Gecer insallah bir an önce.Hiç geçmiyor mu kızarıklikları?Bizimkinde de oluyor ama bir kaç saate geri kayboluyor.Doktor bana kendi sönüyorsa sorun yok demişti ama çocuğun yüzüne bakmadan o yüzden sorayım dedim.
1 hafta önce sivilce gibi başladı. Gittikçe arttı
@Kaizen S ben de bıktım süt sağ, poşetle, biberon temizle. O günlere Dönmeyi hiç istemiyorum.
O Otimoti öyle iş yapan ev hanımlığına karşıyım. Günlük yemek ve temizlik yapan bir yardımcı olmalı ki Müge anlı’yı da seda’yı da doya doya izleyelim.yoksa zor iş.
D Dbg anlattıklarına göre gereksiz evham yapıyorsun sanki. Benim bebiş çok emdiği zaman bile kaka yapmıyor bazı günler. 2-3 gün kaka yapmadığı zaman dikkat et, birden çok kaka yapıp her yeri batırıyor
@pelinsamet06 şimdi anlaşma yaptık, günde bir kere sağıp dolaba atacağım, gece çocuğa o bakacak, sütü de biberonla verecek.
Zaten o zaman 'hanim' kısmı tamamlanıyor. Yoksa maraba

Eki Görüntüle 2584929 Eki Görüntüle 2584930
Julietin yuzu boyle olmustu 3 gun kaka takibi yaptik fotosunu cekip doktoruna yolladim. Allerset damla ve mustelanin kremini verdi. Deterjani degistirdik. Yunlu giysileri yasakladi. Sicak oldugunda basliyor ozellikle.. bi kac gundur kangurunun icinde uyuyor terliyor yine basladi.
Oo cokmus onunki de. Kanada neyi takip etti? Biraz sümüksü bir durum var bizimkinin. Ona mı baktı acaba
Benim kuzumun yüzü de böyle. Bacaklari filan da soyuluyor gibi. Kızımda da aynısi olmustu deterjani degistirince gecmisti. Boron kullanmistim katkisiz diye ama yine de oldu. Granul sabun aldik bugün. Bütün esyalarını tekrar yıkıyorum. 1 hafta kontrol edicem. Gecmezse alerji ici teste götürücem. Insallah gecer
Geçmiş olsun size de
Hanımlae bebişleerin yüzü hep deterjandan mı oldu öyle çok çok geçmiş olsun hepinize ne kullanıyorsunuz deterjan ben baby me kullanıyorm hem deterjan hem yumuşatıcı cok şükür birşey olmadı bende unı baby şampuan kullanıyorm şampuandan mı bilmiyorm ama mert in başında kepek gibi görünen döküntüler oluyor aman dikkat edin minnoş kuzular kıyamam![]()
Deterjan durunun granulunu kullanıyorum. Yumuşatıcı kullanmıyorum zaten. Şampuan da hipp in sampuani. Temiz içerikli diye onu almıştım. Dr tavsiyesiyle mustelanin şampuan ve nemlendiricisini aldım bugun.
Ben çok abuk subuk besleniyorum. Hep aburcubur tatlı hamur işi kuruyemiş. Ev yemeği olayı sanki kalkmış ortadan. Irilesiyirum da bence