Ben baya ayrı odada tek başına uyumasını sağlayacak olan aşamalı uygulanan uyku eğitimini algıladım, pardon. Ay iki gündür ben de deniyorum karanlık oda uyku saati olayını, hiç değilse gece uykusuna erken geçsin o saatte salgılanan hormonlardan muaf olmasın diyorum ama yok, en son yine evin içinde turlayarak, kucaktan kucağa al biraz da sen dene diye fırlatarak saati 12-1 ediyoruz. Sonra da amaaan deyip koynuma alıyorum zaten. Eme eme uyuyor, hiç bozmuyorumgaz ilaçları elim kolum durumunda, bir ara ben de birini bırakalım dedim. 3 tane kullanıyoruz. Bir gün vermedim ertesi gün kök söktürdü bize. Sizde de muhtemelen o yüzden olmuştur
![]()
Tamamen ayni durum iste. Buyume hormanu saatini kaciriyoruz nasik buyuycen sen modundayim. Dun en son bebek arabasiyla geziyoduk evde. Ama dunun suclusu esim. Saat 8.30 verdi cocugu hadi biraz karanlik oda yapsana diye kudurdu cocuk. Ya kanguruyu takip kosu bandina cikti cocukla, Cocuk uyudu onun icinde uykusu yok diyorum anlatamadim. Hayir bide bizimkine ben masal okumaya calisiyorum agliyo deli gibi, esim tutmus dun damar yolu nasil acilir onu anlatiyor bu da dinliyor. Isiricam totosunu o olucak

En sonunda doktoruyla konustuktan sonra karar verelim falan dedim ikna oldu galiba. Yoksa uyku terapisti bulalim falan demeye baslamisti