Memorial a gecmiş fikri yapıcı siyami Ersek den emekli olmuş sanırım.Çok iyi Bi kalpci babamın arkadaş ı vardı siyami de yarın adını alıp iletmemi ister misin belki faydası olur soyadı yapıcı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memorial a gecmiş fikri yapıcı siyami Ersek den emekli olmuş sanırım.Çok iyi Bi kalpci babamın arkadaş ı vardı siyami de yarın adını alıp iletmemi ister misin belki faydası olur soyadı yapıcı
O da neydiNe o kizlar bugece herkes uyuyor mu
Aynısını düşündüm beşiğin yerini değiştirdim sonuc aynıBen sezeryan olurken sanırım bizim kızın totosuna sensör taktılar ki memeden ayrılınca uyanıyor![]()
Yerine koysam gene uyanacak ama gene Bi denicem valla bende. Çingene bohcasi yapıp salladık yok gram uyumadı. E bebekten hamak aldım kargoya verilmiş belki işime yarar. Geçen günde 1200 TL ye ana kucağı aldım elektrikli onu hiç sevmedi o da elimde patladıKendime Türk kahvesi ısmarlıyorum kocaya devretti bebeyiuyku akıyo gözümden cocuk da gram uyku yok
Yerine koysam gene uyanacak ama gene Bi denicem valla bende. Çingene bohcasi yapıp salladık yok gram uyumadı. E bebekten hamak aldım kargoya verilmiş belki işime yarar. Geçen günde 1200 TL ye ana kucağı aldım elektrikli onu hiç sevmedi o da elimde patladı![]()
Bliss hamak mı bende alıcam bende letgo dan sattım ana kucagını 1100 e almıştımYerine koysam gene uyanacak ama gene Bi denicem valla bende. Çingene bohcasi yapıp salladık yok gram uyumadı. E bebekten hamak aldım kargoya verilmiş belki işime yarar. Geçen günde 1200 TL ye ana kucağı aldım elektrikli onu hiç sevmedi o da elimde patladı![]()
Geçti canım Bi iki kere koyduk içine baktık sevmedi odanın Bi köşesinde duruyor.15 gun gecmediyse iade etmeyi dene bence
Bende letgofan saticam ama acele etmeyeyim diyorum sen neden sattın belki 2 ya da 3. Ayda sevebilir diye hemen satmak istemiyorum. Hamak e bebekte var ondanaldık ama daha gelmedi.Bliss hamak mı bende alıcam bende letgo dan sattım ana kucagını 1100 e almıştım750 ye sattım
Evet adı Bliss mis ondan aldık canım. Çingene bohcasinda uyuyor kollarımız kopuyor bunda da uyuyacak o zaman bence inşallah dinimiz amin.Bliss hamak mı bende alıcam bende letgo dan sattım ana kucagını 1100 e almıştım750 ye sattım
Bende dün hepsi burada dan sipariş verdim :) kulakta hafif kir geldi geçen hafta grip geçirdik sanırım huysuzluk sebebi kulak ağrısı ankarada KBB hiç randevu yok özeller de yarım gün çalısıyomuş ptesi ye kaldıkEvet adı Bliss mis ondan aldık canım. Çingene bohcasinda uyuyor kollarımız kopuyor bunda da uyuyacak o zaman bence inşallah dinimiz amin.![]()
Bizde dün sipariş verdik inşallah çabuk gelir ikimizinde. Geçmiş olsun canım kulak ağrısı fena olur hele ki o bebek kıyamam kuzuyaBende dün hepsi burada dan sipariş verdim :) kulakta hafif kir geldi geçen hafta grip geçirdik sanırım huysuzluk sebebi kulak ağrısı ankarada KBB hiç randevu yok özeller de yarım gün çalısıyomuş ptesi ye kaldık![]()
Uyusunlar da herşey razıyım sen model hangisinden aldın mars mı jupiter miBizde dün sipariş verdik inşallah çabuk gelir ikimizinde. Geçmiş olsun canım kulak ağrısı fena olur hele ki o bebek kıyamam kuzuya![]()
Aynen evde almadığım halt kalmadı Bi görsen evin halini. Pembe olanı canım. Yarın kayinvalidemler gidiyorlar pazartesi oda oda düzen yapacağım inşallah.Uyusunlar da herşey razıyım sen model hangisinden aldın mars mı jupiter mi
Geçti canım Bi iki kere koyduk içine baktık sevmedi odanın Bi köşesinde duruyor.