben de rahim büyümesine bağladım yorulduğum zaman ağrısı artıyordu çünkü hiç sormadım doktoruma

Back
X