• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Emdikten sonra sıktığında süt geliyosa vardır sütün bebekler çok güzel vakumluyolar sıktığında çıkanın çok daha fazlasını emiyo yani.benim oğlumda aynı uzun emiyo sonrasında ağzı açık yüzüme yapışıyo emmek için.aynı modeller demek ki hep aç gibi 😄 mama verince öyle yapmıyo uyuyo.sağlık ocağı kontrolüne gittiğimde hemşire mamanın bebekleri uyuttuğunu söyledi.bende akşam uykuya geçmeden mama veriyorum
Burnu için otribebe kullanıyorum ama ağızla çekilen aparatı bebişimin burun delikleri için fazla büyük geldi onu kullanamadık.sadece serumunu kullanıyorum
Arkadaşlar mamayı ne ile veriyorsunuz. Biberonla veriyorsanız meme reddi yaşamıyor musunuz

Emdikten sonra sıktığında süt geliyosa vardır sütün bebekler çok güzel vakumluyolar sıktığında çıkanın çok daha fazlasını emiyo yani.benim oğlumda aynı uzun emiyo sonrasında ağzı açık yüzüme yapışıyo emmek için.aynı modeller demek ki hep aç gibi 😄 mama verince öyle yapmıyo uyuyo.sağlık ocağı kontrolüne gittiğimde hemşire mamanın bebekleri uyuttuğunu söyledi.bende akşam uykuya geçmeden mama veriyorum
Burnu için otribebe kullanıyorum ama ağızla çekilen aparatı bebişimin burun delikleri için fazla büyük geldi onu kullanamadık.sadece serumunu kullanıyorum

🤗🤗

Arkadaşlar mamayı ne ile veriyorsunuz. Biberonla veriyorsanız meme reddi yaşamıyor musunuz
Ben şırınga ile veriyorum.Daha önce sıkıyordum ağzına hemşireler öyle yapıyordu iki gündür memeyi ağzına veriyorum kenardan şırınga sokup sıkıyorum yavaş yavaş böyle çok güzel oldu hiç akıtmadan çekiyor hepsini

Ben şırınga ile veriyorum.Daha önce sıkıyordum ağzına hemşireler öyle yapıyordu iki gündür memeyi ağzına veriyorum kenardan şırınga sokup sıkıyorum yavaş yavaş böyle çok güzel oldu hiç akıtmadan çekiyor hepsini
Çok mantıklı

Çocuk odası küçücük olmasına rağmen tek başına yeterli olmadı. Peteğin üstüne havlu da koyuyordum, %40-50 arası bir nem oluyordu. Şimdi unutuyorum hep, ikimizin de burnu kuruyor.
Bizimde odamoz kucuk ama yetmex diosunz yani tesekkur ederim sus o zamn onlar

Söylemiştim de bi de burdan yazayım, zoenka air model. Aldım ya, o parayı verdim ya arkadaşlarım AA bizde vardı verelim dediler. Hepsi de bekar, ablamda vardı, yengemde vardı diye başladılar. Birazdan getirip bırakacak hatta birisi. Ama işte ben o parayı harcamadan da ortaya çıkmıyor bu😂 akacak kan damarda durmuyor.

O Otimoti artık her gece seda sayanla yemekteyiz izliyorum😂 sabaha karşı veriyorlar. bi de sinirleniyorum izlerken, kadın o kadar uğraşmış 2 puan mı verilir, tam bir pislik inş kazanamaz filan diye diye izliyorum😂😂 yarışmacılar o kadar dandik ki seda sayan çok kaliteli görünüyor😂 nerden nereye be😂😂😂 denk gelirsem şişmanların moda programı var, ona da bakıyorum biraz. kendimi iyice bozmamak için gündüz yine belgesel izleyip klasik müzik açıyorum. Dün kendi kendime dedim ki, ne bu ya gıy gıy kafam şişti, Tarkan açayım da kendime geleyim😂 insan hemen adapte oluyor popüler kültüre😂😂😂 acilen çalışmaya başlamazsam kendimi gündüz kuşağı programlarında bulacağım.

Ha bi de akşamüstü arka sokaklar var😂😂😂 ahahah

Normal doğum yapıp dikişleri olan arkadaşlar Kegel egzersizleri yapıyor musunuz?
Sanki ben kaşlarımı hissedemiyorum. 20 gün oldu doğum yapalı. İç-dış dikişlerim var. Acaba normal mi?
ben de aynıyım... iç dış dikiş var daha tuvaletimi yeni yeni tutmaya başladım doğumumun 6. Günü bugün

M MMihrimahh canım kendini üzme, Minnak emmeye başlayınca artar. Benim tüm gün 40-50 ml çıkıyordu ilk hafta, sonraki hafta 300-350 ml oldu bebeği kucağıma vermeye başladıklarında. Bebeği eve getirdiğimizde 100 ml’e düştü. Strese girmiştim bakabilir miyim diye, uykusuz kalmıştım, iyice azalmıştı. Sonra yine arttı. Normal bunlar. Hala biraz uykusuz kalsam azalıyor hemen.
İnş Minnak çabucak çıkar😍 sen güçlü ol, kendini üzme. Bebişin açık büfesi olacaksın, gelip gidip emecek, oyuncak edecek seni😻

Back
X