2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlae bu arada benim aşırı dikişim var. Af edersiniz makata kadar kesilmiş. O en yakın kısmı da açılmış galiba hafif. Bugün kanadı biraz hiçbir şey yapmama rağmen. Kendi kendine kapanır mı sizce? Doktora gitmemi gerektiren bir durum var mı sizce? Tekrarla dikmezler herhalde o kesiyi? Küçük çünkü
Bizde bugun 21günlğk oldukk ☺️ Ya benim dikişlerim de açıldı arkaya dogru biraz benim ilk hafta oldu ama sarılıktan yatınca ayakta cok kaldım 😢 ben gittim doktorum iki tane krem verdi dikiş atmayalım kendi toparlıcak dedi krem iyi geliyozor olmucaksa git baya rahatlattı beni hala kullanıyorum on günü gecti haftaya bi daha gidicem bakıcak duruma ama kapanıcak kendi sadece iz kalabilir dedi

Ben de 80 tartılmıştım 1 ay önce. Sonra zayıflamadım 'da . Artmışımdır kesin. Ölçüme gore large sipariş ettim. Sen niye 3xl Karnını mı ölçtün?

AY anım.ya merak etme bi sekilde gececek. Onemli bir sey degil nasilsa

Benim de en ince yer 92. Tabloya gore large aldım. Yarin gelecek guya. Biraz bekle de bizim yorumlara gore degisirsin
Aynen P pelinsamet06 ve seninki bir gelsin bakalım ona göre ben de değişim yapayım bana haber etmeyi unutmayın 😂😂😂 Sezeryan yerim bazen ağrıyor umarım kullanabilirim 😁😁😁

2 2kedi_1deli umarım beden tutturabiliriz ben hangi bedene baksam o da olur bu da olur diyorum 😂😂

Kızlae bu arada benim aşırı dikişim var. Af edersiniz makata kadar kesilmiş. O en yakın kısmı da açılmış galiba hafif. Bugün kanadı biraz hiçbir şey yapmama rağmen. Kendi kendine kapanır mı sizce? Doktora gitmemi gerektiren bir durum var mı sizce? Tekrarla dikmezler herhalde o kesiyi? Küçük çünkü
Bence gitmelisin Allah korusun enfeksiyon kapabilirsin yara sonuçta bir de hassas yerde.Geçmis olsun.

Ben de 80 tartılmıştım 1 ay önce. Sonra zayıflamadım 'da . Artmışımdır kesin. Ölçüme gore large sipariş ettim. Sen niye 3xl Karnını mı ölçtün?

AY anım.ya merak etme bi sekilde gececek. Onemli bir sey degil nasilsa

Benim de en ince yer 92. Tabloya gore large aldım. Yarin gelecek guya. Biraz bekle de bizim yorumlara gore degisirsin
Ben tulum korse alıcam ondan :)

Arkadaşlar benim göğüslerimin uçları inanılmaz tahriş oldu ne yapacağımı şaşırdım bebek emerken öyle çok acıyor ki anlatamam . Sizler bu durumu nasıl atlattınız ? Lansinoh kullanıyorum Bi de bi pomat var onu

Arkadaşlar benim göğüslerimin uçları inanılmaz tahriş oldu ne yapacağımı şaşırdım bebek emerken öyle çok acıyor ki anlatamam . Sizler bu durumu nasıl atlattınız ? Lansinoh kullanıyorum Bi de bi pomat var onu
Benim göğüslerim de öyle. Dövülmüş gibi agrıyor bi de. Bebeğim emerken sündürüyor canım cok yanıyor.

Her gece aynı saatte

Eklentiler

• 4909C13E-268D-4C22-A5E0-E6C69708732B.webp
    4909C13E-268D-4C22-A5E0-E6C69708732B.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 35
Ay tükendim kızlar. Çok üzülüyordum deniz’in Kardeşi olmayacak diye, aman olmasın ya kardeşim beynimi yedi.
İnternetten araştırıp boşuna evham yapmayın. İnternete göre Benim kuzum beyin kanaması geçiriyor. Allah korusun. Şişliği bir aydır inmedi. Hiç inmediği gibi artttı bugün. Ikındıkça ağladıkça içerden kılcal damar kanamaya devam ediyormuş. Ya operasyon yapacaklar, orayı açıp damarı yakacaklar, kanı boşaltacaklar, ya da bekleyeceğiz bir gün geçer ümidiyle. İnanamıyorum ya! O kadar hafif bir çarpma ne kadar uzadı. Geçmiyor. Bugün artık buz koydum 10 dk tuttum. Bir ümit azalır belki diye. Daha da şişti sanki. Artık anlamıyorum da şişti mi aynı mı.. inmediği biliyorum sadece. Cuma günü geniş kapsamlı kanama testi yapacaklar. Eki Görüntüle 2585432

Çok geçmiş olsun, kuzum benim inşallah geçer bir an önce 🙏

Benim göğüslerim de öyle. Dövülmüş gibi agrıyor bi de. Bebeğim emerken sündürüyor canım cok yanıyor.

4 haftadır çekiyorum bu derdi, lansinoh hiçbir işe yaramıyor. Ayva çekirdeklerini azıcık suya koyup sabaha kadar bekletin. Jel kıvamına geliyor, onu sürün daha iyi etkisi var. Eğer başka önerisi olan var ise alırım bende🤷‍♀️

Göğüs ucu kapakları var. Gümüş göğüs kapaklarını çok övmüşlerdi aldım ben de. Acıdığı dönemlerde sütyenin içine yerleştirip kullanıyordum. Meme uçları bir yere değmediği için rahat ediyor insan. Bir de gümüşün iyileştirici etkisi varmış. Ama sonra sütüm artınca kapakları açtığımda üstüm ıslanmaya başladı, pek kullanamadım bu yüzden. Sütünüz çok yoğun gelmiyorsa rahatça kullanabilirsiniz bence. Bir de bebeği emzirme pozisyonu yanlış olursa göğüs ucu ağrısı olur diyordu bir videoda. Bebek kahverengi kısmın tamamını ağzına almalı vs. Doğru pozisyonları araştırabilirsiniz.
Kızlar bu arada kişi nasıl etiketleniyor? Her seferinde alıntı yapıyorum uzun oluyor böyle.

Göğüs ucu kapakları var. Gümüş göğüs kapaklarını çok övmüşlerdi aldım ben de. Acıdığı dönemlerde sütyenin içine yerleştirip kullanıyordum. Meme uçları bir yere değmediği için rahat ediyor insan. Bir de gümüşün iyileştirici etkisi varmış. Ama sonra sütüm artınca kapakları açtığımda üstüm ıslanmaya başladı, pek kullanamadım bu yüzden. Sütünüz çok yoğun gelmiyorsa rahatça kullanabilirsiniz bence. Bir de bebeği emzirme pozisyonu yanlış olursa göğüs ucu ağrısı olur diyordu bir videoda. Bebek kahverengi kısmın tamamını ağzına almalı vs. Doğru pozisyonları araştırabilirsiniz.
Kızlar bu arada kişi nasıl etiketleniyor? Her seferinde alıntı yapıyorum uzun oluyor böyle.
Canım benimki tam alıyo göğsümü ama kafasını geriye atıp iyice çektiriyor. Bitkin düştüm artık. :(

Canım benimki tam alıyo göğsümü ama kafasını geriye atıp iyice çektiriyor. Bitkin düştüm artık. :KK43:
Gümüş kapaklar bende bir işe yaramadı. Benim oğlumda aynı senin bebeğin gibi yapıyor. Hatta arada bişeylere sinirleniyor iyice çekiyor. Ağlaya ağlaya emziriyorum resmen.

Kantaron yağı çok iyi gelmişti bana.Lansinoh iyi gelmedi bana.

Canım benimki tam alıyo göğsümü ama kafasını geriye atıp iyice çektiriyor. Bitkin düştüm artık. :(
Emzirirken kendi dizini karnına doğru çekip, koluna destek olmayı denesen. Böylece bebeğin başının hareket alanını kısıtlamış olursun. Kafasını geriye atacak yer kalmaz yani.
İlk hafta benim de çok canım yanıyordu. Oğlanı evire çevire doğru pozisyonu bulduk zamanla

Ben Bi kucağımda bi kol altımda emziriyorum damagının şeklini aldı meme ucum tek srkilde emzirirken

Ay tükendim kızlar. Çok üzülüyordum deniz’in Kardeşi olmayacak diye, aman olmasın ya kardeşim beynimi yedi.
İnternetten araştırıp boşuna evham yapmayın. İnternete göre Benim kuzum beyin kanaması geçiriyor. Allah korusun. Şişliği bir aydır inmedi. Hiç inmediği gibi artttı bugün. Ikındıkça ağladıkça içerden kılcal damar kanamaya devam ediyormuş. Ya operasyon yapacaklar, orayı açıp damarı yakacaklar, kanı boşaltacaklar, ya da bekleyeceğiz bir gün geçer ümidiyle. İnanamıyorum ya! O kadar hafif bir çarpma ne kadar uzadı. Geçmiyor. Bugün artık buz koydum 10 dk tuttum. Bir ümit azalır belki diye. Daha da şişti sanki. Artık anlamıyorum da şişti mi aynı mı.. inmediği biliyorum sadece. Cuma günü geniş kapsamlı kanama testi yapacaklar. Eki Görüntüle 2585432
Ah yavrum inşallah gerek kalmaz operasyona :(
Bende benim kuzunun gazını çıkarmak için omuzuma doğru kaldırdım.koltuğun üstünde diğer oğlumun kitabı varmış fark etmedim o an kaldırınca anlı kitaba çarptı çok ağladı ama şimdilik bi şey yok
İnşallah önemli bi şey değildir sabaha iner 🙏

Berbat bi acı en fazla 10 güne düzeliyor. Ben bu berbat acıdan hametol onarıcı bakım kremi sayesinde kurtuldum kısasürede. Her emzirmeden sonra sürmeye çalıştım bide emzirmeden önce kendi sütümle islatiyordum göğüs ucumu. Bebeğim ucunu kavramaya çalışırken damaklariyla sıkıştırıp çok acıtıyordu. Şükür geçti o günler darısı sizin başınıza. Allah kolaylık versin 😊

Back
X