- 9 Mayıs 2022
- 958
- 1.557
- 63
Ben de gaviscon aldım ama henüz kullanmadım, bi ara geceleri mide yanmasına uyanıyordum son bir kaç gündür olmadı şükürYemekten sonra 2-3 saat uzanmamakküçük porsiyonlar yemek, bol su içmek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gaviscon aldım ama henüz kullanmadım, bi ara geceleri mide yanmasına uyanıyordum son bir kaç gündür olmadı şükürYemekten sonra 2-3 saat uzanmamakküçük porsiyonlar yemek, bol su içmek
Gunumuz tribal erkolarindan olcak heralde teyzesiAh senin paşan da nazlı çıktııçokk sevindim canım herşeyin yolunda olmasına hadi gözün aydın
![]()
Çok teşekkür ederimO şekilde giderseniz her türlü yaptırırsınız![]()
Canım nasıl yapıyorsun kahveyi bende evde kendim yapmak istiyorum
Benim 8.haftamda şiddetli başladı,hala da temkinli yemek yiyorum.Gaviskon içiyordum günde 4 kez.Doktor iki kaşık içebilirsin dedi bana.Sonra akşamları sadece iki kaşık içmeye başladım canım.Şu an biraz daha iyiyim şükürKızlar bende mide yanması başladı. Bu durumu yaşayanlar varsa ne yapabiliriz tavsiye verir misiniz. Ne yesem ne içsem geçer. Cumartesi randevum var o zamana kadar napacam bilmiyorum
Oh maşallah canımm çok sevindim darısı girmeyenlereGeldim kizlartesekkur ederim sordugunuz icin anca yazabiliyorum
Cok sukur her sey cok guzel gecti, her seyi olmasi gerektigince elhamdulillahoglusum azicik nazlandi yuzunu gostermekte, elini cekmek bilmedi. Doktor nazli bir oglan bu ama benden kacamadi diyor
doktor taktaktak gobegime vurup rahatsiz ediyor, iki sn goruyoruz hooop arkasini donuyor paşam
gelisimi boyu kgsu herseyi sukur iyi gayet
Darisi detayliya girmeyenlerinizin basina insallahsaglikla kucaklarimiza almak nasip olsun insallah
![]()
Amin canim insallahOh maşallah canımm çok sevindim darısı girmeyenlere![]()
Valla şimdiden ben perişanım Allah yardımcımız olsunYazın hamilelik zor oluyor ama kış çocuğu daha güzel oluyor canım kolay oluyor. İki oğlundan biri yazın doğdu diğeri kışın . Kış çocuğu daha kolay . Ama hamilelik çok daraltıyor sonlara doğru
Evet süt çok şişiriyor laktozsuz içiyorum teşekkür ederim deniycemCanım granül kahveyi bir ya da bir buçuk tatlı kaşığı bardağa koy,şekerini kendine göre ayarla.Sonra az ılık su dök üzerine çözdür kahveyi,karıştır.Üzerine de bol süt dök,sonrada buz koy.Böyle yaparım ben.Süt şişiriyor dersen laktozsuz alabilirsin
Evet bu sefer bende perişanım ya . Vücut kasik ağrım çok . Eğilmek kalklmak iş yapmak çok zor simdidenValla şimdiden ben perişanım Allah yardımcımız olsun![]()
Benim mide yanmam ya da bulantım olduğunda bir kaç sarı leblebi atıyorum ağzıma veya sakız çiğniyorum rahatlatıyor beniKızlar bende mide yanması başladı. Bu durumu yaşayanlar varsa ne yapabiliriz tavsiye verir misiniz. Ne yesem ne içsem geçer. Cumartesi randevum var o zamana kadar napacam bilmiyorum
Benim de öyle kasık ağrılarım var korkuyorum yine enfeksiyondan 2 kere geçirdim o kadar dikkat ediyorum ki nasıl oluyor bilmiyorum yine başladı galibaEvet bu sefer bende perişanım ya . Vücut kasik ağrım çok . Eğilmek kalklmak iş yapmak çok zor simdiden
Bende de basladiKızlar bende mide yanması başladı. Bu durumu yaşayanlar varsa ne yapabiliriz tavsiye verir misiniz. Ne yesem ne içsem geçer. Cumartesi randevum var o zamana kadar napacam bilmiyorum
beni aile hekimi arayıp çağırıyo her ay rutin kan idrar bakılıyo kilo tansiyon ölçüyolar izlemim var yani haftaya da aşı için gün verdiler tetanoz ilk doz. benim de ne yanma ne ağrı hiçbi şey olmuyo çok tuhaf ama 48 çıkmış lökosit yüksek yani ilki de 46 çıkmıştı tek doz saşe yazmıştı doktorum yarın kontrole gidiyorum kendi doktoruma yine yazar kesin. aile hekimine söylemediysen hamile olduğunu en kısa zamanda söyle çağırsınlarNeden tahlil verdiniz acaba ben de 2 kere geçirdim şu ara bir şey yok da şimdi okuyunca tedirgin oldum
Gözün aydın canım benim çok şükür bunu da atlattin darısı yarın benim başıma heyecandan uyuyamıyorum çok gerginimGeldim kizlartesekkur ederim sordugunuz icin anca yazabiliyorum
Cok sukur her sey cok guzel gecti, her seyi olmasi gerektigince elhamdulillahoglusum azicik nazlandi yuzunu gostermekte, elini cekmek bilmedi. Doktor nazli bir oglan bu ama benden kacamadi diyor
doktor taktaktak gobegime vurup rahatsiz ediyor, iki sn goruyoruz hooop arkasini donuyor paşam
gelisimi boyu kgsu herseyi sukur iyi gayet
Darisi detayliya girmeyenlerinizin basina insallahsaglikla kucaklarimiza almak nasip olsun insallah
![]()
Cok sagol tatlisim seninki de cooook guzel gececek eminim kiGözün aydın canım benim çok şükür bunu da atlattin darısı yarın benim başıma heyecandan uyuyamıyorum çok gerginim![]()
![]()
![]()
Oluyor arada canım . Hatta ağrılı bazen bir nokta sadecegöbeğinin üstü ağrıyan var mı kızlar eğilirken falan batma oluyo orda yeni başladı birkaç gündür
Benim de böyle bir durumum var. Sağ alt kısımda sertlik oluyor ara ara. Özellikle yorulunca. Doktora söylediğimde magnezyumu günde ikiye çıkar, rahimbüyüyor falan dedi. Sizin bilginiz var mı sebebi nedirYa benim de öyle yumru gibi bir noktada sertlik hissediyorum ve sadece o nokta ağrıyor ama hep aynı yer sizin de mi öyle
Ben de rahim büyümesine bağladım yorulduğum zaman ağrısı artıyordu çünkü hiç sormadım doktorumaBenim de böyle bir durumum var. Sağ alt kısımda sertlik oluyor ara ara. Özellikle yorulunca. Doktora söylediğimde magnezyumu günde ikiye çıkar, rahimbüyüyor falan dedi. Sizin bilginiz var mı sebebi nedir