arkadaşlar bebeğine lactocol damla kullanan var mi ? 2 gündür aşırı gaz problemimiz var. doktoe bunu önermişti.
Doktor verdiyse kullanin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bebeğine lactocol damla kullanan var mi ? 2 gündür aşırı gaz problemimiz var. doktoe bunu önermişti.
Çok su içmiyorum Bir litre içiyorumdur toplamda.yarın su içeceğim hep.rezene içiyorum dereotu midemi acayip ağrıttıTek yaptığım dereotu rezene ve bol su canım. Bi de sık sık duş almaya çalış. Uyku da süper süt yapıyo.
İncir de yiyorumBende kuru incir cok sut yapmisti.
Ben bikac kasik rezene verdim bikac gunde su veriyorum. Hatta memeti tutsun diye sekerli su bile siktik agzinaM Melekbebekannesi dut ne icin lazım süt mü gaz mı. Off annem vermeye cok meraklı baska seyler böyle cıldırcam beni uyutup veriyodur. Sarılık düşmeyince ıhlamur verdi bi kasık. Gaz icin yine damla falan veriyoruz da sarılık icin ilaç olsa verirlerdi heralde yani fototerapiden baska tedavi yok. Amaçsız gelmisti. Simdi de su veriyor her mamadan sonra falan. Bilmiyorum ne kadar dogru ama. Teorik olarsk yanlıs![]()
Gaz sancısına iyi geliyor bebeği sakinleştiriyor mışıl mışıl uyuyor bbek . Dut yemiş bülbül gibi oluyorM Melekbebekannesi dut ne icin lazım süt mü gaz mı. Off annem vermeye cok meraklı baska seyler böyle cıldırcam beni uyutup veriyodur. Sarılık düşmeyince ıhlamur verdi bi kasık. Gaz icin yine damla falan veriyoruz da sarılık icin ilaç olsa verirlerdi heralde yani fototerapiden baska tedavi yok. Amaçsız gelmisti. Simdi de su veriyor her mamadan sonra falan. Bilmiyorum ne kadar dogru ama. Teorik olarsk yanlıs![]()
bizde su verdik sarılığı hemen atlatsın diye. Dr demişti zatenBen bikac kasik rezene verdim bikac gunde su veriyorum. Hatta memeti tutsun diye sekerli su bile siktik agzina
Benim de öyle olunca doktora götürdüm iki kere bi şeyi yok dediler siz götürdünüz mü
Rezene denedin mi canım bide doktoruna danış süt arttıran tamamen bitkisel ilaçlar var ben de işe yaradıklarAnne çayı içiyorum değişen bişey yok,mutium o ilacı aldık içiyorum yok malt içeceği falan banamısın demedisütünü artıranlar önerilere açığız
Eveeett kizlar biraz once baya bi kriz gecirdim feryat figan agladim bebeyi susturamayinca. Acayip caresiz hissettim. Esim kostu geldi aldi julieti 1 saattir onun kucaginda. Zaten aksam eve geldiginde ben kotuyum sen bak biraz demistim 1 saat falan oyalamisti. Simdide yine bakmaya calisiyor.
Ben demistin dun gece cok iyi gecti bugunden korkuyorum diye.. gerci bunlar hep esimin uyku egitimine baslamak istemesinden biraz da ama iste...
Banyodan sonra başladı burnunu temizledim ams geçmedi 4 gün olduEvet götürdük Yenidoğan’da burun tıkanıklığı olabilirmiş .nezle gibi olmuş bizimki bol bol temizliyoruz 1haftadır inşallah geçer.sizin ne zamandır devam ediyor.
benimde bugün 44 gün oldu hala geliyor benimde doktora sormayı da unuttum inşallah normaldirSezeryan ile doğum yapalı 45 gün oldu ama hala kanamam devam ediyor akıntı şeklinde sizce normal mi yoksa endişe etmeli miyim ?
Benimde aynı hafif leke şeklinde
benimde bugün 44 gün oldu hala geliyor benimde doktora sormayı da unuttum inşallah normaldir
Canım ben de ateş ve kızarıklık kalmadı sadece göğsüm hemen doluyor. Sağıyorum gayet güzel geliyor şıp şıp. Niye böyle anlamadım. Masaj yapınca falan cok rahatlıyorum ancakCok iyi yapmissin canim. Ben diger kizimda pancar yogurt denerken dahada ilerledi hicbirsey yemedim icmedim sutum gitti. Sonra daha da tam sütüm gelmedi. Bunda da onun korkusuna goguslerim agrimaya baslayinca hemen yazdirdim . Sonra olmadi cok sukur derken bir gece agri yapti sabaha kipkirmiziydi hemen icmeye basladim . Bir gece asiri ateslendim ikinci gune iyi oldum cok sukur. Ama süt gelirken hâlâ cok agrili![]()